KUCHARZ-PIZZER Łańcut oferta pracy "ALFORNO" ADAM CIĄPAŁA, BAR PODZWIERZYNIEC 31 W ŁAŃCUCIE
Stanowisko: KUCHARZ-PIZZER
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: Przyrządzanie posiłków (pizzy).
Data publikacji: 2015-12-15
Lokalizacja: Łańcut (podkarpackie)
Pracodawca: "ALFORNO" ADAM CIĄPAŁA, BAR PODZWIERZYNIEC 31 W ŁAŃCUCIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Podzwierzyniec 31, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przyrządzanie posiłków (pizzy).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIZZER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łańcut
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łańcucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łańcut
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziana znajomość języka angielskiego, zdyscyplinowanie, kultura osobista.
Nazwa pracodawcy:
"ALFORNO" ADAM CIĄPAŁA, BAR PODZWIERZYNIEC 31 W ŁAŃCUCIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Adres pracodawcy:
Podzwierzyniec 31, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: łańcucki
Gmina pracodawcy: Łańcut
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łańcut
Ulica pracodawcy: Podzwierzyniec
Numer budynku pracodawcy: 31
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.12.2015
Oferta pracy ważna do: 31.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 15.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 15.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- gotowanie
Ośrodek wypoczynkowy - Wiesław Ernst - 2016-08-17 - Skarszewy (pomorskie)
Przygotowywanie potraw dla restauracji z karty i dla bankietów.
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
"WYRWIGROSZ" - 2016-09-09 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej - składanie zamówień, układanie menu, czytanie receptur
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Żyrardów (mazowieckie)
Kucharz, przygotowywanie posiłków indyjskich, umowa o pracę, jedna zmiana.
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Wrocław (dolnośląskie)
kucharz przygotowujacy dania kuchni tureckiej w szczególności typu kebab
PHU ENERGO - KOTŁY Dariusz Bania /ALI BABA KEBAB - 2018-01-04 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Przemyśl (podkarpackie)
Kucharz - nowoczesna kuchnia typu slowfood. Wymagania pracodawcy- wykształcenie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie.
Agencja Handlowa "Rafa", Rafał Świerczek - 2016-06-22 - Nowy Sącz (małopolskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Pleszew (wielkopolskie)
Przygotowywanie oraz wypiek pizzy
AGG Ekspert Anna Grycz-Grodzińska - 2016-09-16 - Kalisz (wielkopolskie)
gotowanie i przygotowanie posiłkówmiejsce wykonywania pracy Stare Sady
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków oraz ich wydawanie.
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Łódź (łódzkie)
Praca na kuchni. Wymagane wykształćeie garstronomiczne. Mile widziane doświadczenie, ks. sanepidowska.
Lokal Gastronomiczny "LARI" A.Toborek B. Jabłońska - 2016-09-02 - Mysłowice (śląskie)
obsługa kasy fiskalnej, wykładanie towaru, sprzątanie sklepu
Spółdzielnia "AGRO" w Małdytach - 2017-04-03 - Małdyty (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej, obsługa klienta, dbałość o czystość lokalu. Praca w godzinach 10 - 18, 14 - 22.
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie surówek i sałatek, gotowanie zup i sosów, przygotowanie wyrobów mącznych smażenie mięs wieprzowych i drobiowych, zapoznanie się z zasadami firmy, utrzymanie porzadku i czystości na stanowisku pracy, obróbka wstępna surowców (ręczna i mechaniczna), posługiwanie się narzedziami przy przygotowywaniu potraw, mycie naczyń oraz sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Turek (wielkopolskie)
praca w kuchni, przygotowywanie śniadań, pieczenie ciast, wydawanie i porcjowanie obiadów
Dzienny Dom Pomocy Społecznej - 2017-10-04 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Kucharz/Kucharka
"Kuchnia Poznańska" Janusz Poznański - 2015-12-11 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w żywieniu zbiorowym.
43 Wojskowy Oddział Gospodarczy Świętoszów - 2016-10-12 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
CATERING BRUŚ JAROSŁAW - 2016-02-05 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
praca tynkarza
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Lubawka (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Kadyny (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deserów zzastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładachgastronomicznych.Umiejętności i uprawnienia: Dobry, niepospolity smak, wyobraźnia, zmysł estetyczny i poczucie elegancji.
ASKMED Sp. z o.o.- Sanatorium Polanica - 2016-09-15 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
pomoc w przygotowaniu potraw, utrzymywanie stanowiska pracy w czystości
MIĘDZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZYŻOWA" SP. Z O. O. - 2017-01-13 - Krzyżowa (dolnośląskie)
Obsługa klienta, sprzedaż i parzanie kawy.
Dobra kawa - Marek Szwaczkiewicz - 2017-01-10 - Zamość (lubelskie)
prace wykończeniowe w obuwnictwie
OLEKSY Spółka Jawna Paweł i Witold Oleksy - 2017-11-30 - Stanisław Dolny (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków (głównie kurczak z rożna), obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, sprzedaż bezpośrednia (napoje, surówki). Utrzymanie czystości na stanowisku. Umowa zlecenie - od zaraz na okres 3 m-cy z możliwością przedłużenia, w godz. ok. 10.00 - 16.00/17.00.
FIRMA HANDLOWO- USŁUGOWA "G R E M E D " MĘDRYK GRZEGORZ - 2016-09-01 - Piła (wielkopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, cziast i deserów. Utrzymanie czystości w miejscu pracy.
Hotelik Orański Barbara Bartecka - 2018-05-07 - Stara Morawa (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; miejsce wykonywania pracy Bydlino; praca od zaraz ;kontakt z pracodawcą wstępnie telefoniczny oraz e-mailowy,
PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNO-HOTELARSKIE MESSA URSZULA KUNYSZ - 2015-12-01 - Bydlino (pomorskie)
szycie na maszynach przemysłowych-overlokach, stebnówkach, kpl. pościeli, prześcieradeł
ZPCH Jamp IMPORT - EXPORT Bogumiła Łysoń - 2016-06-08 - Bielawa (dolnośląskie)