KUCHARZ Siewierz oferta pracy Oberża ZŁOTA GĘŚ Kubik Bożena
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: kuchnia polska
Data publikacji: 2016-05-06
Lokalizacja: Siewierz (śląskie)
Pracodawca: Oberża ZŁOTA GĘŚ Kubik Bożena
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawska 46, 42-470 Siewierz, powiat: będziński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kuchnia polska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Siewierz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: będziński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Siewierz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
doświadczenie na podobnym stanowisku (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności zgodne z zajmowanym stanowiskiem
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: Oberża ZŁOTA GĘŚ Kubik Bożena
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Będzinie
Adres pracodawcy:
Warszawska 46, 42-470 Siewierz, powiat: będziński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: dokumenty aplikacyjne
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: będziński
Gmina pracodawcy: Siewierz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Siewierz
Ulica pracodawcy: Warszawska
Numer budynku pracodawcy: 46
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Będzinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 06.05.2016
Data dodania oferty pracy: 05.05.2016
Oferta pracy ważna do: 29.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej i chińskiej, znajomośc receptur, przypraw i przepisów w/w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posilkow ,praca w kuchni
VASPOL Sp.Z.O.O. KRAINA ZABAWY BOGILU - 2016-03-14 - Wioska (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań zgodnie ze standardami, dbałość o zachowanie najwyższej jakości potraw, przestrzeganie standardów i zasad pracy obowiązujących w restauracji. Pierwsza umowa na okres próbny, proponowane wynagrodzenie od 2000 zł.
BADER Polska Spółka z o.o. - 2016-11-04 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Praca w reatauracji
Usługi Kulinarne Andrzej Więcław - 2017-07-28 - Leżajsk (podkarpackie)
Praca w godzianch 14:00-22:00, kuchnia europejska, polska.Kontakt z pracodawcą tel. 605356190
Hast Andrzej Dworak - 2016-09-30 - Wrocław (dolnośląskie)
1. Sporządzanie potraw2.Obróbka wstępna surowców3.Posługiwanie się urządzeniami do przygotowywania potraw4. Utrzymywanie czystości na stanowiskach pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Krajnik Dolny (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-19 - Oświęcim (małopolskie)
-
Pizzeria K-2 - 2018-03-07 - Września (wielkopolskie)
Sporządzanie potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Bierna (śląskie)
Obsługa imprez okolicznościowych, przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Pińczów (świętokrzyskie)
jw.
Holiday Travel Center Sp. zo.o. - 2017-07-04 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie posiłków : śniadania, obiady, kolacje dla wychowanków
Placówka Opiekuńczo - Wychowawcza "Jaworowy Start" - 2016-11-14 - Jawor (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw - kuchnia orientalna.124 godziny miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-15 - Okuninka (lubelskie)
przygotowywanie dań wg.receptur, komponowanie dań, gotowanie, smażenie, pieczenie
HOTEL SPA Dr Irena Eris POLANICA ZDRÓJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-18 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Prace ogólnobudowlane, wykańczanie wnętrz, docieplanie budynków.Praca w godz. 7-15 na terenie całej Polski.
KERD Sp. z o.o. - 2016-01-19 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie wyrobów mącznych - gotowanie
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Żagań (lubuskie)
- ochrona osób i mienia, patrolowanie wyznaczonego rejonu, ustalanie uprawnień do przebywania w ochranianym obszarze, sporządzanie sprawozdań z prowadzonych działań
BAKO Ochrona Spółka z o. o. - 2017-07-27 - Biłgoraj (lubelskie)
przygotowywanie dań
STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY - 2018-04-18 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
RESTAURACJA POD DĘBAMI - 2017-05-24 - Puławy (lubelskie)
Obróbka warzyw, owoców, mięsa, przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych, samodzielne gotowanie posiłków
Centrum Ekonomii Społecznej "BONUM" w Brodnicy - 2016-04-11 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW TYPU KEBAB; WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI; PRZED SPOTKANIEM PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
DARIUSZ WOJCIECH WOJTKUN - 2015-12-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
Kuchnia włoska- -ekskluzywna - praca pod okiem głównego szefa kuchni - Włocha. Praca w systemi 12 godz. na 12 godz.
MANZONI MONIKA CHWAT USŁUGI GASTRONOMICZNE "KĄSEK" MONIKA KAŹMIERCZYK - 2016-03-16 - Częstochowa (śląskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2016-03-30 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, sprzątanie
"ŁASUCH BIS" HANDEL I GASTRONOMIA EDMUND KAMIŃSKI - 2017-05-18 - Szałkowo (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Gdański Klub Sportowy STOCZNIOWIEC - 2017-06-08 - Gdańsk (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Marbet PPHU, Maria Grzesiakowska - 2017-07-06 - Krynica-Zdrój (małopolskie)