KUCHARZ Płock oferta pracy Firma Usługowo – Handlowa Bar Przy Stacji Krystyna Perka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przyrządzanie potraw
Data publikacji: 2016-10-27
Lokalizacja: Płock (mazowieckie)
Pracodawca: Firma Usługowo – Handlowa Bar Przy Stacji Krystyna Perka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:09-400 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przyrządzanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Płock
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Płock
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Płock
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 31.10.2016
Data zakończenia pracy: 30.11.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy:
Firma Usługowo – Handlowa Bar Przy Stacji Krystyna Perka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Płocku
Adres pracodawcy:
09-400 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Płock
Gmina pracodawcy: Płock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Płock
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Płocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.10.2016
Data dodania oferty pracy: 26.10.2016
Oferta pracy ważna do: 21.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 26.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 26.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni polskiejI zmiana 11:00-19:00II zmiana 15:00-23:00praca w Restauracji Nowa Tradycja
GK-LIS sp. z o.o. sp. komandytowa - 2016-07-19 - Mielec (podkarpackie)
Więcej informacji na stronie www.warminsko-mazurska.ohp.pl. Zakładka: Praca w OHP.
Warmińsko - Mazurska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Olsztynie - 2016-08-25 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowe o pracę w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7-19 w Chalkozynie w Kołobrzegu, również w weekendy.
Interferie S.A. - 2017-05-18 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW TURECKICH, ROBIENIE PLACKA TURECKIEGO, WYPIEK PIZZY
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Goleniów (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie śniadań i obiadów dla kadry. Żywienie zbiorowe dla 250 - 300 osób.
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami, dbanie o najwyższą jakość i smak wszystkich potraw, porcjowanie, dekorowanie i ich wydawanie.
Firma "WIN" Grażyna Winiarska - 2017-05-30 - Jasło (podkarpackie)
Gotowanie dań kuchni polskiej, lepienie pierogów, dbanie o higienę na stanowisku pracy
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2016-03-29 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Zapewnienie profesjonalnej obsługi klientów, sprzedaż i fachowe doradztwo- dbanie o dostępność towarów, ich prawidłowe oznakowanie oraz porządek na dziale.
Aba-Service sp. z o.o. - 2016-04-05 - Tychy (śląskie)
Kierowanie zespołem 3 osób, gotowanie obiadów dla uczniów i pracowników, wydawanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni
Zespół Szkół nr 2 w Pruszczu Gdańskim - 2017-09-22 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych, socjalnych i sanitariatów w zakładach pracy
kontakt przez OHP - 2016-08-09 - Skoczów (śląskie)
przygotowywanie produktów, odpowiedni dobór przypraw, sosów i surówek do oferowanych dań; obsługa urządzeń kuchennych i elektrycznych; porcjowanie dań; przygotowywanie gotowych dań wg menu zakładu
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
aktywna sprzedaż, obsługa klienta, realizacja planów sprzedaży
NEONET SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-11-21 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, utrzymywanie porządku w lokalu
BAR HIPSTER Bartosz Fenig - 2017-04-24 - Gnojewo (pomorskie)
Wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Zaklików (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem, głównie smażenie potraw; wynagrodzenie - 13 zł/godz. brutto z możliwością wyższej stawki;
Restauracja "OSKAR" s.c. Krystyna Łyszczarz, Krzysztof Łyszczarz - 2017-05-04 - Ustka (pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej. Przygotowywanie sałatek.- Wynagrodzenie: od 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-14:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub doświadczenie min. 3 lata w pracy w gastronomii na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Wymagana umiejętność przygotowanie potraw kuchni polskiej, śląskiej oraz sałatek. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 602-664-509) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Wincentego Pola 73, 40-595 Katowice).
RESTAURACJA "WUJEK" S.C. LECH, MARIA ŁABAJ - 2016-04-15 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie całodziennych posiłków - śniadań ,obiadow i kolacji dlaokoło 70 osób.
Dom Rehabilitacyjno-Opiekuńczy Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2017-06-23 - Milanówek (mazowieckie)
Obowiązki typowe dla kucharza
Stadtwächter Thomas Schröder - 2017-06-01 - Niemcy (Niemcy)
Mile widziane doświadczenie zawodowe
Przedszkole STOKROTKA Smaź Aneta - 2018-02-12 - Racibórz (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚC PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA ŻYCZENIE KLIENTÓW Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Łódź (łódzkie)
- praca na kuchni,- przygotowywanie posiłków.
KONOPIELKA Sp. z o.o. - 2016-05-23 - Zblewo (pomorskie)
kasjer-sprzedawca w sklepie Intermarche
MIRANDA Sp. z o.o Strzegom - 2017-09-26 - Strzegom (dolnośląskie)
DO UZGODNIENIA Z PRACODAWCĄ
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-11-07 - Rzeszów (podkarpackie)
znajomość kuchni białoruskiej i rosyjskiej, krepowanie oferty poisiłkoów, przygotowanie potraw, dbanie o asortyment, przestraeganie przepisów technologicznych, sanitarnych i higienicznych, przygotowanie listy zaopatrzenia
"DWÓR CZARNECKIEGO" HELENA CZARNECKA - 2016-09-23 - Porosły-Kolonia (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie pizzy, fast foodów, obsługa zmywaka
kontakt przez OHP - 2016-05-11 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 24 miesiące. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Katowice (śląskie)
Produkcja potraw, sprzątanie stanowisk pracy.
Eurest Poland Sp. z o.o. - 2015-11-25 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowanie i ładowanie zamówień do wyjazdu.Wydawanie gotowych zamówień.Produkcja elementów ze stali i aluminium (parapety).Dbanie o porządek na hali.OKRES ZATRUDNIENIA W PRZYPADKU PRACY NA PODSTAWIE UMOWY:Umowa zlecenie minim. 1 m-c (docelowo umowa o pracę).MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY:Łaziska GórnePRACA W DNIACH I GODZINACH:Pn-pt 8-16
LUXSTAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-27 - Łaziska Górne (śląskie)