KUCHARZ/KA Zagna艅sk oferta pracy ANATOMIA SMAKU
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: w/g potrzeb
Data publikacji: 2016-02-09
Lokalizacja: Zagna艅sk (艣wi臋tokrzyskie)
Pracodawca: ANATOMIA SMAKU
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Spacerowa 8 c, 26-050 Zagna艅sk, powiat: kielecki, woj: 艣wi臋tokrzyskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: w/g potrzeb
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zagna艅sk
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kielecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zagna艅sk
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 09.02.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka zdrowia
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Przygotowywanie posi艂k贸w, odpowiedzialno艣膰,sumienno艣膰.
Nazwa pracodawcy: ANATOMIA SMAKU
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Miejski Urz膮d Pracy w Kielcach
Adres pracodawcy:
Spacerowa 8 c, 26-050 Zagna艅sk, powiat: kielecki, woj: 艣wi臋tokrzyskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
wskazany kontakt tel; 504769855 lub e-mail; info (at) anatomiasmaku.pl
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat pracodawcy: kielecki
Gmina pracodawcy: Zagna艅sk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zagna艅sk
Ulica pracodawcy: Spacerowa
Numer budynku pracodawcy: 8 c
Oferta zg艂oszona przez: Miejski Urz膮d Pracy w Kielcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 09.03.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Szlifowanie i inne prace monterskie
Piecoexport Przedsi臋biorstwo Produkcyjno Us艂ugowo-Handlowe - 2016-10-26 - Jaworzno (艣l膮skie)
kuchnia polska
"HORT - CAFE" S.J. Teresa i Stanis艂aw Komar - 2016-04-05 - Bia艂ystok (podlaskie)
- przygotowywanie potraw i artyku艂贸w prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymog贸w sanitarnych - dba艂o艣膰 o porz膮dek i w艂a艣ciwy stan sanitarny miejsca pracy- ci膮g艂e podnoszenie swoich kwalifikacji- dba艂o艣膰 o w艂a艣ciwy stan techniczny i sanitarny urz膮dze艅 i sprz臋t贸w kuchennych- udzia艂 w bie偶膮cych i okresowych pracach porz膮dkowych- dba艂o艣膰 o estetyk臋 potraw
MIK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-07-05 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w, a tak偶e sporz膮dzanie potraw z karty menu na zam贸wienie klient贸w, przygotowywanie ciast do pizzy i p贸艂produkt贸w.
艁UBU DUBU S.C. - 2017-11-23 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punkt贸w gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze oraz Sosnowiec.- Wynagrodzenie: 950 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00. Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowanie da艅 typu kebab, obs艂uga kasy fiskalnej
Firma Handlowo-Us艂ugowa Monika Wawrzyniak - 2018-03-26 - Rawicz (wielkopolskie)
obs艂uga klienta, przygotowywanie posi艂k贸w z menu lokalu, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie posik贸w w restauracji chinskiej
"WOK" Sp. z o.o. - 2017-02-07 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Instalacja oraz serwisowanie urz膮dze艅 ch艂odniczych i klimatyzacyjnych.
GNI艁KA JACEK P.H.U. "KALT" ELEKTROMECHANIKA CH艁ODNICZA - 2018-05-18 - K臋ty (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. ustalonego menu, dbanie o prawid艂owe przechowywanie produkt贸w, prztgotowanie listy zakup贸w, dba艂osc o czysto艣膰 miejsca pracy.
"RANCZO FURIA" Marek Kot - 2017-02-02 - Tr膮bki (ma艂opolskie)
Prowadzenie zaj臋膰 j臋zyka angielskiego w wybranych grupach: dzieci臋cych, m艂odzie偶owych lub dla doros艂ych.
Centrum J臋zykowe OXFORD - 2018-01-10 - S艂upsk (pomorskie)
wykszta艂cenie zawodowe; umiej臋tno艣ci znajomo艣ci kuchni orientalnej, uprawnienia aktualna ksi膮偶eczka Sanepidu; min. 2 letnie do艣wiadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie da艅 kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Lublin (lubelskie)
-
Firma Turystyczno-Handlowa "Malin贸wka" Iwona Sikorska - 2016-12-07 - Go艂ubie (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla uczni贸w i pracownik贸w; oddzia艂 przedszkolny- drugie 艣niadanie i obiad, dla pozosta艂ych os贸b obiad. Praca na pe艂ny etat, od poniedzia艂ku do pi膮tku w godzinach 8-16. Wynagrodzenie 2300 z艂 + dod. za sta偶 + premia do 20%.
