KUCHARZ Ustka oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BAŁTYK" Mirosław Bujakowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; praca w ośrodku kolonijnym; wysokość wynagrodzenia min. 13 zł/ h, około 3000 zł netto miesięcznie; umowa na 2 miesiące
Data publikacji: 2017-03-27
Lokalizacja: Ustka (pomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BAŁTYK" Mirosław Bujakowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Storczykowa 10, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem; praca w ośrodku kolonijnym; wysokość wynagrodzenia min. 13 zł/ h, około 3000 zł netto miesięcznie; umowa na 2 miesiące
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BAŁTYK" Mirosław Bujakowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Storczykowa 10, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 8.00- 18.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ustka
Ulica pracodawcy: Storczykowa
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.03.2017
Oferta pracy ważna do: 26.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 27.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 27.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, przygotowywanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Barlinek (zachodniopomorskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2 - 2015-12-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Świętoszów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
F.H.U "FOX" Piotr Cybula - 2017-04-13 - Sandomierz (świętokrzyskie)
sporządzanie potraw w pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Jastrowie (wielkopolskie)
Przygotowywanie śniadań.
Hotel Cis Danuta Dziedzicka - 2017-10-04 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i przyrządzanie potraw według receptur kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, dbałośc o czystość stanowiska
YANA GRZEGORZ WÓJCIK - 2018-07-27 - Kowary (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez OHP - 2016-10-12 - Sanok (podkarpackie)
- przygotowywanie potraw kuchni polskiej
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe " BORECKI" Bogumił Borecki - 2016-07-20 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Wyrób i przygotowanie kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Koszalin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska ( kontakt z pracodawcą tel: 609878868 )
KARCZMA CYSTERSKA - Firma Handlowo-Gastronomiczna M. KOWAL - 2016-11-14 - Lubiąż (dolnośląskie)
- Przygotowywanie dań kuchni polskiej i dla dzieci.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 lata na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej. Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 784-044-590) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Franciszkańska 33, 40-708 Katowice).
P.H.U. PYCHOTKA MAREK ILLG - 2017-05-12 - Katowice (śląskie)
praca na stanowisku kucharz najlepiej osoby z wykształceniem kierunkowym, praca zmianowa, mile widziane doświadczeniemożliwość zakwaterowaniaCharakter zmian i godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą
Usługi Turystyczne Izabela Buluk - 2016-10-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków według menu restauracji.
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2018-03-08 - Żary (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
Wiercenie płyt stalowych na wiertarkach współrzędnościowych / koordynacyjnych
Zakład Mechanizacji i Narzędzi "FOR-MECH" Sp. z o.o. - 2017-07-25 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej, obsługa grilla, dbanie o czystość na stanowisku pracy, sporządzanie listy zakupów
MINI BAR Wiśniewski Marek - 2017-01-10 - Pęcław (mazowieckie)
Obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie pracą na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-08-04 - Lubin (dolnośląskie)
Kucharz, pomoc kuchenna
"DOMOWE PRZYSMAKI" Zakład Usług Cateringowych - 2016-09-06 - Białka (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, przestrzeganie higieny pracy. Wysokość wynagrodzenia zależna od doswiadczenia. Praca w weekendy.
Tomasz Niedziółka 1. Catering Blue 2. ATN - 2017-05-18 - Mokobody (mazowieckie)
produkcja i sprzedaż pierogów. Pierwsza umowa o pracę na czas określony 1-2 miesiące. Docelowo na czas nieokreślony. Możliwość zatrudnienia również w ramach umowy zlecenie.
Firma Handlowo-Usługowa "Row-Bud" Robert Kiereta - 2017-06-09 - Piła (wielkopolskie)
praca przy obsłudze suszarni do kukurydzy; praca sezonoa na miesiąc
PRYWATNE GOSPODARSTWO ROLNE HARENDA KRYSTIAN - 2017-10-23 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
przyrządzanie potraw, dbanie o najwyższą jakość o smakprzygotowanych posiłków, kontrola jakości asortymentu, estetyka podawanych potraw
OSADA ŚNIEŻKA OPERATOR SPÓŁKA Z O. O. - 2016-11-10 - Łomnica (dolnośląskie)
pierogarnia
GARMAŻ "GARCEK" PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH I MINI CATERING JACEK STELMACH, PIEROGARNIA "STAROMIEJSKA" - 2018-02-10 - Lębork (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, pomoc przy wydawaniu posiłków.
NAOK S.C. - 2016-11-23 - Gdynia (pomorskie)
Obsługa konsumentów restauracji, obsługa i przygotowanie imprez zorganizowanych. Wykształcenie zawodowe lub średnie, komunikatywna znajomość języka obcego.
Firma KOTEX - Jolanta Kotłowska - 2016-04-18 - Wejherowo (pomorskie)
kucharz w Restauracji Kresowianka w Inowrocławiu
RESTAURACJA KRESOWIANKA Kamila Kapcia - 2016-07-04 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)