KUCHARZ Szczecin oferta pracy PRACOWNIA SMAKU, SANTORINI PAULINA KOSIOR
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ;WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: TEL 509361001 LUB C.V NA MAIL info (at) pracowniasmaku.pl
Data publikacji: 2016-05-04
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: PRACOWNIA SMAKU, SANTORINI PAULINA KOSIOR
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ;WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: TEL 509361001 LUB C.V NA MAIL info (at) pracowniasmaku.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: MIESIĘCZNY
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU
Nazwa pracodawcy: PRACOWNIA SMAKU, SANTORINI PAULINA KOSIOR
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.05.2016
Oferta pracy ważna do: 03.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Kępno (wielkopolskie)
praca na produkcji przy obróbce mechanicznej metali, mile widziane osoby do przyuczenia na stanowisku pracy, pracodawca oferuje świadczenia socjalne, a dla nowo przyjętych pracowników dodatek adaptacyjny
WYTWÓRNIA SPRZĘTU KOMUNIKACYJNEGO Sp.z o.o. - 2017-11-22 - Poznań (wielkopolskie)
praca w kuchni,
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-05 - Złotoryja (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Gawrych Ruda (podlaskie)
Przygotowywanie i podawanie dań typu fast-food. Obsługa kasy fiskalnej.
"WDK" Wioleta Kwiecińska - 2016-05-06 - Pępowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
RESTAURACJA GALERIA EUROPEJSKICH PRZYSMAKÓW MATEUSZ KUBAŚ - 2016-03-25 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2016-02-15 - Chojnice (pomorskie)
Samodzielna praca w kuchni
Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny - 2016-10-26 - Paary (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.
RESTAURACJA HOTEL "DANA" - 2018-09-07 - Łęknica (lubuskie)
Zgodnie z programem stażu.
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
Prace ślusarsko-kowalskie
Kowal Oliwski Leszek Supiński - 2018-03-29 - Gdańsk (pomorskie)
Praca w charakterze kucharza.
LAS HUBERTA Sp. z o. o. - 2016-10-07 - Rudy (śląskie)
Przygotowanie potraw kuchni europejskiej, wyjazdowe szkolenia do krajów Unii Europejskiej.
RBS Porter - 2016-06-28 - Sopot (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków, przestrzeganie zasad panujacych w zakładzie
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Żywiec (śląskie)
- przestrzeganie przepisów BHP i ppoż oraz zasad GHP i BHP obowiązujących w gastronomii- posługiwanie się narzędziami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- przygotowywanie potraw i deserów na przyjęcia okolicznościowe- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy i porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie dań, menu, negocjacje z kontrahentami wietnamskimi, obsługa klientów pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Jabłonowo (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Kolno (podlaskie)
praca na stanowisku kucharza pod nadzorem szefa kuchni
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "OMIX" Salnik Stanisław - 2017-06-16 - Poręba (śląskie)
kucharz
EDUKACJA Kinga Wnuk - 2018-01-10 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Sporządzanie potraw kuchni tajskiej, serwowanie potraw i napojów, przygotowywanie potraw, napojów i deserów, utrzymanie na bieżąco czystości na stanwoisku pracy. Umowa na czas określony, trzy zmiany, pełna dyspozycyjność, praca również na nocne zmiany.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz. Kontakt tel. 513-173-100
PHU " HURT-DETAL" ROBERT ŁUCZAK, Korczyn 133a, 26-067 Strawczyn - 2016-08-02 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw,nadzór nad świeżością produktów,dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie pracą na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-06-02 - Lubin (dolnośląskie)
obróbka wstepna surowców, wykonywanie potraw z różnych surowców, wykańczanie, porcjowanie i dekorowanie potraw, przestrzeganie przepisów BHP
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, obsługa sprzętu kuchennego: piec, blender, wędzarka, mikser itp., tworzenie nowych kart dań, kalkulacja przyrządzanych dań. Wymagania: wykształcenie zawodowe, kierunek kucharz.
Marcin Świerk - 2018-01-11 - Lisewo (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Leżajsk (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw z uwzględnieniem kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Zakopane (małopolskie)
przygotowanie posiłków
Restauracja STARE MURY Jacek Krężel - 2017-04-12 - Chrzanów (małopolskie)