KUCHARZ- 16/1094 Namysłów oferta pracy Usługi Gastronomiczne "Ogród Smaków"
Stanowisko: KUCHARZ- 16/1094
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Data publikacji: 2016-07-29
Lokalizacja: Namysłów (opolskie)
Pracodawca: Usługi Gastronomiczne "Ogród Smaków"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 11/1, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- 16/1094
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Namysłów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: namysłowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Namysłów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie zawodowe min. 1 rok
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: KSIĄŻECZKA SANEPID
Nazwa pracodawcy: Usługi Gastronomiczne "Ogród Smaków"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 11/1, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: namysłowski
Gmina pracodawcy: Namysłów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Namysłów
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.07.2016
Data dodania oferty pracy: 28.07.2016
Oferta pracy ważna do: 28.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 28.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 28.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
żywienie zbiorowe, przygotowywanie posiłków dla 5-60 osób, magazynowanie art. spożywczych
VITA MED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-28 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
MOLYA SOLUTIONS MARTA MOUSTAFA - 2015-11-24 - Rzeszów (podkarpackie)
Zapoznanie się z przepisami i regulaminem organizacji pracy, BHP i PPOŻ. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciasta, obróbka wstępna surowców oraz dobieranie ich do sporządzania posiłków, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, zabezpieczenie surowców przed zepsuciem
kontakt przez PUP - 2018-05-19 - Gorlice (małopolskie)
obróbka elementów metalowych( toczenie, rozwiercanie, frezowanie)
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Dobre Miasto (warmińsko-mazurskie)
Obsługa imprez zewnętrznych, dekorowanie dań, produkcja, obróbka warzyw i mięs, zamawianie towaru. Wymagania: wykształcenie średnie - gastronomia, staż pracy 6 miesięcy, znajomość języka angielskiego, prawo jazdy kat. B.
Pizzeria "ALCATRAZ" Rafał Żuchliński - 2017-07-20 - Wejherowo (pomorskie)
wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Wyszków (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Hotel TARNOVIA S.A. - 2016-04-27 - Tarnów (małopolskie)
Czynności związane z procesami technologicznymi żywności.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2017-10-12 - Legnica (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I DAŃ ZGODNIE Z PRZYJĘTYMI STANDARDAMI; ZAPEWNIENIE WYSOKIEJJAKOŚCI USŁUG; WŁAŚCIWE I OPTYMALNE GOSPODAROWANIE TOWARAMI I INNYMI MATERIAŁAMIWYKORZYSTYWANYMI W RESTAURACJI; ZACHOWANIE STANDARDÓW W ZAKRESIE HACCP; ORGANIZOWANIEPRACY I NADZÓR NAD ZESPOŁEM; DBAŁOŚĆ O CZYSTOŚĆ I HIGIENĘ PRACY.Umowa zlecenie, 140h w miesiącu, średnio 35h w tygodniu
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie dań kuchni orientalnej. Praca na dwie zmiany w godz.: 7-15, 13-21. Równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: Wrocław (lokale należące do firmy Amalfi s.c.).
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Warszawa (mazowieckie)
sprządzanie różnego rodzaju potraw, kebaba, sałatek
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Przemyśl (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw. Obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Krobia (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
Firma Handlowo-Usługowa "Jolka" Krzysztof Glegoła - 2016-08-05 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
w zakresie stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Człuchów (pomorskie)
tradycyjna kuchnia polska, praca w barze
"Tradycyjna Kuchnia Domowa" Katarzyna Kazberuk - 2016-10-25 - Białystok (podlaskie)
Wykształcenie: wyższe techniczne; min. 3 lat doświadczenia zawodowego na stanowisku kierowniczym; zakres obowiązków: planowanie produkcji, nadzorowanie prac produkcyjno - serwisowych, rozmowy handlowe, produkcja urządzeń dla oczyszczalni ścieków; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
"ENKO" SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-08-04 - Gliwice (śląskie)
obowiązki wynikające z umowy agencyjnej
Społem Powszechna Spółdzielnia Spożywców Kutno - 2017-04-03 - Kutno (łódzkie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami resteuracji,la'corte, bankiety, gastronomia grupowa, dbanie o najwyzsza jakośc i smak potraw,, przestrzeganie wszystkich norm, standardów i procedur HACCP
ALEGRIA SP. ZO.O. - 2016-04-15 - Rzeszów (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Oborniki (wielkopolskie)
samodzielne prowadzenie kuchni włoskiej; praca w godz. 14-22 w pizzerii Opolu, ul. Sosnkowskiego oraz w Murowie k/ Opola
ENZO Trattoria-Pizzeria - 2017-12-04 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Poniatowa (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
Przewóz towarów na terenie Polski
PPHU PONY Sławomir Kuc - 2018-01-02 - Andrespol (łódzkie)
zgodny z wymganym stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Człuchów (pomorskie)
Gotowanie potraw kuchni indyjskiej.
LITTLE INDIA PVT.LDT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-31 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
"MAGNOLIA " KRZYSZTOF DOBRZYŃSKI - 2016-04-13 - Krobica (dolnośląskie)