KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków oraz ich wydawanie.
Data publikacji: 2016-05-12
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków oraz ich wydawanie.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.05.2016
Data zakończenia pracy: 11.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.05.2016
Data dodania oferty pracy: 19.04.2016
Oferta pracy ważna do: 11.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - wschodniej. Dobór i obróbka surowców do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw
P.H.U. "BARTOSZ" HELENA BARTOSZ - 2017-07-27 - Żagań (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków.praca od godz. 09:00 do 17:00 i od 14:00 do 22:00kontakt: e-mail: strefads (at) gmail.com
Strefa Dobrego Smaku s.c. Piotr i Paweł Jastrząb - 2016-05-17 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "TIM", M. Małdziński - 2017-02-21 - Trzcianka (wielkopolskie)
praca w Ośrodku wczasowym w Dąbiu
TEMAR S.C. KATARZYNA TRUSZKIEWICZ TERESA TRUSZKIEWICZ - 2017-02-22 - Dąbie (lubuskie)
wykształcenie i doświadczenie bez znaczeniaMYCIE HAL I URZĄDZEŃ PRODUKCYJNYCH
EURO DONER POLAND SP Z OO - 2016-10-06 - Kobierno (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej. Zamawianie produktów od firmy tureckiej (w języku tureckim).
Akkaya Dominika - 2016-07-21 - Otwock (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI HOTELOWEJ
PURO HOTEL sp. z o.o. - 2017-09-22 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie całodziennych posiłków dla mieszkańców DPS
Dom Pomocy Społecznej w Bochni - 2017-11-22 - Bochnia (małopolskie)
ośrodek wczasowy
PPHU"Maja"s.c. Tuszyn O.W "Star" w Łebie - 2016-04-15 - Łeba (pomorskie)
przyrzadzanie potraw, tworzenie menu
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Korbielów (śląskie)
ZAKRES WYKONYWANYCH ZADAŃ: - PROWADZENIE ZAJĘĆ RUCHOWO-SPORTOWYCH- DBANIE O BEZPIECZEŃSTWO UCZESTNIKÓW ZAJĘĆ PODCZAS ĆWICZEŃ- OBSERWACJA STANU ZDROWIA UCZESTNIKÓW ZAJĘĆ- AKTYWIZACJA RUCHOWA UCZESTNIKÓW ZAJĘĆ- POPULARYZOWANIE ZACHOWAŃ PROZDROWOTNYCH WŚRÓD UCZESTNIKÓW ZAJĘĆ- PROWADZENIE ODPOWIEDNIEJ DOKUMENTACJI ZWIAZANEJ Z WYKONYWANĄ PRACĄ- WSPÓŁPRACA Z MOPS BOGUCHWAŁA.
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-02-07 - Racławówka (podkarpackie)
zgodny z oferowanym stanowiskiem, praca 9-17, 12 zł netto + premia
Dom Przyjęć "Szafranowy Ogród" S.C. Lidia Toborek, Łukasz Toborek - 2017-06-29 - Mysłowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
spawanie konstrukcji stalowych; praca w systemie dwuzmianowym: 6-14 oraz 14-22
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Opole (opolskie)
przygotowywanie wyrobu gotowego typu kebak wg. receptur, obróbka mięsa opiekanego, przygotowywanie surówe, serwowanie posiłków
Yuksel OSMANOV CITY KEBAB - 2017-03-10 - Żagań (lubuskie)
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z standardami hotelu. Dbałość o czystość i estetykę w miejscu pracy. Wysokość wynagrodzenia do negocjacji.
Top Invest Sp. z o.o. Sp. komandytowa / Best Western Airport Modlin - 2015-11-05 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Obsługa pieca konwekcyjnego, grilla, kebaba oraz gofrownicy.
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Łagiewniki Nowe (łódzkie)
Serwis śniadań , przygotowanie potraw , przygotowanie zaplecza kuchni do obsługi zleceń.
Pałac Brzezina Sp.z o.o - 2018-03-06 - Brzezina (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków i dań gorących oraz cateringu.
Flis Zbigniew - 1. Firma Handlowo - Usługowa "HERMES" 2. Dom Weselny "U Flisa" - 2018-05-14 - Oleszyce (podkarpackie)
praca w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-06-02 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków, organizacja zaopatrzenia
Restauracja Alba's Barbara Skowrońska - 2017-08-22 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie produktów do gotowania, smażenia i ich obróbka termiczna, przygotowywanie półproduktów oraz produktów finalnych pizzy, knysze, twisterów; utrzymywanie czystości miejsca pracy, sanitariatów, posesji
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY PIRAMIDA ANNA JELEWSKA - 2016-03-18 - Dywity (warmińsko-mazurskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, MINIMUM 5 LAT DOŚWIADCZENIA W PRACY W GASTRONOMII, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACA W WOLNE DNI;
POLSKI KOMITET POMOCY SPOŁECZNEJ ZARZĄD OKRĘGOWY - 2016-12-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
załadunek i rozładunek transportu neutralnego BUS, plandeka
NAT-MAR USŁUGI TRANSPORTOWE Grzegorz Olszyna - 2016-08-03 - Osiecznica (lubuskie)
Przygotowywanie potraw.Kontakt z pracodawcą osobisty, pod adresem: Jarosław, ul. Reymonta 3od poniedziałku do piątku w godzinach 8-14. CV+ ZDJĘCIE
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2016-01-08 - Jarosław (podkarpackie)
Zgodny z program stażu
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; równoważny system czasu pracy
Przedsiębiorstwo MORZE - 2017-06-02 - Ustka (pomorskie)
Opracowywanie menu. Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej. Tworzenie nowych receptur dań ukraińskich.
Tsunami Sp. z o.o. - 2016-03-16 - Gdańsk (pomorskie)
Praca w kuchni
Helena Faszczewska Bar - Szklarnia - 2018-04-11 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)