KUCHARZ Siedlce oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy
Data publikacji: 2016-05-11
Lokalizacja: Siedlce (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Siedlce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Siedlce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2016
Data zakończenia pracy: 28.02.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, wysoka kultura osobista, łatwość nawiązywania kontaktów, samodzielność, systematyczność, dokładność i umiejętność organizowania czasu pracy
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Adres pracodawcy:
Kazimierza Pułaskiego 19/21, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Siedlce
Gmina pracodawcy: Siedlce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Siedlce
Adres strony pracodawcy: www.kstrus.pl
Ulica pracodawcy: Kazimierza Pułaskiego
Numer budynku pracodawcy: 19/21
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.05.2016
Data dodania oferty pracy: 10.05.2016
Oferta pracy ważna do: 09.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 11.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 10.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
usługi kosmetyczne
Joanna Liszka ESTETIC - 2016-06-02 - Iwkowa (małopolskie)
Monter palet
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Dębicze (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie i wydawanie posiłków, obróbka mechaniczna i termiczna
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
"CZE-DAN" S.C. DANUTA STRUSKA RADOSŁAW STRUSKI - 2016-08-26 - Łany (lubelskie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2018-02-28 - Gwda Wielka (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków , znajomość kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Murzasichle (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
MAGDA KALINOWSKA-SALAH - 2018-02-06 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i marokańskiej.
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
- przygotowanie posiłków,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw,-utrzymanie w czystości kuchni,- przestrzeganie przepisów BHP
Zajazd "Ostęp" Jolanta Otocka Gorzyń - 2017-03-27 - Gorzyń (wielkopolskie)
Gotowanie i przygotowywanie posiłków i zestawów obiadowych, zestawów na imprezy okolicznościowe, np. wesela, zestawów kuchni narodowych i regionalnych (kuchani polska, włoskia i ukraińska). Praca od wt do nd w godz. 10.00-18.00, 12.00-22.00.
PRZEDSIĘBIORSTWO-PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE Janusz Szymocha - 2017-09-25 - Szczyrk (śląskie)
Praca w kuchni w restauracji
FIRMA "MARLEJ" S.C. MARTA RZEPKA, SŁAWOMIR KULA - 2016-07-01 - Leżajsk (podkarpackie)
Praca od pon do ndz. w godzinach od 8.00 do 22.00 (praca na 1/2 lub 3/4 etatu).Jako Pracownik Gastronomii dokładasz wszelkich starań, by ludzie się uśmiechali. Twoim celem jest zapewnienie przyjemnej atmosfery i oferty jedzeniowej, której nie można się oprzeć. Oferowanie wyśmienitego, jakościowego jedzenia po najniższych cenach to zadanie Twoje i twoich współpracowników. Razem z nimi chcesz dać odwiedzającym „smakowity powód”, by wracali jeszcze wielokrotnie. Główne zadaniazapewnianie jakości, świeżości, efektywności oraz atrakcyjnej prezentacji asortymentu,podchodzenie z pasją do serwowanych produktów i ciągłe uczenie się o ich pochodzeniu i innych zaletach, a także dzieleniu się swoją wiedzą z klientami i pracownikami,wychodzenie naprzeciw i obsługiwanie klientów z troską i uwagą,patrzenie na swój obszar oczami klientów i inicjowanie codziennyc
IKEA Retail Sp. z o.o. - 2018-07-09 - Janki (mazowieckie)
przygotowywanie (gotowanie) posiłków dla podopiecznych
Prywatny Zakład Pielęgnacyjno- Opiekuńczy - 2018-08-01 - Pilchowo (zachodniopomorskie)
Praca na samodzielnym stanowisku, sporządzanie potraw zgodnie z zamówieniem.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2018-02-07 - Suchedniów (świętokrzyskie)
Praca w hotelu, przygotowywanie dań, zestawów dla grup konferencyjnych i klientów indywidualnych. Wymagana praktyka
CEGAL SP.J HOTEL AMBASADOR - 2018-02-08 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
L&P Sp. z o.o. - 2016-06-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Praca w systemie dwuzmianowym (7.00-15.00 i 11.00 - 19.00)
Dom Pomocy Społecznej w Bolesławcu - 2017-01-04 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2017-03-31 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
KUCHARZ
HOTEL PIEKARNIA RESTAURACJA "CAMPARI" ROMAN FERENC - 2017-03-02 - Góra Motyczna (podkarpackie)
-przyjmowanie dostaw do magazynu oraz wydawanie surowca z magazynu, ewidencjonowanie stanu magazynowego, utrzymanie czystości i porządku; godz. pracy 7-15- z możliwością pracy w nadgodzinach; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-14
MIRKO SP. Z O.O. - 2017-05-31 - Głobino (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie zleceń zgodnie z projekatmi
ROBOTY ZIEMNE BOGUSŁAW KIERAŚ - 2016-10-12 - Kłodzko (dolnośląskie)
ZGODNY ZE STANOWISKIEM PRACY; godz. pracy 7-15
GASTRO-FEM CATERING Mariusz Dydyna - 2016-12-29 - Bolesławice (pomorskie)
odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wg stanowiska
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "TIR-PORT", ANDRZEJ CISZEWSKI - 2017-09-06 - Jasionowo (podlaskie)
-
Osada Grzybowski Młyn Adela Kaiser - 2017-03-10 - Grzybowski Młyn (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)