KUCHARZ Szczecin oferta pracy Usługi Turystyczne Izabela Buluk
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: praca na stanowisku kucharz najlepiej osoby z wykształceniem kierunkowym, praca zmianowa, mile widziane doświadczeniemożliwość zakwaterowaniaCharakter zmian i godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą
Data publikacji: 2016-10-24
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Usługi Turystyczne Izabela Buluk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jesionowa 7/3, 71-600 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca na stanowisku kucharz najlepiej osoby z wykształceniem kierunkowym, praca zmianowa, mile widziane doświadczeniemożliwość zakwaterowaniaCharakter zmian i godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2016
Nazwa pracodawcy: Usługi Turystyczne Izabela Buluk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kamieniu Pomorskim
Adres pracodawcy:
Jesionowa 7/3, 71-600 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
a) poziom wykształcenia: min. szkoła zawodowa w kierunku kucharzd) doświadczenie zawodowe: mile widziane doświadczenie w zawodziee) znajomość języków obcychz określeniem poziomu znajomości: brakMiejsce wykonywania pracy: Hotel Stary Dziwnów w Dziwnowie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: e-mail, inny - CV plus list motywacyjny wysłać pocztą tradycyjną lub email:biuro (at) starydziwnow.pl
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Jesionowa
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kamieniu Pomorskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.10.2016
Oferta pracy ważna do: 31.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
HOTEL ARŁAMÓW S.A. - 2018-08-06 - Arłamów (podkarpackie)
Kucharz- wymagania: wykształcenie średnie, zawodowe gastronomiczne, udokumentowane roczne doświadczenie, badania sanepid, praca w przedszkolu. Sporządzanie posiłków z wymogami racjonalnego żywienia, porcjowanie posiłków, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji, praca co drugi dzień
Abrakebabra 2 s.c. - 2017-08-28 - Wadowice (małopolskie)
PRZYGOTOWAYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Wałcz (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Witnica (lubuskie)
praca w kuchni
Zakład Usługowo-Handlowy Łucjan Kremiec - 2017-08-08 - Żory (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Radom (mazowieckie)
Kordynacja różnych działań z zakresu prowadzonych zajęć. Pomoc przy organizacji zajęć, współorganizacja imprez plenerowych np. teatrzyków, dni Gąbina, pożegnania lata, wystaw. Praca w godzinach 12-20 lub 11-19 w wymiarze 1/2 etatu lub całego etatu.
MIEJSKO-GMINNY OŚRODEK KULTURY W GĄBINIE - 2017-02-06 - Gąbin (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka produktów, dbałość o higienę stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie posiłków tureckich typu kebeb, ryż turecki, mięso, zupy tureckie
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Chojna (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2017-01-27 - Siedliska (podkarpackie)
Przygotowywanie dań z karty menu, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Rycka Adam Gościniec Nad Strumykiem - 2015-12-21 - Zabełków (śląskie)
PRZYGOTOWANIE ZAMÓWIENIA MENU OKOLICZN., MENU SALA, WYDANIE DAŃ, ZŁOŻENIE DAŃWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, KUCHARZ, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI MEKSYKAŃSKIEJ + SŁOWNICTWA MEKSYKAŃSKIEGO W ZAKRESIE KARTY MENU, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
- przygotowanie potraw zgodnie z menu lokalu
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "JARO" Jarosław Świercz - 2017-03-21 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla pensjonariuszy
K.P.O. INTERNATIONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-10 - Licze (pomorskie)
przygotowanie posiłków kuchni orientalnej
WERATRANS SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-22 - Złotoryja (dolnośląskie)
Merytoryczne przygotowanie się do objęcia stanowiska kierownia ds. technicznych w zakładzie.
Wodociągi - ESOX Sp. z o. o. - 2017-05-17 - Radlin (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem.System, rozkład czasu pracy oraz wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.
Restauracja "Pod Dębem" - 2017-03-24 - Ustka (pomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków.
WANDA JAZ FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "RELAX" - 2018-07-25 - Wilimy (warmińsko-mazurskie)
Praca w zawodzie kucharza
Aleksandra Kubiesa A&J - 2016-08-12 - Kraków (małopolskie)
W programie stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Krośnice (dolnośląskie)
wykonywanie prac dotyczących budolwanych sieci wodociągowych i kanalizacyjnych oraz oczyszczniu ściekó, montażu przewodów wodociągowych i kanalizacyjnych, budowie przydomowych oczyszczalni ścieków, wykonywanie prac instalacyjnych i montazowych sieci i urządzeń sanitarnych , sprawdzaniu szczelności połączeń i prawidłowości uzbrojenia, udrażnianiu przewodów kanalizacyjnych
ADAH JADACH ANDRZEJ - 2016-11-17 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
FUNDUSZ WCZASÓW PRACOWNICZYCH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-24 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przyrządzanie potraw
Firma Usługowo – Handlowa Bar Przy Stacji Krystyna Perka - 2016-10-27 - Płock (mazowieckie)
spozrądzanie potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców i półproduktów, wyrobów gotowych;pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Chojna (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie potraw
HOTEL " VEGA " KATARZYNA MARCZAK - 2017-10-24 - Lębork (pomorskie)
przygotowanie 40000 sztuk pierogów ukraińskich - współpraca z pracownikami Ukraińskimi
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Maciej Michalczuk "Przy Kominku" Pizza Club - 2017-11-10 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
PW OKNOPOL, BOWLING CLUB JAPA A. Kulpa - 2016-06-21 - Przemyśl (podkarpackie)