KUCHARZ Jastrzębia Góra oferta pracy SOLE E MARE Maciej Musiał
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 080 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, umiejętność obsługi maszyn kuchennych.
Data publikacji: 2017-04-05
Lokalizacja: Jastrzębia Góra (pomorskie)
Pracodawca: SOLE E MARE Maciej Musiał
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pendereckiego 3, 84-104 Jastrzębia Góra, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw, umiejętność obsługi maszyn kuchennych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 080 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jastrzębia Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Władysławowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 080 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.04.2017
Nazwa pracodawcy: SOLE E MARE Maciej Musiał
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
Tadeusza Kościuszki 24/1, 90-414 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Tadeusza Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.04.2017
Oferta pracy ważna do: 19.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
BISTRO TAGINE MICHAŁ KOŁTON - 2017-02-14 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych w formie cateringu zgodnie z menu
F.H.U. MIAMI Wiesław Głuś - 2017-07-12 - Dobczyce (małopolskie)
Obróbka wstępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie. Sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Warszawa (mazowieckie)
Praca nauczyciela języka polskiego, wychowawca klasy.
Szkoła Podstawowa im. Janusza Korczaka w Kraplewicach - 2018-07-05 - Krąplewice (kujawsko-pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z normami i procedurami, dbałość o jakość potraw.
Cołokidzi i Wspólnicy Lipiany Południe - 2016-02-11 - Lipiany (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
Marbet PPHU, Maria Grzesiakowska - 2016-08-02 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
obróbka wstępna surowców, półproduktów, wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów, wyrobów gotowych, posługiwanie sie narzędziami i i maszynami w przygotowywaniu potraw, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polsko-niemieckiej
"QLT RESTAURANT & BAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-29 - Kraków (małopolskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa gości hotelowych w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Jasło (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, organizacja imprez okolicznościowych, organizacja bieżacej produkcji gastronomicznej
JOKAS S.C. Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - 2017-09-12 - Łuków (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, robienie sushi
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Stare Olesno (opolskie)
Przestrzeganie przepisów BHP oraz PPoż; Obsługa urządzeń techniki biurowej: komputera, kserokopiarki, itp. ; Prowadzenie spraw biurowych, nauka redagowania i przyjmowania korespondencji biurowej, wypełnienia wniosków, polis ubezpieczeniowych; Udział w szkoleniach ubezpieczeniowych (niezbędnych do uzyskania uprawnień Komisji Nadzoru Finandowego) orgazowanych Towarzystw Ubezpieczeniowych w Warszawie; Zapoznanie się z przepisami dotyczących ubezpieczeń, instrukcjami zawierania umów ubezpieczeniowych kalkulatorami; Zapoznanie się z rodzajem ubezpieczeń i zasadami informowania nabywcy o walorach sprzedawanych produktów ubezpieczeniowych oraz pomocy przy wyborze ubezpieczenia; Przyjmowanie interesantów oraz udzielanie im informacji o ubezpieczeniach, nauka radzenia sobie z tzw. "trudnym klientem"; Przygotowanie ofert sprzedaży ubezpieczeń i obsługi posprzedażowej; Tworzenie i prowadzenie bazy danych ubezpieczeń; Przestrzeganie ładu i porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym.
Dom Pomocy Społecznej Dla Dzieci Zgromadzenia Sióstr Felicjanek - 2018-08-14 - Iwonicz (podkarpackie)
Bieżąca współpraca z Dietetykiem i Kierownikiem Działu, przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem ustalonym przez Dietetyka, dbanie o wysoką jakość posiłków, ich smak i estetykę podania, mycie naczyń kuchennych i sprzętu służącego do obróbki artykułów żywnościowych, przestrzeganie przepisów BHP, HACCP oraz sanitarno-epidemiologicznych, utrzymywanie w należytej czystości pomieszczeń Bloku Żywieniowego, pobieranie produktów z magazynu w oparciu o zapotrzebowanie i podział na poszczególne diety, nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów technologicznych, kontrola zużycia surowców, wydawanie posiłków o określonych porach, w odpowiedniej temperaturze oraz gramaturze, zgodnie z jadłospisem ustalonym przez Dietetyka.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "NADZIEJA" - 2018-06-22 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
Kamil Ratajczak - 2017-01-26 - Niwy (kujawsko-pomorskie)
obróbka elementów metalowych, praca na hali produkcyjnej przy produkcji elementów wentylacyjnych
LBF Technika Wentylacyjna Sp. z o.o. - 2016-09-07 - Stara Kamienica (dolnośląskie)
przechowywanie żywności,przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych, sporządzanie potrwa i napojów, dekorowanie potrwa, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, utrzymanie czystości na swoim stanowisku pracy. Oferta stanowi realizację zobowiązania pracodawcy do zatrudnienia osoby po stażu. W pierwszej kolejności zostanie skierowana osoba odbywająca staż u tego pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Zamość (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie posiłków dla gości (śniadania, obiady, kolacje) praca dwuzmianowa w godz, 6-20; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 6-22; wysokość wynagrodzenia brutto 3000zł/mies.
Ośrodek Wypoczynkowy Politechniki Wrocławskiej - 2016-06-20 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji oraz do cateringu.
Tadeusz Turczyn Gastronomia - 2017-04-20 - Zamość (lubelskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2018-06-01 - Poznań (wielkopolskie)
obowiązki kucharza; praca w godz. 7-14, 14-22; wynagrodzenie 2200 zł brutto do uzgodnienia; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 12-16, telefoniczny całą dobę
Hotel Atena S. C. - 2016-04-28 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw według karty menu
PPHU ,,ALEX'' ALEKSANDER SERWATKA - 2017-11-14 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Wg zawodu
IMBIS BAR 'SENATOR" s.j. Zofia Senator, Hubert Federowicz - 2016-05-27 - Łęknica (lubuskie)
wg stanowiska
FOOD HUB Sp. z o.o. - 2017-11-24 - Kielce (świętokrzyskie)
wymagania: wykształcenie i doświadczenie bez znaczenia.
Centrum Sportu i rekreacji WODNIK Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Krotoszyn (wielkopolskie)