KUCHARZ/BARMAN Końskie oferta pracy Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Stacja Paliw PRASMET S.j. Ryszard Żyszczyński i Wspólnicy
Stanowisko: KUCHARZ/BARMAN
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: obsługa klientów baru, przygotowywanie i wydawanie posiłków
Data publikacji: 2018-06-26
Lokalizacja: Końskie (świętokrzyskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Stacja Paliw PRASMET S.j. Ryszard Żyszczyński i Wspólnicy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawska 49 A, 26-200 Końskie, powiat: konecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obsługa klientów baru, przygotowywanie i wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/BARMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Końskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: konecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Końskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2018
Data zakończenia pracy: 31.12.2079
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność przygotowywania posiłków
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność obsługi kasy fiskalnej
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Stacja Paliw PRASMET S.j. Ryszard Żyszczyński i Wspólnicy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Końskich
Adres pracodawcy:
Warszawska 49 A, 26-200 Końskie, powiat: konecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak danych
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: konecki
Gmina pracodawcy: Końskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Końskie
Ulica pracodawcy: Warszawska
Numer budynku pracodawcy: 49 A
Profil działalności pracodawcy:
sprzedaż detaliczna paliw oraz motel, zakład metalowy
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Końskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.06.2018
Oferta pracy ważna do: 31.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 26.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 26.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie około 600 posiłków dziennie do cateringu, odpowiedzialnośćza estetykę, pakowanie posiłków, przestrzeganie przepisów BHP obowiązujących w gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Grójec (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni gruzińskiej.
"MARTEX "MAREK ŚLIWIŃSKI - 2016-04-25 - Świdnica (dolnośląskie)
Realizacja planu wydawniczego zgodnie z powierzonymi obowiązkami, opracowanie redakcyjne materiału odautorskiego gwarantujące najwyższą jakość merytoryczną oraz atrakcyjność publikacji, opiniowanie propozycji wydawniczych, monitorowanie rynku wydawnictw edukacyjnych i zmian w Polskim systemie edukacji, współpraca z autorami oraz zespołem redakcyjnym i marketingowym.
GRUPA EDUKACYJNA S. A. MAC EDUKACJA - 2015-11-23 - Kielce (świętokrzyskie)
zgodny z ustaleniami z pracodawcą
Ośrodek Rehabilitacyjno Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-07-12 - Mielno (zachodniopomorskie)
Wykształcenie zawodowe; 5 lat doświadczenia; ks. sanepidowska; zakres obowiązków: kuchnia polska i włoska; przygotowywanie obiadów (dośw. min. 5 letnie); przygotowywanie pizzy (doświ. min. 2 letnie); przygotowywanie imprez okolicznościowych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2017-12-29 - Gliwice (śląskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Na początek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu się umowa o pracę. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2015-12-08 - Rybnik (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Bobolice (śląskie)
przygotowywanie potraw, przygotowywanie i organizacja gotowania.
Marek Kamiński Zajazd Tama Brodzka - 2016-06-07 - Tama Brodzka (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
ARTYZAN Marcin Skwarek - 2017-05-09 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz w restauracji serwującej polską kuchnię.
