KUCHARZ Wyszków oferta pracy "SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Wyszkowie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zimnych, gorących, przekasek, garmażerki
Data publikacji: 2016-09-07
Lokalizacja: Wyszków (mazowieckie)
Pracodawca: "SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Wyszkowie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Generała Józefa Sowińskiego 61, 07-200 Wyszków, powiat: wyszkowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań zimnych, gorących, przekasek, garmażerki
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wyszków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wyszkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wyszków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2016
Data zakończenia pracy: 31.10.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka zdrowia-/badanie sanepidowskie/
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Umiejętność gotowania, pieczenia
Nazwa pracodawcy:
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Wyszkowie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wyszkowie
Adres pracodawcy:
Generała Józefa Sowińskiego 61, 07-200 Wyszków, powiat: wyszkowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: wyszkowski
Gmina pracodawcy: Wyszków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wyszków
Ulica pracodawcy: Generała Józefa Sowińskiego
Numer budynku pracodawcy: 61
Profil działalności pracodawcy: Handel, produkcja piekarska, gastronomia.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wyszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.10.2016
Oferta pracy ważna do: 31.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej (rosyjskiej). Praca jednozmianowa pomiędzy 9.00 a 21.00, od poniedziałku do niedzieli według ustalonego grafiku, na terenie C. H. "SFERA" w Bielsku-Białej.
ANDRZEJ GIERECKI AG - 2017-08-10 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej, tureckiej, bengalskiej.
BEPARI FOOD Mashudur Rahman - 2018-04-23 - Lubartów (lubelskie)
WYPIEK PIZZY
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami dietetyka.- Wynagrodzenie: od 2700 zł/brutto - do uzgodnienia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 + soboty: 7:00-15:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Doświadczenie NIE jest wymagane -> może być absolwent szkoły gastronomicznej. Wymagana umiejętność gotowania. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-15:00) (Tel. 664-940-152) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Mieczysława Karłowicza 10, 40-145 Katowice) lub e-mail: gkopcinski (at) gmail.com
Grzegorz Kopciński FRESH DIET - 2016-06-01 - Katowice (śląskie)
Obsługa Klienta oraz przygotowywaniu posiłków (głównie pizza, zapiekanki, tortilla, itp), obsługa klienta za barem. Praca od poniedziałku do niedzieli w godzinach 10.00-22.00 (5 dni w tygodniu po 8 godzin według grafiku) w Porąbce.
FHU KOMIS WW Wiesław Wawak - 2017-11-15 - Porąbka (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej oraz rumuńskiej.
BILLY'S AMERICAN RESTAURANTS - 2016-02-15 - Gdańsk (pomorskie)
prace pomocnicze w kuchni
WOZOWNIA S.C. J. Piotrowicz & A.Piotrowicz - 2018-03-16 - Brzeg (opolskie)
prace pomocnicze przy montażu elementów drewnianych, przy pomocy ręcznych gwoździarek pneumatycznych, pakowanie elementów oraz transport ręczny przy pomocy wózków paletowych
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Świebodzin (lubuskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków obiadowych
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Trzcianka (wielkopolskie)
Zamiłowanie do gotowania, wyczucie smaku, punktualność i rzetelność w wykonywaniu swoich obowiązków, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, wymagana praktyka, staż lub praca w gastronomii, wynagrodzenie do uzgodnienia. Praca w godz. 9-22. Kontakt osobisty i tel. z pracodawcą w godz. 11-17.
PUG UNI BAR ALBATROS S.C. - 2016-05-25 - Ustka (pomorskie)
Obsługa kuchni; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach (7-22)
K & H Michał Okunowicz - 2016-04-13 - Czołpino (pomorskie)
wyksz. min. zawodowe- kierunkowe osoba poniżej 30 r/ż, profil II
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Pałac Śródka Sp. z o.o. - 2016-04-15 - Białokoszyce (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Łódź (łódzkie)
Brak danych
MOREX SP. Z O.O. - 2017-06-23 - Gdynia (pomorskie)
Gotowanie według zasad i receptur kuchni tajskiej. Przygotowywanie i zamawianie produktów, przygotowywanie i zamawianie przypraw, przygotowywanie napojów, układanie menu, wprowadzanie nowych potraw do jadłospisu.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Wrocław (dolnośląskie)
- Gotowanie potraw kuchni śląskiej.- Wynagrodzenie: 14 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 12:00-24:00 + soboty i niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne - kucharz. Min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Kontakt WYŁĄCZNIE osobisty w PONIEDZIAŁEK, ŚRODĘ I PIĄTEK w godzinach: 12:00-20:00
F.H. "LIMIT" ROMAN NIEMIEC - 2016-11-24 - Chorzów (śląskie)
PRACE OGÓLNOBUDOWLANE
ARKADIUSZ ADAMUS PUTZ-TYNK - 2016-05-23 - Dalborowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Sianożętach w równoważnym systemie czasu pracy, również w weekendy. Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i wyżywienie.
JSU Sp. z o.o. (Ośrodek Wczasowy NEPTUN) - 2016-04-05 - Sianożęty (zachodniopomorskie)
jw.
Foksal Sp. z o.o. - 2017-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
planuje i układa jadłospis, przyrządza potrawy zgodnie z jadłospisem i zasadami technologii, punktualne wydawanie posiłków, przestrzega receptur przygotowanych potraw, przygotowuje i przechowuje próbki żywności, podawanie dzieciom w ciągu dnia napojów
Zespół Szkół w Lubostroniu - 2018-06-21 - Lubostroń (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa klientów, doradztwo, obsługa kas fiskalnych, wystawiane faktur
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotywanie potraw kuchni hinduskiej według tradycyjnych, orginalnych przepisów, przygotowywanie napojów kuchni hinduskiej według orginalnych receptur za zastosowaniem oryginalnych przyprawmarynowanie mięc na dania z pieca Tandooor miejsce pracy: Wrocław, ul. Skladowskiej Curie Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Wrocław (dolnośląskie)
wg stanowiska
Firma Produkcyjno- Handlowa "OLO" Artur Czarnik - 2016-05-12 - Owczary (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
MEEA Sp. z o.o. - 2016-08-19 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ Wolsztyn - 2016-08-05 - Wolsztyn (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Warszawa (mazowieckie)