KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie dań
Data publikacji: 2015-12-21
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie dań
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.12.2015
Data zakończenia pracy: 20.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.12.2015
Data dodania oferty pracy: 14.10.2015
Oferta pracy ważna do: 31.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 21.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 28.09.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenia: min. zawodowe, mile widziane doświadczenie na stanowisku kucharza; istnieje również możliwość przyuczenia pracownika na stanowisku pracy; zaangażowanie i dobra organizacja pracy; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych, chęci do pracy oraz aktualne badania sanitarno-epidem.; praca w godzinach nocnych; miejsce pracy: Gliwice, zakład produkcyjny;
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2019-03-15 - Gliwice (śląskie)
obróbka wstępna produktów, obróbka termiczna posiłków, przygotowanie przystawek, surówek, kompletowanie posiłków.
P.P.H.U. "ANBA" Spółka Cywilna Barbara Pupek, Lesław Pupek - 2016-05-12 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
w/g potrzeb
ZPC "ZŁOTY KŁOS" W. Binkowska, D. Binkowska Sp. jawna Kielce - 2017-10-31 - Kielce (świętokrzyskie)
zbiór pieczarek
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Osiny (lubelskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Jarosław (podkarpackie)
obróbka termiczna. obróbka wstępna, zamawianie towaru, kalkulacja kosztu wyprodukowania potraw, zarządzanie zmianą
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - Staniszów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków: pizza, sushi, dania kuchni włoskiej, kuchni polskiej, przygotowywanie dostaw surowca
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Łuków (lubelskie)
przygotowywanie posiłków według receptur
kontakt przez PUP - 2019-03-01 - Bąków (śląskie)
kucharzpraca na dwie zmiany:07.00-15.0012.00-20.00co druga sobota pracująca, za pracującą sobotę przysługuje dzień wolny
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2019-07-16 - Mielec (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WEGAŃSKICH, DAŃ MAKROBIOTYCZNYCH I POSIŁKÓW KUCHNI ROW SUROWEJ, TWORZENIE MENU W OPARCIU O SEZONOWOŚĆ WARZYW I OWOCÓW; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW WEGAŃSKICH, MAKROBIOTYCZNYCH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, PODSTAWOWA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO;
FUNDACJA AMAR POŻYWIENIE DLA ZDROWIA - 2016-07-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw mięsnych, sałatek, dań regionalnych, ukraińskich.Wypiek ciast i tortów, wykonywanie deserów.
Kamil Żurek FIRMA GASTRONOMICZNO CATERINGOWA, RESTAURACJA- KAWIARNIA "LAGUNA" - 2018-06-21 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Praca w zawodzie kucharza (wg grafiku, zmiany 8-12 godzinne).
ROBERT BURSA SIGMA INVESTMENT - 2017-07-25 - Kraków (małopolskie)
Sporządzanie dań
Hotel "MAGNAT" - 2017-06-23 - Jacentów (świętokrzyskie)
wg załącznika
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Radzyń Chełmiński (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce ośrodka, żywienie zbiorowe. Organizacja pracy zespołu w kuchni.
Chrześcijańska Służba Charytatywna Młodzieżowy Ośrodek Zdrowego Życia Zatonie - 2018-02-01 - Zatonie (zachodniopomorskie)
stosowanie procedur higieniczno- sanitarnych obowiązujących w kuchni, pobieranie i transport artykułów spożywczych do sporządzania posiłków z magazynu kuchennego do kuchni właściwej, wydawanie posiłków, obróbka wstępna surowców, mycie, obieranie, usuwanie części niejadalnych)
Szpital Specjalistyczny nr 2 - 2019-07-08 - Bytom (śląskie)
praca w kuchni w dziale żywienia
Wojewódzki Szpital Zespolony Leszno - 2019-10-28 - Leszno (wielkopolskie)
kuchnia polska
Oberża ZŁOTA GĘŚ Kubik Bożena - 2016-05-06 - Siewierz (śląskie)
przygotowywanie posiłków, dania a'la carte
ŁUKASZ TERESZCZYK DYNAMICO - 2017-07-03 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
przeszkolenie z BHP i PPOZ, obróbka artykułów spożywczych(mycie, odbieranie, szatkowanie, dzielenie na części, rozdrabnianie) poznanie, obsługa i konserwacja urządzeń, poznanie z zakresu dietetyki, wiedzy i żywienia, zapoznanie z recepturami, zapoznanie się z kasą fiskalną oraz jej obsługa, utrzymanie czystości naczyń, pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego, poznanie zasad higieny w odniesieniu do produktów spożywczych
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Domaszewnica (lubelskie)
Zamawianie towaru, samodzielne gotowanie wg karty i menu, organizacja kuchni
Piotr Kowalewski AGENCJA IMPREZ ROZRYWKOWYCH "ARA" PIOTR KOWALEWSKI - 2019-06-19 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
TOSCANA s.c. - 2017-02-07 - Płońsk (mazowieckie)
praca kilka godzin w tygodniu ico drugi weekend
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2016-10-03 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, praca na dwie zmiany w godz. 8.00-16.00, 14.00-22.00
M-Group s.c. Michał Sobota, Mateusz Sobota - 2019-05-02 - Zawiercie (śląskie)
samodzielny kucharz w restauracji specjalizującej się w kuchni wegańskiej i wegetariańskiej
PESTKA SPÓŁKA CYWILNA - 2019-01-25 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Szymbark (małopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Libusza (małopolskie)
Przygotowywanie surówek, kebabów, potraw kuchni pakistańskiej, dbanie o czystość.
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
- przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami - według przepisów kuchni wschodniej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw - barszcz ukraiński, pierogi ukraińskie, pampuszki- dbanie o czystość sprzętu kuchennego oraz jego właściwego użytkowanie- przestrzeganie regulacji w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy
kontakt przez PUP - 2019-10-25 - Łódź (łódzkie)