SZKO艁A PODSTAWOWA NR 1 IM. TADEUSZA KO艢CIUSZKI - 2017-09-27 - Brwin贸w (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiejwysoko艣膰 wynagrodzenia do uzgodnieniazagwarantowana mi艂a atmosfera w pracy
GTPL Piotr Langierowicz - 2018-04-27 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni w艂oskiej, kuchni wschodniej, da艅 zawartych w menu restauracji.
"Da Grasso" Korze艅 Damian - 2018-02-21 - Mielec (podkarpackie)
KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Katarzyna Cyza-Ga艂kowska CREATIV - 2018-03-14 - D臋bica (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE PROSTYCH DA艃 I POTRAW RYBNYCH W BISTRO PRZY FIRMOWYM SKLEPIE RYBNYM, UTRZYMANIE KUCHNI W CZYSTO艢CIWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA PROSTYCH DA艃, BRAK P/WSKAZA艃 DO PRACY, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA STA呕U PRACY W BRAN呕Y, MOG膭 BY膯 OSOBY Z ORZECZENIEM O STOPNIU NIEPE艁NOSPRAWNO艢CI;KONTAKT Z PRACODAWC膭: OSOBISTY, TELEFONICZNY 728 534 136 LUB CV NA E-MAIL: aniapawliszak (at) seamor.com.plNA SPOTKANIE UMAWIA膯 SI臉 TELEFONICZNIE W CELU USTALENIA MIEJSCA SPOTKANIA;PL. BATOREGO 4 POK. 327MIEJSCE PRACY: WOJSKA POLSKIEGO 34, PRACA-PON-PT 10.-17., SOB. 10-15
SEAMOR INTERNATIONAL LTD SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 zimnych, gor膮cych, przekasek, garma偶erki
"SPO艁EM" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Wyszkowie - 2016-09-07 - Wyszk贸w (mazowieckie)
Kucharz
F.P.U.H. "VIKTORIA" - 2016-11-17 - Smerek (podkarpackie)
gotowanie obiad贸w w zbiorowym 偶ywieniu ( do szk贸艂, przedszkoli); 1 zmiana 6.00-14.00 - czasami praca w weekend
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2017-09-01 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
pzrygotowywanie posi艂k贸w - kuchnia turecka
JUSTYNA JACHURA FIRMA "DE-AY" - 2016-07-26 - Rzg贸w (艂贸dzkie)
przygotowywanie 艣niada艅 i obiadokolacji
ELBEST sp. z o.o. - 2017-04-11 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
I zmiana10.00-18.00
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o stanowisko pracy. Praca w wymiarze 1 etatu, dwuzmianowa w godzinach pomi臋dzy 10.00 a 21.00 , r贸wnie偶 w dni wolne. Umowa na czas nieokre艣lony , wynagrodzenie 3.5000 brutto. Wymagania: ch臋膰 pracy jako kucharz ma艂ej gastroniomii , wykszta艂cenie - bez znaczenia. Oferta skierowana r贸wnie偶 do os贸b z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci. Praca w Kartuzach ul. Rynek 4/2. Kontakt z Pracodawc膮 w godz. 10-18 przez ca艂y tydzie艅 - pod nr tel. 697-404-406.
MICHA艁 MAKSEL MAX - 2016-04-01 - Kartuzy (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, nadz贸r nad pracownikami.
Krzywosz Adam Roztocza艅ski Pstr膮g - 2017-12-07 - Bondyrz (lubelskie)
SPORZADZANIE DA艃 Z KARTY M,ENU DLA KLIENT脫W OBCOJEZYCZNYCH W TYM KLIENT脫W Z UKRAINY
FHU "REKIN" Wojciech Schweitzer - 2017-09-22 - Rewal (zachodniopomorskie)