KUCHARZ Częstochowa oferta pracy MANZONI MONIKA CHWAT USŁUGI GASTRONOMICZNE "KĄSEK" MONIKA KAŹMIERCZYK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Kuchnia włoska- -ekskluzywna - praca pod okiem głównego szefa kuchni - Włocha. Praca w systemi 12 godz. na 12 godz.
Data publikacji: 2016-03-16
Lokalizacja: Częstochowa (śląskie)
Pracodawca: MANZONI MONIKA CHWAT USŁUGI GASTRONOMICZNE "KĄSEK" MONIKA KAŹMIERCZYK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mazowiecka 18/20, 42-221 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Kuchnia włoska- -ekskluzywna - praca pod okiem głównego szefa kuchni - Włocha. Praca w systemi 12 godz. na 12 godz.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +napiwki
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Częstochowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Częstochowa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Częstochowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.03.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Osoby musza posiadac min. 2 lata doświadcznia w zawodzie, osoby muszą się cechować punktualnością i uczciwością, POSIADAĆ UMIEJĘTNOŚĆ/ZNAJOMOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI WŁOSKIEJ
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
MANZONI MONIKA CHWAT USŁUGI GASTRONOMICZNE "KĄSEK" MONIKA KAŹMIERCZYK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Adres pracodawcy:
Mazowiecka 18/20, 42-221 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, książeczka sanepid-aktualne badania, dokumenty potwierdzające kwalifikacje
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Najpierw kontakt tel. celem umówienia spotkania, Godziny : 10.00-12.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Częstochowa
Gmina pracodawcy: Częstochowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Częstochowa
Ulica pracodawcy: Mazowiecka
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.03.2016
Oferta pracy ważna do: 15.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 16.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 16.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielne gotowanie i przygotowywanie potraw i dań. Estetyczne prezntowanie dań i potraw. Układanie i wprawadzanie nowego menu.
P.U.H. KLIMCZAK - 2015-12-09 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
przygotowanie potraw, obsługa kuchni na kempingu
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2016-03-23 - Ściegny (dolnośląskie)
Przygotowanie dań obiadowych, deserów, przystawek.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Gdańsk (pomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2017-03-20 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie pracy kucharza, obróbka technologiczna produktów.
VESUVIO STANISŁAW DOBRUK - 2017-11-20 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów oraz kolacji dla dużej liczby osób, pomoc szefowi kuchni w przygotowywaniu wysokiej jakości dań, pomoc w zamawianiu i odbieraniu produktów od dostawców, odpowiedzialność za świeżość produktów oraz dań oraz przestrzeganie norm HS oraz COSHH.
kontakt przez OHP - 2017-10-13 - Wielka Brytania (Wielka Brytania)
przygotowywanie farszów, pierogów, naleśników, gołąbków i krokietów
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Tarnów (małopolskie)
praca jako asystent geodety
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej szczególnie wietnamskiej i tajskiej;Miejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Zachodnia 20/35;Praca w godzinach 9:00-17:00;Później możliwość zatrudnienia na podstawie umowy o pracę;Nie mniej niz 20 h/ miesiąc;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem
44 Wojskowy Oddział Gospodarczy JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 5286 - 2016-05-05 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
praca Ustka-Przewłoka w godz. 10-18; kontakt osobisty z pracodawcą po wcześniejszym umówieniu telefonicznie godz. 8-15
Beata Dąbrowska-Ośrodek Wypoczynkowy Awilla - 2016-04-19 - Przewłoka (pomorskie)
jw
Miś Łasuch/ catering - 2016-09-08 - Warszawa (mazowieckie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Wilkanowo (lubuskie)
jw.
Fundacja ALA MA KOTA - 2017-09-01 - Warszawa (mazowieckie)
sprzedawca na stoisku mięsnymPraca na dwie zmiany od 6.30-20.00Dwie soboty w miesiącu pracujące, za soboty pracujące dni wolne.
Detal Publima Katarzyna Lichota sp. k. - 2018-03-28 - Mielec (podkarpackie)
Miejsce pracy: Dowództwo 25. Batalion Obrony Terytorialnej 15-601 Białystok ul. Kawaleryjska 70Zakres wykonywanych zadań na stanowisku:udział w opracowywaniu i uaktualnianiu dokumentacji dotyczącej udziału jednostki wojskowej w zapobieganiu sytuacjom kryzysowym i likwidacji ich skutków oraz funkcjonowania wzmocnienia służby dyżurnej;udział w opracowaniu i aktualizacji dokumentacji służby dyżurnej JW.;udział w procesie planowania działalności bieżącej i rozliczeniowej w ramach planowania rocznego i kwartalnego;udział w przygotowywaniu przedsięwzięć dotyczących szkolenia JW;udział w opracowywaniu koncepcji oraz dokumentacji planistycznej ćwiczeń w JW. udział w opracowaniu i prowadzeniu dokumentacji planowania i rozliczania działalności bieżącej, zgodnie z wymogami instrukcyjnymi na podstawie obowiązujących dokumentów normatywnych;udział w prowadzeniu obowiązującej ewidencji i sprawozdawczości w obszarze odpowiedzialności komórki wewnętrznej JW.udział w opracowaniu dokumentacji planistycznej, meldunków, zestawień z zakresu.
Jednostka Wojskowa Nr 4861 - 2016-10-18 - Białystok (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie i gotowanie dań, potraw kuchni orientalnej - azerbejdżańskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie potraw wg menu
Teresa Krajewska Gościniec "Nad Wartą" - 2017-05-12 - Uniejów (łódzkie)
obsługa imprez, praca w weekendy
TABOR TOMASZ - 2016-09-21 - Żory (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja ANIS Magdalena Torbus- Flasza - 2018-01-29 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Rozładunek ręczny kontenera z paczkami.
JARTRAD FIRMA USŁUGOWA - 2018-04-09 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie ciasta, pieczenie paluszków. Praca na pełny etat lub na 3/4 etatu.
Deda Monika Wypiek Paluszków "Monika" - 2018-02-22 - Zagórnik (małopolskie)
Gotowanie zgodne ze standardami hoteli 4 gwiazdkowych
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań, utrzymanie stanowiska i miejsca pracy w czystości dobra organizacja pracy
HOTEL ALEXANDRA E.SKLORZ I CÓRKI SPÓŁKA JAWNA - 2018-01-08 - Olesno (opolskie)
Wykształcenie kierunkowe; mile widziane doświadczenie zawodowe; komunikatywna znajomość jęz. obcego; książeczka sanepidowska, prawo jazdy Zakres obowiązków: praca w pizzerii na samodzielnym stanowisku, utrzymanie należytej czystości i porządku, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych potraw, przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy; dwie zmiany; miejsce pracy: Sośnicowice;
PIZZA CAFE BAR CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2017-05-26 - Sośnicowice (śląskie)
Przygotowanie oraz wydawanie posiłków dla gości
Wiesław Walicki Firma Handlowo-Usługowa "MAX" - 2016-04-12 - Bobowa (małopolskie)
pełnienie obowiązków szefa kuchni w szkole
Szkoła Podstawowa Nr 34 z Oddziałami Integracyjnymi - 2018-03-29 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Miąsowa (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE SUSHI, FILETOWANIE RYB; WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI JAPOŃSKIEJ, UKOŃCZONY KURS SUSHI MASTER, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; GODZINY PRACY: 10.00-18.00; 14.00-22.00 RÓWNIEŻ W WOLNE DNI;
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)