KUCHARZ Uniejów oferta pracy Teresa Krajewska Gościniec "Nad Wartą"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw wg menu
Data publikacji: 2017-05-12
Lokalizacja: Uniejów (łódzkie)
Pracodawca: Teresa Krajewska Gościniec "Nad Wartą"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sienkiewicza 137, 99-210 Uniejów, powiat: poddębicki, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw wg menu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Uniejów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: poddębicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Uniejów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.05.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Teresa Krajewska Gościniec "Nad Wartą"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poddębicach
Adres pracodawcy:
Sienkiewicza 137, 99-210 Uniejów, powiat: poddębicki, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: poddębicki
Gmina pracodawcy: Uniejów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Uniejów
Ulica pracodawcy: Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 137
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poddębicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.05.2017
Oferta pracy ważna do: 11.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 12.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 12.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań kuchni polskiej od podstaw do wydania gotowej potrawy
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Łódź (łódzkie)
Zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
sporządzanie potraw kuchni indyjskiej według oryginalnych receptur, praca w godz. 10-16 lub 15-21
PLATINIUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-18 - Janki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw wg menu na dany dzień.
ŚRÓDMIEŚCIE OSKAR KUBICKI (wspólnik spółki cywilnej) - 2017-08-02 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchani azjatyckiej.
MILMAS MILENA MASUM - 2017-04-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków potraw kuchni arabskiej i bengalskiej oraz grilla
DHAKA FOOD SERVICE MD. RUBEL HOSSAIN - 2016-06-16 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie dań typu fast food
FHUP CERTUS PIOTR JACKOWSKI IŁAWA - 2017-06-10 - Iława (warmińsko-mazurskie)
-
PRYMAS INWESTYCJE SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-03-17 - Rewal (zachodniopomorskie)
Staż w ramach POWER. Czynności urzędniczo-biurowe realizowane w Wydziale Polityki Społecznej i Zarządzania Kryzysowego.
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Brzesko (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków i dań gorących
Tadeusz Broś HOTEL - RESTAURACJA "U DINA" - 2016-07-12 - Lubaczów (podkarpackie)
Kierowanie i koordynowanie prac na budowie
"Janel" Artur Janik - 2017-03-06 - Barcice Dolne (małopolskie)
praca w kuchni, sporządzanie posiłków
Bar Samoobsługowy "JĘDREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2016-12-05 - Augustów (podlaskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
- Praca na samodzielnym stanowisku od poniedziałku do piątku. Obsługa klienta, przyjmowanie i realizacja zamówień, wystawianie faktur, obsługa kasy fiskalnej, przygotowanie na koniec miesiąca dokumentów dla księgowej.- Wynagrodzenie: 2100 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (87,50%). -Praca: 9:00-16:00. Wymagania wykształcenie min. średnie. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, ale niekoniecznie. Mile widziana podstawowa znajomość j. angielskiego. Kontakt wyłącznie telefoniczny (tel.: 886-142-255) w godz.: 9:00-17:00 lub e-mail: tablice.tloczone (at) gmail.com
DAAK DAMIAN KRECZMER - 2018-02-28 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Łódź (łódzkie)
nauka w ramach przygotowania zawodowego dorosłych
kontakt przez PUP - 2017-05-27 - Królików (wielkopolskie)
przygotowywanie dań w tym dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Krotoszyce (dolnośląskie)
Samodzielne gotowanie, oraz przyuczenie się do nowego menu restauracji.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Przasnysz (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Opis stanowiska:- obsługa maszyn sterowanych numerycznie- obróbka zgodna z wymogami technologicznymi oraz rysunkiem technicznym - dbałość o terminowość realizacji zleceń- 22zł brutto/h
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE "DRABEX" JANUSZ WILCZEK - 2018-05-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
P.H.U. Michał Kraska - 2016-08-29 - Lubań (dolnośląskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-04-19 - Rzeszów (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, nadzór i kontrola nad wysokim standardem, estetyką i jakością potraw, przestrzeganie standardów pracy oraz obowiązujących zasad pracy w restauracji, wdrażanie nowych pomysłów i rozwiązań, dbałość o czystość i higienę pracy, nadzór nad współpracownikami, opracowanie nowych receptur i przepisów.
MARTEX PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE MARIUSZ ROZALEWSKI - 2016-04-21 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z kanonami kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Pułtusk (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Usługi Gastronomiczne "Ogród Smaków" - 2016-07-29 - Namysłów (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie produktów, gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Chodzież (wielkopolskie)
Przygotowywawnie potraw wg oryginalnych receptur kuchni orientalnej z wykorzystaniem produktów typoweych dla tej kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Łódź (łódzkie)