KUCHARZ Zabrze oferta pracy Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Zbigniew Tucholski Restauracja Niezłe Ziółko
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw wg receptur, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Restauracja jest czynna od poniedziałku do niedzieli w godz. 12.00-23.00.
Data publikacji: 2016-08-19
Lokalizacja: Zabrze (śląskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Zbigniew Tucholski Restauracja Niezłe Ziółko
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Franciszkańska 8, 41-819 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw wg receptur, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Restauracja jest czynna od poniedziałku do niedzieli w godz. 12.00-23.00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zabrze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zabrze
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zabrze
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie w zawodzie, książeczka sanepidowska, mile widziane prawo jazdy kat. B
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Zbigniew Tucholski Restauracja Niezłe Ziółko
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu
Adres pracodawcy:
Franciszkańska 8, 41-819 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt telefoniczny w godz. 09.00-20.00, osobisty w godz. 11.00-20.00 lub CV przesłać na adres e-mail: restauracja (at) niezle-ziolko.com.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: kontakt osobisty, telefoniczny oraz mailowy, Godziny : od 10.00 do 12.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Zabrze
Gmina pracodawcy: Zabrze
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zabrze
Ulica pracodawcy: Franciszkańska
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.08.2016
Oferta pracy ważna do: 19.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 22.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2016-01-20 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2017-03-30 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Jabłonowo (mazowieckie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowanie posiłków techniką sous-vide, gotowanie z elementami kuchni molekularnej, znajomość kuchni ukraińskiej, nowoczesnej, cukiernictwo nowoczesne z wykorzystaniem tekstur
Eskada Sp. z o.o. Hotel Kolorowa - 2016-04-05 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej
S&M POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-23 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków typu fast-food
Firma Handlowo-Usługowa " LIMBA " Tor Aleksander - 2016-04-07 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw - kuchnia orientalna.124 godziny miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie dań z menu
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ;WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Ulhówek (lubelskie)
Osoba na tym stanowisku jest odpowiedzialna za produkcję na automatach tokarskich CNC zgodnie z harmonogramem. Wykonywanie okresowych przeglądów maszyn, przezbrajania maszyn.Pracę zgodnie z dokumentacją technologiczną, jako niezbędną dla utrzymania odpowiedniego poziomu jakości w firmie. Uzupełnianie Arkuszy kontroli zgodnie z planem.
Mettec Kamil Lipiak - 2016-07-29 - Rokitki (pomorskie)
praca w kuchni
FALA PARK SP. Z O.O. - 2017-01-03 - Wolsztyn (wielkopolskie)
jw.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-06-29 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w przetwórstwie
Koga-Maris Sp. z o.o - 2016-10-27 - Hel (pomorskie)
przygotowywanie potraw ze znjomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Zakopane (małopolskie)
Osoba będzie brała udział w kontrolach w zakładach pracy na terenie województwa podkarpackiego
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Rzeszów (podkarpackie)
Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2016-04-27 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
obsługa klientów baru, przygotowywanie i wydawanie posiłków
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Stacja Paliw PRASMET S.j. Ryszard Żyszczyński i Wspólnicy - 2018-06-26 - Końskie (świętokrzyskie)
w/g potrzeb
KAWIARENKA DOROTKA BURAK DOROTA - 2016-08-30 - Kielce (świętokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków tureckich typu kebeb, ryż turecki, mięso, zupy tureckie
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Chojna (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, umiejętność obsługi maszyn kuchennych.
SOLE E MARE Maciej Musiał - 2017-04-05 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
produkcja pizzy
Pracownia Geodezyjna Rafał Buzun - 2017-03-29 - Augustów (podlaskie)
Przygotowanie potraw kuchni tradycyjnej, przygotowywanei zbiorowego żywienia: posiłki dla dzieci. Praca w systemie dwuzmianowym, godziny pracy 6.00-14.00, 14.00-22.00
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjno-Gastronomiczne Halina Bujacz - 2015-12-12 - Rędziny (śląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Ciechanowiec (podlaskie)
kuchnia tradycyjna
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2017-08-31 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posilków, gotowanie, wydawanie posiłków, obsluga salli jadalnej
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Lubawka (dolnośląskie)
KUCHARZ - PIZZER
Pizzeria La Siciliana & Caffe Dorota Godzisz - 2016-09-21 - Dębica (podkarpackie)