KUCHARZ Lubostroń oferta pracy Zespół Szkół w Lubostroniu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: planuje i układa jadłospis, przyrządza potrawy zgodnie z jadłospisem i zasadami technologii, punktualne wydawanie posiłków, przestrzega receptur przygotowanych potraw, przygotowuje i przechowuje próbki żywności, podawanie dzieciom w ciągu dnia napojów
Data publikacji: 2018-06-21
Lokalizacja: Lubostroń (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Zespół Szkół w Lubostroniu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:89-210 Lubostroń 13a, powiat: żniński, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
planuje i układa jadłospis, przyrządza potrawy zgodnie z jadłospisem i zasadami technologii, punktualne wydawanie posiłków, przestrzega receptur przygotowanych potraw, przygotowuje i przechowuje próbki żywności, podawanie dzieciom w ciągu dnia napojów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w godzinach 6:30-14:30
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubostroń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żniński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łabiszyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagane jest doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Zespół Szkół w Lubostroniu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żninie
Adres pracodawcy:
89-210 Lubostroń 13a, powiat: żniński, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: żniński
Gmina pracodawcy: Łabiszyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubostroń
Numer budynku pracodawcy: 13a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żninie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.06.2018
Data dodania oferty pracy: 20.06.2018
Oferta pracy ważna do: 20.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 20.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 20.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA GOŚCI HOTELU - ŚNIADANIA, OBIADY, KOLACJE. PIECZENIE MIĘS, PRZYGOTOWYWANIE SURÓWEK. PIECZENIE CIAST.
HOTEL MIRJAN LĄDEK SP.Z O.O. S.K.A. - 2018-08-31 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie dan dbanie o terminy przydatności produktów ustalanie menu
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Produkcji, Usług i Handlu "INTER SOLAR" Sp. z o.o. - 2018-04-11 - Buczek (łódzkie)
UTRZYMYWANIE KONTAKTÓW Z KLIENTAMI, GŁÓWNIE WIETNAMSKIMI, WYJAZDY SŁUŻBOWE
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Magdalenka (mazowieckie)
przygotowywanie dań i napojów wg ustalonych receptur
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Ustroń (śląskie)
Kucharz kuchni niemieckiej i ukraińskiej.
TOP TEN SP. Z O.O. - 2017-05-10 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Maszewo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Nałęczów (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Bar Gastronomiczny Na Skarpie Anna Krawczyk-Krzemińska - 2018-04-13 - Siemiany (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony w godz. 10-18 w Kołobrzegu. Praca równiez w weekendy.W sezonie letnim możliwość pracy max. do godz. 23:00.
Firma Usługowo - Handlowa ROMA Tomasz Kubiak (Smażalnia MOLA) - 2016-04-08 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Praca w piekarni i cukierni.
Anita Ewa Fede - Chreścionko - Firma Handlowo-Usługowa PATI - 2016-01-04 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
współpraca z zespołem pracowników na kuchni, organizowanie imprez, ustalanie menu, przygotowywanie posiłków
Spółdzielnia Socjalna "TRADYCJA SMAKÓW" - 2016-04-13 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
wg. stanowiska
Młyn Gąsiorowo Adriana Machnacz - 2017-04-28 - Gąsiorowo (mazowieckie)
Wykształcenie min. zawodowe, doświadczenie mile widziane. Praca w trybie 2 dni pracy/ 2 dni wolnego. Umowa zlecenie przez pierwsze 3 miesiące, docelowo umowa o pracę.
EURO-GAST Kamiński K., Czerwiński K. S. J. - 2016-03-31 - Sosnowiec (śląskie)
przgotowywanie potraw, dań, przekąsek, ciast, deserów, przygotowywanie dań do wydawania na miejscu, wynos oraz na cateringi
CATERING ARTS EWELINA CZAJKA - 2016-03-08 - Chorzów (śląskie)
przygotowanie posiłków
PPHU " Koch" Spółka z o.o. - 2016-02-18 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowsikiem
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie potraw dla konsumenta, pomoc w przygotowywaniu imprez okolicznościowych, obróbka termiczna i mechaniczna warzyw, porcjowanie i przygotowywanie mięsa do obróbki termicznej, dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad BHP i Ppoż.
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Turek (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, pomoc w przygotowywaniu jadłospisów.
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Rychtal (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Zgodny ze st.
Ogrodnicza Grupa Producentów "MALSAD" SP. Z O.O. - 2017-03-30 - Krośnice (dolnośląskie)
Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia oraz istniejącym jadłospisem, porcjowanie posiłków do konsumpcji, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, codzienne pobieranie prób żywnościowych i właściwe ich przechowywanie zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno-epidemiologicznej, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP Domu Pomocy Społecznej w Rokocinie, dbanie o utzrymanie porządku i czystości w pomieszczeniach kuchennych oraz utrzymywanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego, wykonywanie obróbki wstępnej warzyw i jarzyn przeznaczonych do przyrządzania posiłków, pobieranie produktów z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych w zapotrzebowaniu żywnościowym i właściwe ich zabezpieczenie do czasu przygotowania i podania posiłków, zmywanie naczyń kuchennych, garnków, sztućców, po przygotowywanych i spożytych posiłkach, przestzreganie przepisów BHP i p.poż.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W ROKOCINIE - 2018-09-14 - Rokocin (pomorskie)
przygotowywanie i serwowanie dań kuchni arabskiej, składanie zamówień u producentów krajów arabskich na produkty potrzebne do przygotowania potraw
MIDO Mahmoud Badawy - 2018-02-01 - Brzechów (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, umiejętności: gotowania potraw ukraińskich, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, znajomość ziół i innych produktów stosowanych w kuchni ukraińskiej, wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Lublin (lubelskie)
Wymagana bardzo dobra znajomość kuchni tureckiej, przygotowywanie tradycyjncyh tureckihc potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Łódź (łódzkie)
praca w Lunch Bar w Centrum Krakowa, poszukuje docelowo na ETAT: SAMODZIELNEGO KUCHARZ
U JĘDRUSIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-06 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków i potraw zgodnie z wytycznymiszefa kuchni, porcjowanie posiłków, obróbka wstępna warzyw, owoców i innych surowców do produkcji posiłków i potraw
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców - 2015-12-23 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Kucharz
PIOTR GABIGA - 2017-05-05 - Tarnów (małopolskie)
przytowanie posiłków na stacji paliw
F.P.H. MICHAŁ GRZYBOWSKI - 2015-11-16 - Połupin (lubuskie)
Przygotowanie posiłków, wydawanie, dbanie o czystość, zarządzanie kuchnią oraz personelem, pomoc przy tworzeniu karty menu, HACCP. Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, staż pracy 2 lata, kreatywność, dyspozycyjność, odpowiedzialność. Forma kontaktu z Pracodawcą: osobiście w godz. 12-22, osobiście po uprzednim kontakcie telefonicznym w godz. 11-20, przez e-mail: papryczka-restauracja (at) wp.pl
P.H.U. "ALICJA" Alicja Oleszek - 2016-02-18 - Gościcino (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
Piekarnia Cukiernia "KOŁACZ" Ireneusz Jankowski - 2016-08-02 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)