KUCHARZ Głogów oferta pracy PRZEMYSŁAW BANDURA BMD
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i półproduktów zgodnie z najwyższą jakością, przestrzeganie przepisów HACCP, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji
Data publikacji: 2017-03-08
Lokalizacja: Głogów (dolnośląskie)
Pracodawca: PRZEMYSŁAW BANDURA BMD
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 57, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw i półproduktów zgodnie z najwyższą jakością, przestrzeganie przepisów HACCP, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głogów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: głogowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głogów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - bardzo dobry, w piśmie - bardzo dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
minimum 2 letnie doświadczenie w gastronomii, dokładność, odpowiedzialność i zaangażowanie, dyspozycyjność (praca w różnych zmianach), umiejętność pracy w zespole, otwartość i komunikatywność, pasja do gotowania oraz tworzenia potraw kuchni włoskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: PRZEMYSŁAW BANDURA BMD
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Adres pracodawcy:
Rynek 57, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: głogowski
Gmina pracodawcy: Głogów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Głogów
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 57
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.03.2017
Oferta pracy ważna do: 31.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 08.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-08-31 - Tarnów (małopolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Żary (lubuskie)
przygotowanie posiłków z surowców i półproduktów
TOMASZ HILLAR POD ANIOŁAMI - 2017-01-27 - Goleniów (zachodniopomorskie)
samodzielna praca na stanowisku kucharzaprzygotowywanie i wydawanie dańprzygotowania do imprez okolicznościowych
Zajazd u Janki - 2017-08-16 - Zebrzydowice (śląskie)
Umiejętność przyżądzania potraw chińskich na wokach, gotowanie zup chińskich, dekorowanie potraw, umiejętnosć przyrządzania kaczki po pekińsku, dbanie o higienę osobistą.Miejsce pracy: Wrocław ( lokale należące do firmy Lemon Grass)Kontakt kandydatów z pracodawcą: bezpośredni.Oferta znajduje sie w sali: G
Lemon Grass Beata Jankiewicz, Jacek Stachyra S.C - 2016-04-12 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posłków
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Zielonka (mazowieckie)
krojenie kebaba, przygotowywanie różnego rodzaju sałatek i surówek,przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Świebodzin (lubuskie)
Przygotowanie dań
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw według przepisów.
T.O.K. SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-26 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 7-19 w systemie równoważnym w Kołobrzegu, również w weekendy.
Sanatorium Uzdrowiskowe MESKO Adam Maciejewski - 2017-11-06 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2017-08-21 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, pieczenie bezy
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Wiśniewo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków według karty dań, przygotowanie karty dań, sporządzanie listy zakupów.
"WIBROPRESS" JANUSZ JARSKI - 2017-03-15 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
Związek Rzemiosła Polskiego Sanatorium Uzdrowiskowe "PIAST" - 2017-12-07 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
Praca w zawodzie kucharza (kuchnia japońska).
PREMIUM FOOD RESTAURANTS SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-08-29 - Kraków (małopolskie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy.
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2017-03-10 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie i wydawanie potraw oraz catering
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Siewierz (śląskie)
prace kucharze w barze typu kebab
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie potraw ,
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
Wg załącznika
kontakt przez PUP - 2015-11-27 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla uczestników obozu harcerskiegoOkres wykonywania pracy: 01.07.2016 - 22.07.2016Miejsce pracy: Orzysz - Obóz Harcerski
Związek Harcerstwa Polskiego Komenda Chorągwi Śląskiej - 2016-05-10 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z jadłospisem i recepturą restauracji, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
ROSA Mariusz Borkowicz - 2017-06-19 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
pomoc w kuchni, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
PŁUCIENNICZAK PIOTR MAŁA GASTRONOMIA "PIZZERIA POD PAPUGAMI" - 2017-06-22 - Turek (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłówobsługa sprzętu kuchennegoobsługa kucharska imprez typu weselaSala G
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Domasław (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw
Restauracja-Pizzeria "KOMINEK" Grzegorz Szabłowski - 2017-03-10 - Puławy (lubelskie)
gotowanie, przyrządzanie potraw kuchni polskiej
HURTPETROL Sp. z o.o. - 2017-07-04 - Tarnowo Podgórne (wielkopolskie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw, dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
HOTEL RESTAURACJA SPÓŁKA CYWILNA LEONIA PIWOWAR MAGDALENA BALCERZAK-PIWOWAR SARA PIWOWAR - 2016-11-18 - Busewo (kujawsko-pomorskie)