KUCHARZ (OFERTA PRACY DLA OSÓB POWYŻEJ 50 ROKU ŻYCIA) Świnoujście oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (OFERTA PRACY DLA OSÓB POWYŻEJ 50 ROKU ŻYCIA)
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-02-07
Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ (OFERTA PRACY DLA OSÓB POWYŻEJ 50 ROKU ŻYCIA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 1/2a, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Świnoujście
Gmina pracodawcy: Świnoujście
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świnoujście
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.02.2017
Data dodania oferty pracy: 02.02.2017
Oferta pracy ważna do: 28.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 02.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 02.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
JOLANTA BOTOREK -AKADEMIA SMAKU - 2016-05-20 - Sosnowiec (śląskie)
samodzielne prowadzenie kuchni
PRO ARTE HOTEL RESTAURACJA Hanna Wacław - 2016-06-22 - Poznań (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-11-02 - Wardzyn (łódzkie)
Dbałość o szczegóły, estetykę serwowanych dań, utrzymanie porządku w miejscu pracy, współpraca z szefem kuchni w opracowywaniu receptur,wprowadzanie ich do programu gastronomicznego.Miejsce pracy: Wrocław Paasaż GrunwaldzkiKontakt kandydatów z pracodawcą:789-014-791
P&T INVESTMENT SP. Z O.O. S.K. - 2016-06-16 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Łódź (łódzkie)
praca w kuchni
Atol Hotele Sp.z o.o. - 2016-08-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Białystok (podlaskie)
wykonywane zadania zwykle obejmować będą: ubój zwierząt rzeźnych i obróbkę poubojową tusz; rozbiór na elementy zasadnicze z odkostnieniem; dzielenie surowca do produkcji wędlin; przygotowania i przerabiania mięsa i podrobów na wędliny, wędzonki i wyroby wędliniarskie głownie z mięsa wieprzowego, wołowego wg określonych normami receptur, przy zastosowaniu maszyn i urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Mikstat (wielkopolskie)
praca w kawiarni
Fly High Coffee Wojciech Janowicz - 2018-02-22 - Białystok (podlaskie)
Pomoc w przygotowaniu dań.
TOMEX A.J.C. TOMCZYK SPÓŁKA JAWNA - 2016-11-30 - Budzyń (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ;WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: TEL 509361001 LUB C.V NA MAIL info (at) pracowniasmaku.pl
PRACOWNIA SMAKU, SANTORINI PAULINA KOSIOR - 2016-05-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie, kręcenie SUSHI. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie całej Polski w różnych punktach gastronomicznych według potrzeb.- Wynagrodzenie: 2250 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00, 10:00-20:00. Wymagane doświadczenie zawodowe 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność kręcenia SUSHI minimum 2 lata. Aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Katowice (śląskie)
Pakowanie i składanie ulotek
kontakt przez OHP - 2016-09-26 - Skierniewice (łódzkie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością i estetyką serwowanych dań, planowanie i zamawianie produktów
PETRODOM VENNA Spółka z o.o. Spółka Komandytowa - 2016-09-27 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej tj. kulfi, samosy, solma, sarma itp. Przygotowywanie sosów.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Oferta stażu dla osób młodych (do 30 roku życia) pozostających bez pracy na regionalnym rynku pracy, zakwalifikowanych do II profilu pomocy (Projekt POWER).Wykształcenie : wyższe lub średnie; znajomość podstaw rachunkowości; podstawowa znajomość języka angielskiego; obsługa komputera; zakres obowiązków: sporządzanie listy płac, poznanie podstawowych zasad rozliczenia podatku Vat; praca na programie Płatnik; jedna zmiana; miejsce odbywania stażu: Gliwice
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Gliwice (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków. Miejsce pracy Nysa i Regulice.
