KUCHARZ Bolesławiec oferta pracy Dom Pomocy Społecznej w Bolesławcu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Praca w systemie dwuzmianowym (7.00-15.00 i 11.00 - 19.00)
Data publikacji: 2017-01-04
Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)
Pracodawca: Dom Pomocy Społecznej w Bolesławcu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piastów 17, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Praca w systemie dwuzmianowym (7.00-15.00 i 11.00 - 19.00)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto + dodatek stażowy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.01.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarno epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne, minimum 2 letnie doświadczenie w zakładach zbiorowego żywienia, posiadanie książeczki do celów sanitarno epidemiologicznych, znajomość systemu HCCP.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Dom Pomocy Społecznej w Bolesławcu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Piastów 17, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą osobisty w godzinach 08.00-15.00, tel. 75-6495900, e-mail dps-boleslawiec (at) boleslawiec.eu
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 08.00-15.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec
Ulica pracodawcy: Piastów
Numer budynku pracodawcy: 17
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.01.2017
Data dodania oferty pracy: 03.01.2017
Oferta pracy ważna do: 16.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 03.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 03.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
samodzielne opracowanie i wykonanie karty dań, znajomość teoretyczna i praktyczna kuchni wschodniej i wprowadzenie jej na lokalny rynek
GRAPFA SPÓŁKA CYWILNA TOMASZ GRAŚ, WOJCIECH PFAL - 2017-06-02 - Drezdenko (lubuskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Radom (mazowieckie)
gotowanie dań garmażeryjnych i innych potraw, utrzymanie porządku na swoim stanowisku pracy
RESTAURACJA ANNA DE CROY JAROSŁAW DOMARADZKI - 2017-06-22 - Słupsk (pomorskie)
j.w.
SZWAJCARKA SIKORSKI MARCIN - 2016-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
STAZ POW. 30
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Srebrna Góra (wielkopolskie)
jw.
Szpital Specjalistyczny "INFLANCKA" im. Krysi Niżyńskiej - "Zakurzonej" w Warszawie - 2017-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i szkolnych, układanie jadłospisu
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Lindowie - 2017-08-23 - Lindów (śląskie)
Przygotowanie posiłków w tradycyjnej kuchni ukraińskiej
Mieleszko Kamil OŚRODEK KORMORAN - 2016-09-19 - Sulęcin (lubuskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie dań w kuchni hotelowej, współpraca z zespołem, praca w godz. 5:00 - 13:00.
kontakt przez OHP - 2016-04-12 - Katowice (śląskie)
-
TECH - SERVICE Łukasz Maciejewski - 2016-09-02 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Praca w systemie 12 - godzinnym, praca przy woku, przygotowywanie wszystkich dań tajskich oferowanych w restauracji, składanie zamówień, tworzenie menu, możliwe delegacje od 1 tygodnia do 6 m-cy (w ramach pełnego oddelegowania do Poznania lub Koszalina). Umowa na czas określony, praca na dwie zmiany w godz. 9:00-21:00 (dwa dni pracy, dwa dni wolnego). Praca pl. Grunwaldzki Wrocław.
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie pizzy, kebabów oraz dań z półproduktów. Dbanie o czystość miejsca pracy. Przyjmowanie i wydawanie zamówień.
PP POLSKA Iwona Lackosz - 2017-07-26 - Jasło (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej (ukraińskiej, rosyjskiej).
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Łódź (łódzkie)
praca w barze w Białymstoku
Powszechna Spółdzielnia Spożywców "SPOŁEM" w Białymstoku - 2016-05-12 - Białystok (podlaskie)
przygotowanie potraw, obsługa kuchni na kempingu
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2016-03-23 - Ściegny (dolnośląskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-09-13 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie dań w tym dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Krotoszyce (dolnośląskie)
sporzadzanie różnego r5odzaju potraw, przy zastosowaniu narzedzi maszyn znajdujących się w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Górowo Iławeckie (warmińsko-mazurskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielna praca kucharza w restauracji, pomoc w utworzeniu i prowdzeniu kuchni reginalnej.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Węgierska Górka (śląskie)
Gotowanie. Obsługa klientów, obsługa kasy fiskalnej.
AHSAN HABIB JARGAL - 2016-04-27 - Gdynia (pomorskie)
-przygotowanie dań kuchni ciepłej i zimnej zgodnie z recepturą,-dbanie o prawidłowe magazynowanie żywnośći,-dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy
AP Spółka z o.o. - 2017-07-31 - Bielawa (dolnośląskie)
Przyrządzanie posiłków (pizzy).
"ALFORNO" ADAM CIĄPAŁA, BAR PODZWIERZYNIEC 31 W ŁAŃCUCIE - 2015-12-15 - Łańcut (podkarpackie)
Praca w kuchni-gotowanie.Rodzaj umowy:umowa o pracę tymczasową.Doświadczenie zawodowe:mile widziane
FIRMA PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWA FILIPOWICZ PIOTR - 2018-02-20 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowanych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z dostępnych produktów, posługiwanie się narzędzami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie posiłków, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY Chojna - 2017-11-10 - Chojna (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Jabłonowo (mazowieckie)
Zapoznanie się z regulaminem Organizacyjnym urzędu Gminy, zasadami bezpieczeństwa i higieny pracy; przyjmowanie poczty przychodzącej; informowanie interesantów o pracy SG; rozprowadzanie korespondencji na poszczególne stanowiska pracy, rejestracja korespondencji wychodzącej, łączenie rozmów telefonicznych, pomoc interesantom w wypełnianiu wniosków; przygotowywanie pism do podpisu, nadzorowanie zawartości tablicy ogłoszeń, przygotowywanie dokumentów do archiwizacji.
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Słupsk (pomorskie)
jw.
Antra Ryszard Polubiec - 2016-05-20 - Warszawa (mazowieckie)
Układanie wiązanek z żywych kwiatów
BLOOMINESS POLSKA SP. Z O.O. - 2016-01-12 - Ośno Lubuskie (lubuskie)