KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu, dbałość o czystość stanowiska pracy. Praca w godz. 06:00-19:00 na dwie zmiany.
Data publikacji: 2017-04-10
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu, dbałość o czystość stanowiska pracy. Praca w godz. 06:00-19:00 na dwie zmiany.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.05.2017
Data zakończenia pracy: 05.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.04.2017
Data dodania oferty pracy: 04.04.2017
Oferta pracy ważna do: 24.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 10.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 04.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, nadzór nad pracą restauracji i podczas zmiany
3 B Bogdan Buczek, Barbara Buczek, Bartosz Buczek s.c. - 2016-07-13 - Rytro (małopolskie)
przygotowanie do produkcji, gotowanie, obsługa baru
P.H.U.P. "MAGRA" Agnieszka Szoch - 2017-01-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
pomoc przy montażu instalacji elektrycznych
EL - MAR Sp. z o.o. - 2016-04-20 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Siedlce (mazowieckie)
w programie stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Krośnice (dolnośląskie)
Tworzenie katalogu ciast i deserów, realizacja własnych przepisów, wykonywanie produktów, serwowanie produktów gościom.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Realizacja określonych i zatwierdzonych przez bezpośredniego przełożonego działań marketingowych i promocyjnych na określonym terenie. Prezentacja firmy wobec konkretnego indywidualnego klienta. Utrzymanie stałego kontaktu z istniejącymi klientami.
Proj-Jack Jacek Andrzejczak - 2017-12-06 - Gdynia (pomorskie)
Praca w piekarni i cukierni.
Anita Ewa Fede - Chreścionko - Firma Handlowo-Usługowa PATI - 2016-01-04 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Mostki (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Praca w Starej Białej w systemie dwuzmianowym w godz. 6-22.
MULTISERVICE Sp. z o.o. - 2017-09-07 - Stara Biała (mazowieckie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chińskiej, opracowywanie nowych dań i jadłospisów według receptur i przepisów kuchni chińskiej.
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK - 2017-09-22 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni domowej
Apteka "Centralna" Sammo Sarbaset - 2017-06-05 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi i maszyn, zabezpieczanie surowców i wyrobów przed zepsuciem utzrymanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Jastarnia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
CEZAR PPHU; Cezary Kartasiński - 2018-01-15 - Rzepin-Kolonia (świętokrzyskie)
Obsługa recepcji hotelu
kontakt przez OHP - 2018-04-06 - Pokrzywna (opolskie)
Przygotowywanie posiłków dla klienta indywidualnego, czynności porządkowe, stosowanie wytycznych HACCP
Mr Hamburger Spółka Akcyjna - 2016-03-14 - Mszana (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym,przyrzadzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie potraw, ustalanie kart dań
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków; pomoc w kuchni
"BAR SWOJSKIE JADŁO" PAULINA SZCZEŚNIAK - 2016-07-25 - Podrzewie (wielkopolskie)
-utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,-przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,-dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowaywanych posiłków-przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy,-wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez menadźera,-przestrzeganie obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnętrzynych.
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Nadzór nad urządzeniami w oczyszczalni ścieków
SPÓŁKA WODNO-ŚCIEKOWA PROSNA - 2018-02-01 - Kuchary (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 7-19, 8-20 w równowaznym systemie czasu pracy, również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS "NIWA" w Kołobrzegu - 2017-09-15 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Samodzielne gotowanie
P.P.H.U. " PRZEMYK" Tadeusz Okulski - 2016-02-22 - Władysławowo (pomorskie)
Przygotowanie potraw według receptur. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Leoncin (mazowieckie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym, ocenianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO GDYNIA - 2017-06-12 - Gdynia (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, praca w systemie II zmianowym w godz. 10.00-23.00
Pizzeria -Restauracja STRZECHA Dawid Ruliński - 2016-04-18 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
1. Pobieranie artykułów żywnościowych wydanych z magazynu, 2. Przygotowywanie posiłków na podstawie jadłodpisu, z zachowaniem wszystkich zleconych norm żywieniowych i dietetycznych ( zlecenia lekarskie) i zgodnie z zaleceniami szefa kuchni, 3. Prawidłowe porcjowanie potraw z uwzględnieniem właściwych ilości i gramatury, 4. Sprawne wydawanie posiłków w określonych godzinach do aneksów kuchennych, 5. Dbałość o wysoką jakość przygotowywanych posiłków i o przestrzeganie zasad higieny w czasie ich przygotowywania, 6. Przestrzeganie instrukcji obsługi wszystkich urządzeń i maszyn kuchennych oraz właściwe ich zabezpieczenie po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Łęczyca (łódzkie)
odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nazdorem wietnamskiego szefa kuchni (więc język wietnamski jest bardzo potrzebny).
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbałość o czystość stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Kamienica Polska (śląskie)