KUCHARZ Puławy oferta pracy TOTU GARMAŻERKA Stanisław Święcicki
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie wyrobów garmażeryjnych
Data publikacji: 2016-05-04
Lokalizacja: Puławy (lubelskie)
Pracodawca: TOTU GARMAŻERKA Stanisław Święcicki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lubelska 18/14, 24-100 Puławy, powiat: puławski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie wyrobów garmażeryjnych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Puławy
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: puławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Puławy
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe oraz doświadczenie w przygotowaniu wyrobów garmażeryjnych.
Nazwa pracodawcy: TOTU GARMAŻERKA Stanisław Święcicki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Puławach
Adres pracodawcy:
Lubelska 18/14, 24-100 Puławy, powiat: puławski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: puławski
Gmina pracodawcy: Puławy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Puławy
Ulica pracodawcy: Lubelska
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Puławach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.05.2016
Oferta pracy ważna do: 04.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w Kołobrzegu w Arka Medical Spa w godz. 6-18, 6-14 lub 9-21, 14-22. Praca w weekendy. Następna umowa o pracę. Możliwe zakwaterowania.
Maktronik Expres Sp.z o.o. - 2017-01-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i sprzedaż potraw kuchni tureckiej, obsługa klienta, utrzymanie cvzystości w barze
ISTANBUL M. Dukowicz, J. Przybylski - 2017-08-03 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw z kuchni polskiej
Zajazd "Ostoja" Lenio Małgorzata - 2017-02-06 - Sporysz (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE "VIOLETTA" S.C. KRZYSZTOF CHAMCZYK, VIOLETTA CHAMCZYK, DOROTA PACYNIAK, ZBIGNIEW PACYNIAK - 2018-03-16 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, DAŃ WG. MENU KUCHNI EGZOTYCZNYCH, AZJATYCZNYCH Z ZASTOSOWANIEM PRZYPRAW KUCHNI HINDUSKIEJ, CHIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG. KUCHNI EGZOTYCZNEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przestrzeganie przepisów HACCP i sanitarnych, gotowanie. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 8-18, 8-20 w Kołobrzegu, praca również w weekendy.
Centrum Zdrowia i Wypoczynku "IKAR" Sp. z o.o. - 2017-11-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw. Nadzór nad potrawami wydawanymi z kuchni. Nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych. Czystość na kuchni i barze.
kontakt przez PUP - 2018-09-20 - Oleśnica (dolnośląskie)
- przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej,- praktyka zawodowa w kuchni indyjskiej 5 - lat,- znajomość języka angielskiego oraz hinduskiego w stopniu zaawansowanym,- wykształcenie średnie gastronomiczne.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Września (wielkopolskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu, dbałość o czystość stanowiska pracy. Praca w godz. 06:00-19:00 na dwie zmiany.
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Łódź (łódzkie)
wypiek produktów cukierniczych
L.B.J.PREUS SPÓŁKA JAWNA - 2015-12-01 - Konin (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Łochowo (kujawsko-pomorskie)
książeczka zdrowia
DOMINIA Sp. z o.o. - 2015-12-02 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Sprzątanie sal lekcyjnych, pomieszczeń. Praca w godz.: 16:00-20:00. Oferta dostępna w sali B. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 798 67 25 w. 100.
GIMNAZJUM NR 4 - 2018-03-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Restauracja buferowa. Przygotowywanie posiłków tematycznych.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej,
Tawerna Rafa Staszków Spółka Jawna - 2017-03-22 - Człuchów (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej. Miejsce wykonywania pracy: 97-300 Piotrków Tryb., Al. 3-go Maja 1 (głównie); 97-300 Piotrków Tryb., ul. Słowackiego 54.
GRAMEEN LINK SP. Z O.O. - 2018-04-10 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
zaopatrzenie kuchni w produkty,obsługa urządzeń kuchennych, wstępna obróbka surowców: jarzyn, mięs, ryb, cieplna
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Libusza (małopolskie)
do uzgodnienia
MARHABA SP. Z O.O. - 2017-02-08 - Radom (mazowieckie)
zgodnie z zajmowanym stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2017-09-01 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej i tureckiej, czytanie receptur w języku tureckim i ukraińskim
MIDCAN Michał Dudziński - 2016-09-08 - Wołomin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 8-16, 14-22
Bar Pod Kasztanem Joanna Juzyszyn-Tuziak - 2016-01-20 - Słupsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, KUCHNI POLSKIEJ WYMAGANIAKSIĄŻECZKA ZDROWIA,
BOMS IT LEONID MASHKO - 2015-11-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca z osobami niepełnosprawnymi, prowadzenie pracowni kulinarnej
Fundacja "Żyć Godnie" - 2016-05-20 - Kolnik (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
DWOREK TUCHOLSKI ZBLEWO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-19 - Zblewo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, dań, napojów. Ekspedycja potraw, dań i napojów.
DEPORIUM INC Sp. z o.o. - 2018-01-12 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
-czynności związane z eksploatacją przepompowni wody i ścieków-wymiany pomp, utrzymywanie czystości na obiekcie
Zakład Gospodarki Komunalnej w Rymanowie - 2017-06-13 - Rymanów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej, chan dal, birmani, kurczak tandoori, pilaf, burfi, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Piaseczno (mazowieckie)
do uzgodnienia
SOWRAD - 2017-06-27 - Zaczernie (podkarpackie)