KUCHARZ Oświęcim oferta pracy JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-02-19
Lokalizacja: Oświęcim (małopolskie)
Pracodawca: JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dąbrowskiego 135, 32-600 Oświęcim, powiat: oświęcimski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Oświęcim
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: oświęcimski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Oświęcim
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.02.2018
Data zakończenia pracy: 19.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie kierunkowe, książęczka sanpidowska.Początkowo pracodawca oferuje zatrudnienie w ramach umowy zlecenie jako okres próbny (zatrudnienie na okres 1-2 miesięcy), po okresie próbnym - umowa o pracę na czas określony, praca w systemie dwuzmianowym, godziny rozpoczęcia pracy do uzgodnienia z pracodawcą - 5:00, 6:00, 7:00 lub 9:00
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Adres pracodawcy:
Portowa 16G, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gliwice
Ulica pracodawcy: Portowa
Numer budynku pracodawcy: 16G
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.02.2018
Oferta pracy ważna do: 30.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
ZGODNIE Z PROGRAMEM STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Opoczno (łódzkie)
planowanie jadłospisu, przygotowywanie potraw na garmaż: pierogi, krokiety, bigos, leczo, gołąbki, szaszłyki, sałatki itp., utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
MADALENA Sp. z o.o. - 2016-06-08 - Dębno (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni - przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 12.00-20.00
P.P.H.U. "KONKRET" s.c. Aneta Licak, Paweł Licak - 2016-08-05 - Brzesko (małopolskie)
Kucharz
FIRMA WIELOBRANŻOWA "MW" MARGOTA WIŚNIEWSKA - 2016-02-23 - Dzwonowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie pizzy i dań włoskich.
"NON SOLO PIZZA" POREDA EWA - 2016-11-03 - Łomża (podlaskie)
obróbka wstępna owoców, warzyw i mięsa, obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie dań, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe, umiejętność wykonywania potraw kuchni kaukaskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata pracy, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw kuchni kaukaskiej, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów, wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy( mycie, wyparzanie suszenie i polerowanie naczyń kuchennych oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładzie. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie posiłków (obiadów) w stołówce szkolnej, zaopatrzenie w artykuły spożywcze
GIMNAZJUM W LICZU - 2017-08-04 - Licze (pomorskie)
- Wsparcie przy administracji budynkowych systemów bezpieczeństwa (systemu dostępu, system monitoringowy, itp.)- Wprowadzenie do monitorowania i użytkowania systemów stworzonych przez firmę.- Współpraca z najemcami w zakresie bieżących potrzeb związanych z systemami bezpieczeństwa.- Aktualizacja i digitalizacja dokumentacji związanej z wykonywanymi czynnościami.- Analiza materiału video z monitoringu zgodnie z wyznaczonymi parametrami.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej i kaszubskiej.
NIKEL SP. Z O.O - 2017-04-06 - Ręboszewo (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ MIĘSNYCH, JARSKICH, POŁMIĘSNYCH, PRAWIDŁOWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADAŃ WYNIKAJĄCYCH ZE SPECYFIKI ZAJMOWANEGO STANOWISKA, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE I POD PRESJĄ CZASU, DBANIE O WŁAŚCIWY STAN TECHNICZNY URZĄDZEŃ KUCHENNYCH, SPRZĄTANIE I MYCIE STANOWISKA PRACY
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
zgodnie z zakończonym programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Milówka (śląskie)
Obsługa maszyn oraz narzędzi pracy, obróbka cieplna warzyw, sporządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Żary (lubuskie)
wg stanowiska ( kontakt z pracodawcą tel: 609878868 lub 071-3897871 )
KARCZMA CYSTERSKA - Firma Handlowo-Gastronomiczna M. KOWAL - 2016-02-04 - Lubiąż (dolnośląskie)
Praca w kuchni, organizacja miejsca pracy w kuchni
RESTAURACJA PASJAMI Tomasz Witkowski - 2016-04-13 - Szprotawa (lubuskie)
Do uzgodnienia
Techno-Drew Sp. z o.o. - 2017-08-03 - Stróże Wielkie (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw i napojów zgodnie z recepturami.
Przedsiębiorstwo MORZE - 2017-05-09 - Ustka (pomorskie)
Całokształt pracy w kuchni
"POLONEZ" Hotel-Bar Jan Hara - 2018-06-25 - Nisko (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie posiłków
Kuchnia Smakosza Malec Barbara - 2018-01-24 - Zamość (lubelskie)
Spawanie lekkich konstrukcji stalowych.
MET-HAL Marcin Gałecki - 2016-05-04 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 8.00- 22.00
SKLEP SPOŻYWCZY "PIOTRUŚ" MICHAŁ GRZEGORZ PELC - 2018-08-23 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, układanie karty, zamawianie towaru, organizowanie pracy kuchni.Praca na umowę o pracę w godz. 10-20 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
ROBERT CHEŁSTOWSKI "PANERO" - 2017-02-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
według zakresu obowiązków
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Marki (mazowieckie)
określone we wniosku
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Resko (zachodniopomorskie)
Samodzielne stanowisko z mozliwością przyuczenia
FIRMA P.H.U. JABOR J.J.M. CZAJKOWSCY S.C. - 2016-07-15 - Namysłów (opolskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "TIM", M. Małdziński - 2017-02-21 - Trzcianka (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie tradycyjnych potraw kuchni indyjskiej.
TYGIEL Sp.z o. o. - 2015-12-15 - Gdynia (pomorskie)