KUCHARZ Kraków oferta pracy "QLT RESTAURANT & BAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni polsko-niemieckiej
Data publikacji: 2015-12-29
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: "QLT RESTAURANT & BAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mały Rynek, 31-042 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni polsko-niemieckiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Pozostałe dane dotyczące oferty pracy: praca od poniedziałku do niedzieli z dniami wolnymi, lokal otwarty w godzinach: niedziela-czwartek: 12:00-24:00, piątek i sobota: 12:00-02:00; wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą; po okresie próbnym możliwość zatrudnienia na stałe; miejsce pracy : Mały Rynek, Kraków
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kraków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Kraków
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kraków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepid
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dyspozycyjność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: sumienność
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
konieczne umiejętności w zawodzie oraz chęci do zdobywnia doświadczenia na stanowiku
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
"QLT RESTAURANT & BAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Jana Pawła II 82/R4, 00-175 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Jana Pawła II
Numer budynku pracodawcy: 82
Profil działalności pracodawcy: Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczn
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.12.2015
Oferta pracy ważna do: 27.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 29.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 29.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Gotowanie, dbanie o czyste stanowisko pracy, wydawanie posiłków.
Pielęgniarski Dom Opieki ZŁOTA OSTOJA - 2017-01-03 - Palmiry (mazowieckie)
"Przygotowywanie posiłków dla gości przebywających w ośrodku SPeS, sporządzenie potraw z zastosowaniem narzędzi i urządzeń znajdujacych się na wyposażeniu kuchni. Praca wymaga samodzielności, umiejętność układania jadłospisu, znajomosci zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomosci i wdrażania systemu bezpieczeństwa żywności HACCP.
Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach - 2018-05-10 - Rytwiany (świętokrzyskie)
przygotowanie posiłków kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Nowe Miasto nad Wartą (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy
LAGDIW LTD. OUTSOURCING Sp. Komandytowa - 2016-04-28 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2017-04-18 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw zimnych i gorących: zup, głównych dań i surówek
Auto Stop Bary i Hotele Polskie Sp.zo.o. - 2015-11-27 - Morawica (małopolskie)
Samodzielne przgotowywanie posiłków.
Madar Sp. z o.o. - 2016-02-11 - Siedlce (mazowieckie)
obchody terenu, reagowanie na nieprawidłowości, przestrzeganie regulaminu pracy
NEO GROUP Sp. z o.o. - 2016-05-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, kontrola świeżości produktów, zamawianie towarów
HOTEL 77 "ARA" Agencja Imprez Rozrywkowych - 2016-05-06 - Chałupy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej, nakładanie mięsa na patyk, przygotowywanie kanapek
Sindbad - 2017-03-01 - Łowicz (łódzkie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-04-28 - Perzyce (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, inicjatywa w zakresie kreowania potraw, racjonalne gospodarowanie towarem, przestrzeganie procedur HACCP. Praca w godzinach między 11.00 a 22.00.
DWÓR SIERAKÓW Sp. z o.o. - 2016-10-27 - Sieraków (małopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie surowców do sporządzania posiłków, utrzymanie w czystości urządzeń, pomieszczeń, wydawanie posiłkow.
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Żagań (lubuskie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2015-12-01 - Starowa Góra (łódzkie)
Praca w restauracji na stanowisku: kucharz kuchni bengalskiej/hinduskiej, przygotowanie potraw kuchni bengalskiej/hinduskiej, planowanie i gotowanie posiłków ww. kuchni, praca na umowę na czas okreslony na dwie zmiany, miejsce wykonywania pracy: Wrocław ul. Rynek-Ratusz 16/19, ul. Rynek-Ratusz 15, oferta dostępna w sali G. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2018-01-25 - Wrocław (dolnośląskie)
Realizacja badań dotyczących profilaktyki chorób nowotworowych
Pracownia Badań Społecznych SONDA Sp. z o. o. - 2016-06-08 - Koszalin (zachodniopomorskie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów
Firma Handlowo-Usługowa "Rutex", Wiesław Rutkowski - 2017-01-12 - Barcice (małopolskie)
Przygotowywanie japońskich i koreańskich potraw, w tym sushi, zgodnie z menu resturacji, obsługa koreańskich i japońskich klientów. Dyspozycyjność w godz.: 11-22, min. 120 godzin miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz/ka
Firek Leszek PPUH - 2016-05-23 - Jordanów (małopolskie)
Przygotowanie dań z sezonowych i świezych produktów. Gotowanie posilków à la carte jak również dań bankietowych.
Restaurant "Zum Hirschgulden" - 2016-06-17 - Niemcy (Niemcy)
Gotowanie i serwowanie potraw, przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Łódź (łódzkie)
praca w zawodzie
CTC Sp. z o.o. - 2016-09-13 - Ruda Śląska (śląskie)
Obróbka wstępna surowców, sporządzanie potraw, porcjowanie, dekoracja
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Nowy Sącz (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa pieca tandoor
Krzysztof Grabski "Lobo" - 2017-08-23 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; miejsce wykonywania pracy: Słupsk, Ustka; kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-20
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe KOP-TRANS - 2016-02-08 - Ustka (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE RÓŻNORODNYCH DAŃ KUCHNI SYRYJSKIEJ, ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, ORIENTALNEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI SYRYJSKIEJ, ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)