MRM Małgorzata Sawicka - 2018-10-12 - Nysa (opolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów - praca w zajeździe PYZA w Zawierciu ul. w Przedszkolu w Porębie
Catering dla firm i nie tylko Adrian Rej - 2016-07-25 - Zawiercie (śląskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych,-Wynagrodzenie do uzgodnienia od 2.000,00 zł netto-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-07-13 - Pszczółki (pomorskie)
przygotowywanie produktów; gotowanie zup; robienie burgerów; robienie tortilli; robienie sosów; przygotowywanie mięsa; praca w godz.: 9-21 lub 11-22
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Opole (opolskie)
obsługa klienta, korenspondencji, komputera, kasowa
kancelaria Notarialna Notariusz Anita Maciejewska Notariusz - 2016-11-03 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
- dbanie o dobre imię przedsiębiorstwa;- dążenie do uzyskiwania na powierzonym odcinku pracy jak najlepszych wyników i przejawianie w tym celu odpowiedniej inicjatywy, także stałe podnoszenie kwalifikacji;- sumienne, terminowe i staranne wykonywanie prac wynikających z zakresu obowiązków oraz stosowanie się do poleceń przełożonego;- przestrzeganie regulaminu pracy, ustalonego w firmie czasu pracy, przepisów i zasad bhp, p.poż., tajemnicy służbowej i państwowej;- dbałość o dobro firmy, chronienie jej mienia oraz używanie go zgodnie z przeznaczeniem;- dokładna znajomość przepisów, instrukcji i zarządzeń oraz wytycznych dotyczących stanowiska pracy, oraz przestrzeganie ich postanowień;- wykonywanie pracy zgodnie z przyjętymi w Bierhalle standardami i procedurami produkcjiGodzina zakończenia pracy: 23:00System czasu pracy: 2/2Kontakt z pracodawcą: aleksandraksiazczyk (at) globret.com lub 601677403
"TOP TEN" SP. ZO.O. - 2017-03-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz.
FIRMA WIELOBRANŻOWA "START" FORMELLAFILIP - 2016-11-22 - Kartuzy (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Warszawa (mazowieckie)
godz.pracy: I zmiana 10:00 do 18:00, II zmiana 18:00 do 2:00
FIRMA HANDLOWA MARK ZYGMUNT JAGUŚ STANISZCZE WIELKIE - 2017-03-22 - Staniszcze Wielkie (opolskie)
przygotowywanie potraw, gotowanie obiadów, pomoc w pracach kuchennych
kontakt przez OHP - 2018-02-19 - Skomielna Biała (małopolskie)
Obsługa klienta, wykładanie towaru, dbanie o estetykę działu
CARREFOUR POLSKA Sp. z o.o. - 2016-08-31 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu i zamówieniami gości, opracowywanie menu restauracji oraz imporez specjalnych, dbałość o czystość pomieszczeń kuchni, sprzętów, naczyń kuchennych, stosowanie norm i zasad zawartych w księdze HACCP, zamówienia i odbiór towarow żywnościowych oraz napoi
BAJDARKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-15 - Suraż (podlaskie)
Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:prowadzenie rejestru spraw wpływających do PT w celu wykonania badań orzeczniczych oraz przekazywanych do OR po wykonaniu badania,wydawanie i odbieranie akt od lekarzy i konsultantów,porządkowanie akt po badaniu, współpraca ze wszystkimi komórkami organizacyjnymi,przyjmowanie i kompletowanie wniosków o świadczenia z ubezpieczenia emerytalno-rentowego,udzielanie informacji w sprawach prawa do świadczeń z ubezpieczenia emerytalno-rentowego,prowadzenie rejestru załatwianych spraw.Warunki pracy:Praca biurowa wykonywana w systemie jednozmianowym, ośmiogodzinnym, przy monitorze ekranowym, powyżej4 godzin dziennie. Użytkowanie sprzętu biurowego (komputer, drukarka, kserokopiarka, niszczarka dokumentów).Budynek Placówki Terenowej w Inowrocławiu nie jest przystosowany do potrzeb osób niepełnosprawnych ruchowo poruszających się na wózkach inwalidzkich. Budynek jest dwukondygnacyjny, bez windy. Miejsce wykonywania pracy znajduje się na parterze budynku. Praca wymaga przemieszczania sie pomiędzy piętrami.
KASA ROLNICZEGO UBEZPIECZENIA SPOŁECZNEGO - 2017-09-01 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
BAR "CEZAR" ALFREDA RATAJCZAK - 2016-06-08 - Lubin (dolnośląskie)