KUCHARZ Boles艂awice oferta pracy GASTRO-FEM CATERING Mariusz Dydyna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: ZGODNY ZE STANOWISKIEM PRACY; godz. pracy 7-15
Data publikacji: 2016-12-29
Lokalizacja: Boles艂awice (pomorskie)
Pracodawca: GASTRO-FEM CATERING Mariusz Dydyna
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wsp贸lna 1, 76-251 Boles艂awice, powiat: s艂upski, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: ZGODNY ZE STANOWISKIEM PRACY; godz. pracy 7-15
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Boles艂awice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: s艂upski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Kobylnica
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 29.12.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
AKTUALNA KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH,UMIEJ臉TNO艢CI ZGODNIE ZE STANOWISKIEM PRACY
Nazwa pracodawcy: GASTRO-FEM CATERING Mariusz Dydyna
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Adres pracodawcy:
Wsp贸lna 1, 76-251 Boles艂awice, powiat: s艂upski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Godziny : 8-15 (Park Wiatraki)
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: s艂upski
Gmina pracodawcy: Kobylnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Boles艂awice
Ulica pracodawcy: Wsp贸lna
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.12.2016
Oferta pracy wa偶na do: 31.01.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 29.12.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 29.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw wg. receptur kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Pabianice (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Restauracja Retro s.c. Zofia i Lech Kruszakin - 2016-07-15 - Nowa S贸l (lubuskie)
Kucharz
Hotel Dunajec s.c. K. i P. Mazurek - 2017-09-22 - Zg艂obice (ma艂opolskie)
- Przygotowywanie da艅 oraz kababu w tradycyjny turecki spos贸b wed艂ug tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 3000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony na 3 lata. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedzia艂ku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, pi膮tki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca r贸wnie偶 w 艣wi臋ta: 10:00-24:00 (praca r贸wnie偶 w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagana znajomo艣膰 oryginalnych receptur da艅 tureckich. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 tureckich w oryginalny turecki spos贸b. Wymagana umiej臋tno艣膰 formowania KEBABA z mi臋sa surowego.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Katowice (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Warszawa (mazowieckie)
Do艣wiadczenie w przygotowywaniu potraw wed艂ug menu w systemie "脿 la carte". Umiej臋tno艣膰 wdra偶ania w kuchni indywidualnych i tw贸rczych koncepcji w przyrz膮dzaniu potraw regionalnych z produkt贸w sezonowych.
kontakt przez OHP - 2017-06-12 - Niemcy (Niemcy)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Bar Pulpet - 2017-12-07 - Gdynia (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 OD PODSTAW, ZNAJOMO艢膯 OBSLUGI PIECA KONWEKCYJNO PROWEGOWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA DA艃 OD PODSTAW, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA BARDZO DOBRA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA UKRAI艃SKIEGO.
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO US艁UGOWE ORION ANDRZEJ CURAJ - 2018-05-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sporzadzanie potraw, ciast, deser贸w, porcjowanie, pakowanie posi艂k贸w, sprzatanie kuchni, zmywanie naczy艅 i sprz臋tu kuchennego
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Kra艣nik (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 WG KARTY, MENU WG USTALONYCH RECEPTUR
kontakt przez OHP - 2018-05-10 - Gdynia (pomorskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zale偶no艣ci od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA EL呕BIETA KO艁ODZIEJCZYK - 2017-03-29 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2018-06-18 - Siedlce (mazowieckie)
Praca polega na przygotowywaniu posi艂k贸w, lunch i robieniu pierog贸w. Umowa na czas okre艣lony, jedna zmiana. Praca w restauracji Dwa kolory.
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Jas艂o (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 z karty, utrzymywanie porz膮dku na kuchni, prezentacja da艅, dekorowanie da艅; kontrolowanie dostaw oraz jako艣ci przyjmowanych produkt贸w;
LOGO-LIFT S.C. - 2017-04-13 - Lublin (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Praca na samodzielnym stanowisku, sporz膮dzanie potraw zgodnie z zam贸wieniem.
Hotel "PARADISO" Zi贸艂kowski Piotr - 2018-01-03 - Suchedni贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Analiza rozwi膮za艅 systemowych ERP, IT oraz ich wdra偶anie w Polsce. Analiza projekt贸w przetwarzania informacji. Wykonywanie ekspertyz, diagnozowanie projekt贸w.
COGNIZANT TECHNOLOGY SOLUTIONS POLAND SP.Z O.O. - 2017-03-17 - Gdynia (pomorskie)
osoba do przyuczenia,prawo jazdy kat. B,
Pizzeria Francuska MERIDIEN Napiera艂a Alina - 2017-01-16 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
obs艂uga klienta, wydawanie posi艂k贸w, przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o stanowisko pracy
EUREST POLAND Sp. z o.o. - 2016-06-13 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
dbnie o jako艣膰 serwowanych potraw, przygotowywanie potraw wg HCCP, dbanie o wszystkie urz膮dzenia na kuchni, dbanie o porz膮dek w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Rados艂aw (dolno艣l膮skie)
praca w pizzeri ul. 呕eromskiego lub ul. Jurowiecka
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO - US艁UGOWE "DBK" SP脫艁KA CYWILNA BARTOSZ WALASZCZYK, KRZYSZTOF PACKIEWICZ - 2015-12-15 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Powidz (wielkopolskie)
Obs艂uga klienta, obs艂uga: komputera, kasy fiskalnej, terminala, przyjmowanie dostaw.
FHU CHRZANOWSKI Dariusz Chrzanowski - 2018-05-11 - Bieru艅 (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w
Katolickie Liceum Og贸lnokszta艂c膮ce im. 艢w.Jadwigi Kr贸lowej w Sandomierzu - 2017-06-30 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
utrzymanie porz膮dku na terenie zak艂adu i czysto艣ci pojemnik贸w oraz drobne prace pomocnicze.
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - Ska艂a (ma艂opolskie)
praca w kuchni, samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w kuchni
FRESCO Pawe艂 Szwedek - 2017-01-20 - Suwa艂ki (podlaskie)
Kucharz -sprzedawca
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
wed艂ug programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Bo膰ki (podlaskie)