KUCHARZ Brzezina oferta pracy Pa艂ac Brzezina Sp.z o.o
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Serwis 艣niada艅 , przygotowanie potraw , przygotowanie zaplecza kuchni do obs艂ugi zlece艅.
Data publikacji: 2018-03-06
Lokalizacja: Brzezina (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: Pa艂ac Brzezina Sp.z o.o
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Parkowa 2, 55-330 Brzezina, powiat: 艣redzki, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Serwis 艣niada艅 , przygotowanie potraw , przygotowanie zaplecza kuchni do obs艂ugi zlece艅.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: ruch ci膮g艂y
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽800 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Brzezina
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣redzki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Mi臋kinia
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 06.03.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
dobra organizacja czasu pracy,umiej臋tno艣膰 pracy pod wp艂ywem presji czasu
Nazwa pracodawcy: Pa艂ac Brzezina Sp.z o.o
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艢rodzie 艢l膮skiej
Adres pracodawcy:
Parkowa 2, 55-330 Brzezina, powiat: 艣redzki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: 艣redzki
Gmina pracodawcy: Mi臋kinia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Brzezina
Ulica pracodawcy: Parkowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艢rodzie 艢l膮skiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.03.2018
Oferta pracy wa偶na do: 06.04.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 06.03.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
magazynier
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
praca
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-US艁UGOWA "KULINARNE PYSZNO艢CI" IRENA CWANEK - 2018-07-03 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie kebabu w oparciu o receptur臋 indyjsk膮.Rozk艂ad czasu pracy: 10-18 do uzgodnienia.
BD POLSKA Sp. z o.o. - 2016-12-07 - Gdynia (pomorskie)
Kucharz
F.H.U. LIGARA Andrzej Ligara - 2017-11-27 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
REF 30- ART. 150F - UZUPE艁NIENIE
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Ko艂o (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klienta indywidualnego, czynno艣ci porz膮dkowe, stosowanie wytycznych HACCP
Mr Hamburger Sp贸艂ka Akcyjna - 2016-02-12 - Mszana (艣l膮skie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie i wydawanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowanie potraw wg. polece艅 szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Gda艅sk (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Kotla (dolno艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Orchowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Wykszta艂cenie zawodowe; umiej臋tno艣ci: znajomo艣ci kuchni orientalnej, uprawnienia: aktualna ksi膮偶eczka Sanepidu; min. 2 letnie do艣wiadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie da艅 kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Lublin (lubelskie)
W programie sta偶u.
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Kro艣nice (dolno艣l膮skie)
Gotowanie ca艂odziennych posi艂k贸w dla go艣ci o艣rodka
kontakt przez OHP - 2016-02-22 - Hel (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w o艣rodku kolonijnym; wysoko艣膰 wynagrodzenia min. 13 z艂/ h, oko艂o 3000 z艂 netto miesi臋cznie; umowa na 2 miesi膮ce
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "BA艁TYK" Miros艂aw Bujakowski - 2017-03-27 - Ustka (pomorskie)
Praca w Nisku 34 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - UL. SANDOMIERSKA 20. PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, WYKSZTA艁CENIE GASTRONOMICZNE, AKTUALNE BADANIA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNE, DYSPOZYCYJNO艢膯, OPERATYWNO艢膯, DOBRA ORGANIZACJA PRACY
34 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2016-05-12 - Nisko (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Warszawa (mazowieckie)
sprzeda偶 towaru
kontakt przez PUP - 2018-05-16 - Mi臋dzybrodzie Bialskie (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, prowadzenie kuchniI zmiana 7-15 pn-ptWynagrodzenie od 1850 brutto uzale偶nione od umiej臋tno艣ci
Przedsi臋biorstwo Handlowe "JAGA" Ewa Kurs - 2016-02-24 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w gor膮cych i zimnych sa艂atek.
F.P.H.U. "FIANO" Ma艂gorzata Filipowicz - 2017-10-06 - Moczyd艂o (艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas okre艣lony (do ko艅ca 04.2018r.)Miejsce wykonywania pracy: OrzeszePraca w godzinach: 10-18, 14-22 pn-ndz.(system pracy r贸wnowa偶ny).
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Orzesze (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w: zupy,mi臋sa dodatki skrobiowe,sur贸wki,sa艂atki,dania bezmi臋sne,dania dietetyczne,przygotowywanie zam贸wie艅 towar贸w praca w godz.8-16:00 lub czterobrygad贸wka: 5:30-13:30,13:30-21:30;21:30-5:30
DUSSMANN Polska Sp.z o.o. - 2016-03-25 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw
WMK Krzysztof H艂adki - 2017-03-29 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
- Przygotowywanie 艣niada艅, da艅 obiadowych, sur贸wek, warzyw,, pieczenie mi臋s. - Przyjmowanie surowc贸w oraz ich nale偶yta segregacja i przechowywanie.- Utrzymywanie nale偶ytej czysto艣ci i higieny.
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO - 2018-02-02 - Tczew (pomorskie)
-
Przedsi臋biorstwo Handlowo Produkcyjne -"RSK" Sp. z o.o. - 2016-02-10 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza odpowiedzialna b臋dzie za przygotowanie posi艂k贸w w restauracji hotelowej oraz b臋dzie bra艂a udzia艂 w kreowaniu karty menu. Dyspozycyjno艣膰 w godz.: 4-24, oko艂o 100-200 godzin miesi臋cznie.
PURO HOTEL WROC艁AW Sp. z o.o. - 2017-09-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zwi膮zany ze stanowiskiem
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "B.J.B." Sp. z o.o. - 2017-04-11 - M艣cice (zachodniopomorskie)