KUCHARZ Perzyce oferta pracy Wawrzyniak Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Data publikacji: 2017-04-28
Lokalizacja: Perzyce (wielkopolskie)
Pracodawca: Wawrzyniak Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:63-760 Perzyce 46, powiat: krotoszyński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Perzyce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krotoszyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zduny
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Nazwa pracodawcy: Wawrzyniak Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krotoszynie
Adres pracodawcy:
63-760 Perzyce 46, powiat: krotoszyński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt osobisty, telefoniczny CV i podanie złożyć w siedzibie firmy lub wysłać e-mailem do firmy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny - CV i podanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: krotoszyński
Gmina pracodawcy: Zduny
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Perzyce
Numer budynku pracodawcy: 46
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krotoszynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.04.2017
Oferta pracy ważna do: 27.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
Z. P. H. Jerzy Sewastynowicz - 2016-05-11 - Augustów (podlaskie)
zgodny ze stanowiskiem
HARTEK BERNARD RUPNIEWSKI - 2017-05-24 - Ostaszewo (warmińsko-mazurskie)
pomoz w przygotowywaniu dań, wydawniu klientowi,
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Szprotawa (lubuskie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Stalowa Wola (podkarpackie)
.
"Zaczarowana Piwnica w Rynku" Fabiana Majewska - 2018-04-12 - Gostyń (wielkopolskie)
w/g potrzeb
ANATOMIA SMAKU - 2016-02-09 - Zagnańsk (świętokrzyskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Rościszewo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń gastronomicznych, zamawianie towarów
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Kuczów (świętokrzyskie)
- przygotowanie potraw wysokiej jakości dla naszych bufetów, zgodnie z ustalonym menu i organizację wydarzeń- samodzielna praca na poszczególnych odcinkach lub przed gośćmi- pomoc w przygotowaniu i gotowaniu codziennych posiłków dla pracowników- sprawdzanie zakupionych towarów pod katem jakości i ilości – odpowiedzialność za prawidłowe składowanie produktów
A-ROSA Resort und Hotel GmbH - 2015-12-02 - Niemcy (Niemcy)
obsługa klientów oraz przyżądzanie potraw
WÓŁ NA WYPASIE BURGER BAR - PAWEŁ KAZOJĆ - 2016-03-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe, praca w Bełchatowie
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2016-10-19 - Bełchatów (łódzkie)
kierowanie samochodem ciężarowym w transporcie międzynarodowym
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Żdżary (lubelskie)
do uzgodnienia
"BSB" Firma Produkcyjno-Handlowa - 2017-09-07 - Radom (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW OD PRODUKTU DO SERWOWANIA
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni europejskiej oraz kuchni francuskiej
kontakt przez OHP - 2017-07-11 - Francja (Francja)
przygotowywanie potraw, wymagane doświadczenie zawodowe, umiejętność przygotowywania potraw
Hotel Amax s.c. - 2018-02-12 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
1. Obsługa interesantów MOPs obejmująca:- wydawanie wniosków i udzielanie informacji dotyczących ustalenia prawa do świadczeń rodzinnych,- przyjmowanie i kompletowanie wniosków w sprawach związanych z przyznawaniem:>zasiłku rodzinnego wraz z dodatkami,> zasiłku pielęgnacyjnego,>świadczenia pielęgnacyjnego i specjalnego zasiłku opiekuńczego,> jednorazowej zapomogi z tytułu urodzenia się dziecka,2. Wprowadzanie danych dotyczących świadczeń rodzinnych do komputerowej bazy danych.3. Założenie teczki świadczeniobiorcy, opisanie teczki oraz wpięcie wszystkich przyjętych dokumentów dotyczących świadczeń rodzinnych.4. Wydawanie klientom decyzji administracyjnych dotyczących świadczeń rodzinnych: zasiłku rodzinnego wraz z dodatkami, zasiłku pielęgnacyjnego, świadczenia pielęgnacyjnego, specjalnego zasiłku opiekuńczego, jednorazowej zapomogi z tytułu urodzenia się dziecka.5. Sporządzanie wniosków o udostępnienie danych ze zbioru danych osobowych w sprawach osób ubiegającyh się i uprawnionych do świadczeń rodzinnych i świadczeń z funduszu alimentacyjnego.6. Sporządzanie odpowiedzi na pisma i wnioski o udostępnienie danych ze zbioru danych osobowych w zakresie świadczeń rodzinnych.7. Wypełnianie dokumentów klientów(m.in. kart do dotacji mieszkaniowej) w zakresie świadczeń rodzinnych.8. Prowadzenie rejestru spraw zgodnie z instrukcją kancelaryjną MOPS w Łęczycy.9. Zastępowanie innych pracowników Ośrodka podczas ich nieobecności.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Łęczyca (łódzkie)
Sprzedaż kompozycji kwiatowych, wykonywanie wiązanek okolicznościowych, pakowanie prezentów.
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Łącko (małopolskie)
odpowiedni do stanowiska dodatkowe informacje:okres zatrudnienia 3 - 4 miesiące praca w godzinach 7.00 - 15.00
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Ryszard Bocian - 2016-01-25 - Dziwna (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, obróbka wstępna surowców; utrzymanie porządku kuchni i zaplecza
"Lapidarium"Michał Sala - 2016-02-17 - Sandomierz (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe, umiejętność wykonywania potraw kuchni włoskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 5 m-cy. , znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw kuchni włoskiej, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów, wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy( mycie, wyparzanie suszenie i polerowanie naczyń kuchennych oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładzie. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Lublin (lubelskie)
tarnsport przesyłek kurierskich
PPHU STROISZ ANDRZEJ STROISZ - 2018-07-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Firma Piotr Borys MONOPOLIS - 2016-05-02 - Żywiec (śląskie)
- przygotowywanie posiłków od podstaw wraz z obróbką- wydawanie posiłków
ATAMAN JUSTYNA EGO - 2018-01-14 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków kuchni tureckiej i orientalnej
City Kebab Sp. z o.o. - 2017-06-21 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie potraw tureckich - kebab
OKAN BALHAN FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA - 2016-01-18 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
codzienne dokładne sprzątanie wyznaczonych pomieszczeń biurowych, socjalnych, sanitarnychMiejsce wykonywania pracy: Rypin
Clar System Spółka Akcyjna - 2018-03-05 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, sprzedaż, obsługa kasy fiskalnej, zamawianie produktów
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Starachowice (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 12-20; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-15
Zespół Szkół Mechanicznych i Logistycznych w Słupsku - 2017-12-07 - Słupsk (pomorskie)