KUCHARZ (SPECJALIZUJĄCY SIĘ W KUCHNI UKRAIŃSKIEJ) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (SPECJALIZUJĄCY SIĘ W KUCHNI UKRAIŃSKIEJ)
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: j.w.
Data publikacji: 2015-12-03
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ (SPECJALIZUJĄCY SIĘ W KUCHNI UKRAIŃSKIEJ)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2016
Data zakończenia pracy: 31.03.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe; 2 lata doświadczenia. Obowiązki: znajomość obowiązujących instrukcji i przepisów dotyczących powierzonego stanowiska pracy oraz umiejętność praktycznego ich stosowania; prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska; organizowanie pracy w sposób zapewniający prawidłowa i terminowa realizację zadań; informowanie bezpośrednio przełożonego o postępach wykonywanych prac,jak również o występujących przeszkodach i utrudnieniach; przestrzeganie przepisów w zakresie bhp i ppoż oraz sanitarnych określonych w stosowanych instrukcjach; przestrzeganie dyscypliny pracy; zachowanie ładu, porządku i czystości na stanowisku pracy; zabezpieczenie mienia przedsiębiorstwa przed zniszczeniem i kradzieżą; dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia stanowiska pracy; przestrzeganie przepisów o zachowaniu tajemnicy służbowej i handlowej(zachowanie w tajemnicy informacji ,których ujawnienie mogłoby narazić pracodawcę na szkodę); przestrzeganie obowiązujących w przedsiębiorstwie aktów normatywnych(zarządzeń, poleceń i innych); posiadanie aktualnych orzeczeń lekarskich, epidemiologicznych; wykonywanie na polecenie przełożonego innych czynności niż określone niniejszym zakresem, a związane z działalnością jednostki organizacyjnej oraz których realizacji wymaga interes i dobro przedsiębiorstwa.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.12.2015
Oferta pracy ważna do: 10.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 03.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków, przygotowanie surówek, organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni wietnamskiej, umiejętność odtworzenia ich z oryginalnych wietnamskich przepisów, zarządzanie produkcją. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Łódź (łódzkie)
Kucharz
"AGAT" Sp. z o. o. - 2016-09-08 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, praca w godz.6:30-14:30
Przedszkole Publiczne nr 46 - 2016-03-17 - Opole (opolskie)
kucharz
PRZEDSIĘBIORSTWO PKS GRYFICE Sp. z o.o. w Słudwii - 2017-05-12 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej. Praca w formie a'la carte oraz grupy zorganizowane i przyjęcia okolicznościowe.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2017-03-29 - Zegrze (mazowieckie)
obsługa im prez zamkniętych
MARILYN PUB AGNIESZKA WIŚNIEWSKA - 2016-03-01 - Głogów (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I DAŃ ZGODNIE Z PRZYJĘTYMI STANDARDAMI; ZAPEWNIENIE WYSOKIEJJAKOŚCI USŁUG; WŁAŚCIWE I OPTYMALNE GOSPODAROWANIE TOWARAMI I INNYMI MATERIAŁAMIWYKORZYSTYWANYMI W RESTAURACJI; ZACHOWANIE STANDARDÓW W ZAKRESIE HACCP; ORGANIZOWANIEPRACY I NADZÓR NAD ZESPOŁEM; DBAŁOŚĆ O CZYSTOŚĆ I HIGIENĘ PRACY.Umowa zlecenie 140 godz. w miesiącu, średnio 35 godz. w tygodniu, w późniejszym okresie istnieje możliwość umowy o pracę, dyspozycyjnośc w godz. 11:30-23:00.
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Wystawianie aukcji w serwisie internetowym Ebay, Allegro. kontakt z klientami, bieżąca obsługa zapytań, przygotowywanie towaru do wysyłki.
"Feniks" Spółka z o.o. - 2016-09-21 - Krosno (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
odwzorowywanie oraz wymyślanie przepisów, tworzenie menu,
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Marki (mazowieckie)
- praca na terenie kraju
P.H.U. "RAFEX" IMPORT-EKSPORT RAFAŁ ŚWIĄTKOWSKI - 2018-01-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej wg oryginalnej receptury.
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Łódź (łódzkie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów i gości sanatorium
SANATORIUM UZDROWISKOWE OŚRODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O - 2017-01-04 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przywóz i odwóz pracowników do i z pracy
FRUCTOFRESH GROUP SP. Z O.O. SP. K. - 2016-10-04 - Czarnowice (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków (Hotel Gromada) Umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące. Zmiany: 07.00 - 15.00, 06.00 - 14.00, 14.00 - 22.00, ale również możliwość pracy w godzinach nocnych.
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2016-03-18 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie podłoża w tym wykonywanie zabezpieczen izolacyjnych, naprawy posadzek, wykończenie ścian
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Rybka (łódzkie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie, kuchnia ukraińska; zakres obowiązków: przygotowywanie ppsiłków, utrzymanie czystości na kuchni; jedna zmiana; miejsce pracy: Niewiesze; 1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Niewiesze (śląskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o czystość stanowiska pracy, wykonywanie poleceń szefa kuchni
Ośrodek Wypoczynkowy "WIELKI BŁĘKIT" Urbańscy s.c. - Łukęcin - 2017-03-14 - Łukęcin (zachodniopomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę zlecenie w godz. 7-19 w Dźwirzynie, praca również w weekendy.
PPUH ANIA Sp. z o.o. (OW ANIA w Dźwirzynie) - 2018-06-20 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw. Praca na umowę o pracę w systemie równoważnym w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w weekendy.
Obiekty Sanatoryjno - Wczasowe "PÓŁNOC" Sp. z o.o. (Ośrodek „Phoenix" dawny Chemik) - 2018-01-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI INDYJSKIEJ, WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKÓ; HINDUSKI, ANGIELSKIEGO, NIEMIECKIEGO PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie i serwowanie posiłków,- dbanie o porządek w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2018-03-29 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie, gotowanie, wydawanie posiłków, dbanie o czystość. Praca na pełny etat od poniedziałku do niedzieli w godzinach 6-14, 12-20.
Dom Pomocy Społecznej w Czubinie - 2016-11-03 - Czubin (mazowieckie)
obróbka wstepna surowców, wykonywanie potraw z różnych surowców, wykańczanie, porcjowanie i dekorowanie potraw, przestrzeganie przepisów BHP
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
dbanie o porzadek na stanowisku pracy, przygotowywnie potraw, sporządzanie listy zamiówień, sporządzanie listy przygotowań,
SPOON Adrian Feliks - 2016-06-22 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków
SULTAN GASTRO Şan Aleksandra - 2017-06-01 - Prudnik (opolskie)