KUCHARZ Złotoryja oferta pracy JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni,
Data publikacji: 2018-01-05
Lokalizacja: Złotoryja (dolnośląskie)
Pracodawca: JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:59-500 Złotoryja, powiat: złotoryjski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Złotoryja
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: złotoryjski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Złotoryja
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.01.2018
Data zakończenia pracy: 21.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska-posiadanie
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Umiejętność obsługi komputera
Nazwa pracodawcy:
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Złotoryi
Adres pracodawcy:
Portowa 16G, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
wykształcenie zasadnicze zawodowe, obsługa komputera mile widziana, książeczka sanepidowska
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gliwice
Ulica pracodawcy: Portowa
Numer budynku pracodawcy: 16G
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Złotoryi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.01.2018
Oferta pracy ważna do: 05.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Według stanowiska
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, wymagana znajomość tradycyjnych receptur kuchni tajwańskiej, przygotowywanie potraw kuchni tajwańskiej, min. 2 letnie doświadczenie w kuchni tajwańskiej.
kontakt przez PUP - 2015-12-18 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, śniadania, kolacje, szwedzki stół, obiady.
Stowarzyszenie Absolwentów i Przyjaciół Zespołu Szkół Łączności - 2017-03-21 - Ostrowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw. Nadzór nad potrawami wydawanymi z kuchni. Nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych. Czystość na kuchni i barze.
kontakt przez PUP - 2018-09-20 - Oleśnica (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw zgodnie z aktualną kartą dań; umiejętnosć gotowania nowoczesnej kuchni (sous vide itp.), wprowadzenie karty dań kuchni buałoruskiej i litewskiej.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWE EKSPORT-IMPORT LEOKADIA WÓJCIK - 2017-05-16 - Tarnowskie Góry (śląskie)
- Przygotowywanie posiłków. Praca w Restauracji "CLUB 99" w Katowicach na ul. Brackiej 16.- Wynagrodzenie: 4500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, mile widziane wykształcenie kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-21:00) (Tel. 601-471-960) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Bracka 16, 40-858 Katowice).
P.H.U. GRZEGORZ KAWIORSKI "Restauracja Club 99" - 2017-10-12 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań, obsługa gastronomiczna gości, dbałość o stanowisko pracy, przestrzeganie zasad BHP, obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie produktów i wyrabianie pizzy
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Zambrów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków według receptur dla dzieci szkolnych i przedszkolnych, uczestniczenie w planowaniu jadłospisów, pobieranie produktów spożywczych z magazynu, właściwe porcjowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, zgodność kaloryczna przygotowywanych posiłków, przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno - sanitarnych, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przygotowywanie i przechowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno - epidemiologicznej, przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni.
Zespół Szkolno - Przedszkolny w Kmiecinie - 2017-05-05 - Kmiecin (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków wydawanych w stołówce szkolnej.
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Grzmiąca (zachodniopomorskie)
wyksz. zawodowe, doświadczenie na ww stanowisku, miejsce pracy: Gutów (pracodawca dowozi), wynagrodzenie+premia
PHU Studniewski - 2016-01-18 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Praca w restauracji. Obsługa gości restauracji, imprez okolicznościowych. Główne obowiązki to przygotowanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych potraw, racjonalne gospodarowanie produktem. Praca w godz. 13-21; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 7-14
ARMO Sp. z o.o. - 2016-07-25 - Zajączkowo (pomorskie)
Zamówienia i odbiór towarów, organizacja pracy w kuchni, bieżąca kontrola produkcji, higieny i porządków, kontakty z szefami innych działów w sprawie omawiania zadań. Praca w międzynarodowym środowisku specjalistów, możliwość kreatywnego wykorzystywania swoich umiejętności.
kontakt przez OHP - 2016-06-02 - Niemcy (Niemcy)
SZLIFOWANIE NARZĘDZI SKRAWAJĄCYCH NA SZLIFIERKACH CNC. DBAŁOŚĆ O PRAWIDŁOWY PRZEBIEG PROCESU SZLIFOWANIA
TCM POLSKA TOOL CONSULTING & MANAGEMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-20 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla załogi i na imprezy okolicznościowe
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe PROGMET- Bogdan Grys - 2018-09-18 - Starachowice (świętokrzyskie)
Sprzątanie biur zakładu produkcyjnego w Bielsku-Białej lub Mazańcowicach. Praca dwuzmianowa w godz. 6.00-22.00.Umowa o pracę na okres próbny 3 m-cy z możliwością przedłużenia.
M-KWADRAT GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-09-25 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowanie wyrobów garmażeryjnych
TOTU GARMAŻERKA Stanisław Święcicki - 2016-05-04 - Puławy (lubelskie)
praca na stanowisku kucharza
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Władysławowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie.
Pałac Żelechów Centrum Konferecyjno-Wypoczynkowe - 2018-03-12 - Żelechów (mazowieckie)
przygotowywaniem potraw - kuchnia polska
,,ITALSERVICE,, Anna Łopatto - Nowacka - 2016-06-02 - Niechlów (dolnośląskie)
obsługa pieca tandoor, przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
Krzysztof Grabski "Lobo" - 2018-11-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków lub pomoc w przygotowywaniu posiłków w kuchni restauracji.
PETROPOL DA & PAF SP.Z O.O. I WSPÓLNICY, SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-09-10 - Płock (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie potraw według opracowanego menu, obsługa sprzętu kuchennego, przygotowywanie przyjęć okolicznościowych.
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U ANTKA" - Antoni Wyszyński HOTEL ANTONI - 2016-08-30 - Łaszczówka-Kolonia (lubelskie)
Staż dla osób do 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywnie posiłków w żywieniu zbiorowym. Praca zmianowa wg grafiku, umowa o pracę, miejsce pracy ul. Mickiewicza 98 WrocławKontakt z pracodawcą tel. 510 012 183 Aldona Antosz.Informacja o ofercie w sali G
IMPEL CATERING "COMPANY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2015-12-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2016-03-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
samodzielne sporządzanie posiłków według zasad kuchni indyjskiej, orientalnej bez używania półproduktów, porcjowanie, dekorowanie potraw, utrzymywanie czystości na stanowisku
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie oraz wydawanie posiłków
Restauracja Laskówka Natalia Piślewska - 2017-05-19 - Nowe Miasto nad Wartą (wielkopolskie)
przygotowanie menu, planowanie i przyrządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Wisła (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2017-06-30 - Sandomierz (świętokrzyskie)