KUCHARZ-PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI INDYJSJIEJ Gołdap oferta pracy LITTLE INDIA PVT.LDT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ-PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI INDYJSJIEJ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie potraw kuchni indyjskiej.
Data publikacji: 2017-01-31
Lokalizacja: Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: LITTLE INDIA PVT.LDT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:UL. KONSTYTUCJI 3 MAJA 6, 19-500 Gołdap, powiat: gołdapski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Gotowanie potraw kuchni indyjskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ-PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI INDYJSJIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gołdap
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gołdapski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gołdap
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.03.2017
Data zakończenia pracy: 19.03.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
hindi (hinduski), w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
angielski, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Minimum 1 rok stażu pracy w kuchni indyjskiej, oraz dyplom kucharza kuchni indyjskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
LITTLE INDIA PVT.LDT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gołdapi
Adres pracodawcy:
Żeromskiego 18, 19-500 Gołdap, powiat: gołdapski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: gołdapski
Gmina pracodawcy: Gołdap
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gołdap
Ulica pracodawcy: Żeromskiego
Numer budynku pracodawcy: 18
Nazwisko osoby zgłaszającej: John Masth
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gołdapi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 31.01.2017
Data dodania oferty pracy: 30.01.2017
Oferta pracy ważna do: 13.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pomocnicze prace budowlane, kierowanie pojazdem, praca na wysokości
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "MIKSYL" DUBAS SYLWESTER - 2016-05-05 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Prowadzenie akt osobowych, ewidencji czasu pracy i bazy danych pracowników i inne sprawy związane z ruchem pracowniczym. Kontrola i rozliczenie czasu pracy.
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Bochni "Szpital Powiatowy" im. Bł. Marty Wieckiej - 2016-11-22 - Bochnia (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie (głównie kuchnia polska)
FAMILY CATERING Bernadeta Michalska - 2017-08-09 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
PHU "MARTYNKA" Jadwiga Karwowska - 2017-12-12 - Grajewo (podlaskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowywania dań, nadzór nad jakością zamawianych produktów, rozdzielanie pracy, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, współpraca z chińskim kierownictwem i Zarządem
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Baczyna (lubuskie)
Przygotowywanie potraw.
PHU Plusk Sp. z o. o. Spółka Komandytowa - 2016-02-17 - Iwonicz (podkarpackie)
"Gotowanie oobiadów, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków".
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Bądkowo (kujawsko-pomorskie)
Właściwe wykonywanie obróbki wstępnej i cieplnej przyrządzonych potraw. Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii. Praca według grafiku od poniedziałku do niedzieli.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-02-26 - Pruszków (mazowieckie)
wg stanowiskaPraca w Rabce Zdrój
ANNA WÓJCIAK DOM WCZASOWY "ELA", F.H.U. "ELUNA" - 2018-07-31 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
przygotowanie potraw, robienie zamówień
ADMAR Adam Ruciński - 2017-08-01 - Sochaczew (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni europejskiej.
CENTRUM IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH S.C. JOANNA TUCHANOWSKA, EWA PYTEL - 2018-04-12 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI GRUZIŃSKIEJWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, 2 LATA DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
"RESTAURACJA SZAFIR" Renata Pawlik - 2017-06-05 - Strzegom (dolnośląskie)
praca na kuchni
BAR OSTRĘŻNIK Zenon Saladra - 2016-05-16 - Trzebniów (śląskie)
produkcja od surowca wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Kielce (świętokrzyskie)
Wykształcenie: zawodowe lub średnie kierunkowe; min. dwa lata doświadczenia na w/w stanowisku; dobra organizacja pracy, odpowiedzialność, sumienność, umiejętność pracy w zespole; sporządzanie potraw zgodnie z recepturami, dystrybucja posiłków, przygotowywanie imprez okolicznościowych, prowadzenie zapisów w dokumentacji HACAPP i ISO, pobieranie towaru z magazynu; miejsce pracy: Gliwice
Centrum Onkologii- Instytut im. M.Skłodowskiej- Curie Oddział - 2017-09-07 - Gliwice (śląskie)
do uzgodnienia
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 2 W RZESZOWIE - 2016-12-01 - Rzeszów (podkarpackie)
według stanowiska
Niezłe Ziółko Olga Terebun - 2016-08-23 - Suwałki (podlaskie)
Kucharz - praca w KFC, w Galerii Navigator
AmRest Sp. z o.o. - 2017-10-05 - Mielec (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE,PRACA W ZESPOLE, KREATYWNOŚĆ, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LAT DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU; GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00; 05.00-13.00;
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Grójec (mazowieckie)
kucharz
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2017-07-26 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Syrynia (śląskie)
Przygotowanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Analiza rozwiązań systemów ERP,IT oraz ich wydażenie w polsce. Analiza i ocena projektów przetwarzania, informacji. Wykonywanie ekspertyz, kierownie pracami analitycznymi. Diagnozowanie projektów, modernizacja.
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowanie śniadań i obiadów według jadłospisu.
Restauracja Słoneczna Sp. z o. o. - 2017-02-23 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Praca na kuchni w dużym zespole. Praca na umowę zlecenie 16h/mc w przedzielane godz. 9-24.
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Wrocław (dolnośląskie)