KUCHARZ Nowy Dwór Mazowiecki oferta pracy Piekarnia Cukiernia "KOŁACZ" Ireneusz Jankowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2016-08-02
Lokalizacja: Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Pracodawca: Piekarnia Cukiernia "KOŁACZ" Ireneusz Jankowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gen. Wiktora Thommee 1A, 05-102 Nowy Dwór Mazowiecki, powiat: nowodworski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w Restauracji Eat&FlyPraca do godziny 23.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowy Dwór Mazowiecki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowodworski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowy Dwór Mazowiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.08.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0:
książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: Piekarnia Cukiernia "KOŁACZ" Ireneusz Jankowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Dworze Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Gen. Wiktora Thommee 1A, 05-102 Nowy Dwór Mazowiecki, powiat: nowodworski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: nowodworski
Gmina pracodawcy: Nowy Dwór Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Dwór Mazowiecki
Ulica pracodawcy: Gen. Wiktora Thommee
Numer budynku pracodawcy: 1A
Profil działalności pracodawcy: Produkcja pieczywa.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Dworze Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.08.2016
Data dodania oferty pracy: 01.08.2016
Oferta pracy ważna do: 31.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 01.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 01.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
samodzielne stanowisko kucharza
SILRED Roksana Bugusz - 2016-03-23 - Człuchów (pomorskie)
prezentacj i sprzedaż produktów (gadżety reklamowe, nadruku, breloczki i teczki rekalmowe, banery reklamowe), monitoring działań konkurencji, pozyskiwanie nowych klientów, negocjacje warunków zawieranych transakcji, prezentacja oferty, realizacja zamówień klientów, prowadzenie rozmów handlowych, prowadzenie bazy danych, dbanie o budowanie, utrzymanie relacji z klientami, raporty z przebiegu wykonywanej pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków,dań obiadowych, zup, sałatek.
Restauracja & Pizzeria "Rosa" Izabela Rosa - 2016-05-02 - Pszczółki (pomorskie)
zgodnie z umową
USŁUGI GASTRONOMICZNO-ROZRYWKOWE LECH - ŁYSIAK L. - 2017-09-27 - Strzałkowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2017-11-16 - Zgierz (łódzkie)
kucharz
OŚRODEK WCZASOWY GRYF WIOLETTA ŁĄCKA - 2018-03-07 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
gotowanie potraw (zupy, mięsa, surówki)
"JULEX" Katarzyna Marzec - 2017-12-18 - Żory (śląskie)
- przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji,- dbanie o gospodarkę magazynową,- dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy,- wykonywanie zadań zleconych przez Szefa Kuchni
Golden Tulip - 2017-11-10 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Krojenie, pakowanie, metkowanie i układanie pieczywa.(Praca w nocy od 20 - 04.00)
Soplicowo MNG Bartłomiej Smolak - 2016-04-08 - Otwock (mazowieckie)
kuchnia polska (tradycyjna) i wschodnia (Rosja Bialoruś, Ukraina)
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Białystok (podlaskie)
- przygotowanie posiłków,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw,-utrzymanie w czystości kuchni,- przestrzeganie przepisów BHP
Zajazd "Ostęp" Jolanta Otocka Gorzyń - 2017-03-27 - Gorzyń (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków wg. karty dań.
1) BEST Henryk Ryczek 2) TOP SPIN Henryk Ryczek - 2016-03-18 - Zamość (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI ,DBANIE O NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ I SMAK PRZYGOTOWYWANYCH POSIŁKÓW,PORCJOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O GOSPODARKĘ MAGAZYNOWĄ.
FIRMA WIN - 2018-06-14 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz
PARAFIA RZYMSKOKATOLICKA w Choszcznie pw.Królowej Jadwigii - 2017-06-07 - Choszczno (zachodniopomorskie)
Bezpośredni kontakt z producentami żywności z Pakistanu, odtwarzanie oryginalnych dań kuchni indyjskiej i pakistańskiej. Bezpośredni kontakt z klientami z Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Ozorków (łódzkie)
Przygotowanie potraw i dań śniadaniowych zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań śniadaniowych, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
FOCUS HOTEL - 2017-05-05 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
Marta Brzezińska - 2017-10-19 - Zalesie Gorzyckie (podkarpackie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Wypiek pieczywa tureckiego. Obsługa klienta.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego. Wymagana umiejętność wypieku pieczywa tureckiego.
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Katowice (śląskie)
praca w kuchni (przygotowywanie posiłków dla szpitali)
Przedsiębiorstwo Prodykcyjno-Handlowo-Usługowe "Postęp" Sp. z o.o. - 2018-03-28 - Czeladź (śląskie)
wg stanowiska , przepisy w języku wietnamskimumiejętniość pracy w zespole, komunikatywność
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-05-23 - Ząbki (mazowieckie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2018-01-18 - Świdnica (dolnośląskie)
wydawanie i przygotowywanie posilków
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Wągrowiec (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej, znajomość ukraińskich receptur, opracowywanie menu, przygotowywanie catreingu.
Centrum Ogrodnicze i Motel Grzegorz Pintal - 2016-04-25 - Wawrów (lubuskie)
Praca w kuchni,przygotowywanie posiłków.
Ewa Stelmaszek Przedszkole Niepubliczne "Magdalenka" - 2017-08-08 - Oława (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
34 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Rzeszowie - 2016-05-12 - Rzeszów (podkarpackie)
obsługa klienta, przygotowanie posiłków
MAŁA GASTRONOMIA WIESŁAW LESIAK G-D - 2017-01-12 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie pierogów, zup ukraińskich i kresowych, gołąbków, krokietów kresowych, naleśników kresowych i innych potraw ukraińskich i kresowych, praca w zespole ukraińskojęzycznym. Praca w ramach umowy zlecenie w Szczyrku. Proponowane wynagrodzenie 13 zł brutto na godzinę.
META INTERNATIONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-07 - Szczyrk (śląskie)
Przygotowanie dań kuchni japońskiej. Kontakt tel. 693-513-343, email: restauracjakielce (at) gmail.com
JJ TRADE Jarosław Jas - 2016-06-07 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw i półproduktów zgodnie z najwyższą jakością, przestrzeganie przepisów HACCP, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji
PRZEMYSŁAW BANDURA BMD - 2017-03-08 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, w tym kuchni ukraińskiej.
Hotel "BARTAN" Bożenna Gast - 2016-04-18 - Gdańsk (pomorskie)