Restauracja "Basztowa", Janusz Sikorski - 2017-02-08 - Nowy Sącz (małopolskie)
obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie), przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi szefa kuchni, organoleptyczne badanie wstępne artykułów przyjmowanych do produkcji, dbanie o przygotowywanie posiłków uwzględniając czynniki organoleptyczne jak kolor, smak i powiązane ze sobą potrawy, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków, dbanie o właściwe przechowywanie art. spożywczych, pobieranie prób żywieniowych z poszczególnych posiłków i przechowywanie zgodnie z obowiązującymi przepisami
Dom Pomocy Społecznej w Śniatowie - 2017-10-04 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
Odbieranie telefonów, przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość stanowiska pracy
PUH BATMAN Bartosz Byczak - 2017-01-18 - Grodziec (śląskie)
praca w kuchni ośrodka przy przygotowywaniu posiłków dla uczestników turnusów rehabilitacyjno - wypoczynkowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Kucharz
FHU FAMA Adrian Kijowski - 2016-09-21 - Tarnów (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ Z KARTY, OBSŁUGA KLIENTA, DBANIE O STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, MILE WIDZIANE ZAWODOWE-KIERUNKOWE, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROKPRZED SPOTKANIEM Z PRACODAWCĄ KONTAKT TELEFONICZNY W GODZINACH 10:00-20:00
SNBM SP. Z O.O. - 2017-12-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
PHU ALEKSANDRA PIOTROWSKA Kawiarnia ALFREDO - 2017-05-17 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Warszawa (mazowieckie)
praca przy wykonywaniu pierogów
PIEROŻKARNIA Angelika Sztachowska - 2017-03-29 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującą kartą menu
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Tarnowskie Góry (śląskie)
- Przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP- Zapoznanie z regulaminem pracy, - Zapoznanie się z zasadami HACCPPRZECHOWYWANIE ŻYWNOŚCI: - sprawdzanie terminów przydatności do spożycia produktów- użytkowanie urządzeń do przechowywania żywności PRZYGOTOWANIE PÓŁPRODUKTÓW I OBRÓBKA ART.SPOŻYWCZYCH:- mycie, obieranie i rozdrabnianie art. spożywczych- wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej surowcówSPORZĄDZANIE POTRAW I NAPOJÓW:- stosowanie receptur gastronomicznych- dobieranie surowców do sporządzania posiłków- przygotowywanie potraw z mięs, ryb, warzyw- panierowanie, obsmażanie, gotowanie- przygotowywanie ciast i napojów bezalkoholowychDEKOROWANIE POTRAW:- porcjowanie, estetyczne układanie i dekorowanie- wykorzystywanie różnych technik dekorowaniaUTRZYMANIE CZYSTOŚCI, NACZYŃ, NARZĘDZI I SPRZĘTU W KUCHNI I NA STANOWISKU PRACY:- mycie i czyszczenie naczyń odpowiednimi do rodzaju czyszczonych powierzchni- sprzątanie i mycie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Zgorzałe (pomorskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-10 - Gniew (pomorskie)
przygotowanie konkretnych dań na kuchni gazowej, frytownicy, grilu gazowym, opiekaczu,, peklowanie mięs
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
- weryfikacja dokumentacji projektowej- sprawdzanie przedmiarów i obmiarów- nadzór nad pracownikami- czynności logistyczne- mile widziana znajomość języka angielskiego
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Łódź (łódzkie)
wyrób pizz, makaronów, kebaba,
Barbara Małgorzata Stora - Pizzeria Pizza Pick - 2017-04-12 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
Przygotowanie nieskomplikowanych dań w małej restauracji przy centrum kulturalno-rozrywkowym.
Fabrik e.V. - 2016-07-01 - Niemcy (Niemcy)
Osoba jest reprezentantem szefa kuchni. Praca na samodzielnym stanowisku przy przygotowywaniu i sporządzaniu dań kuchni orientalnej wg menu oraz własnych receptur/przepisów. Dbanie o czystośc stanowiska pracy. Przygotowywanie i organizacja cateringu i imprez okolicznościowych. Zamawianie towaru i przypraw z hurtowni azjatyckich.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Nowa Sól (lubuskie)
przygotowywanie większych imprez okolicznościowych; doświadczenie
FIRMA HANDLOWA MARK ZYGMUNT JAGUŚ STANISZCZE WIELKIE - 2016-03-16 - Staniszcze Wielkie (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata, godziny pracy: 10.00- 18.00
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw, ustawianie karty dań,wybór naczyn do podawania dań,wybór sprzętu do przygotowywania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywnosci, dopilnowanie racjonalnego zarzadzanie składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracujacym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Górowo Iławeckie (warmińsko-mazurskie)