KUCHARZ Głogów oferta pracy MARILYN PUB AGNIESZKA WIŚNIEWSKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 500 - 2 000 PLN
Zakres obowiązków: obsługa im prez zamkniętych
Data publikacji: 2016-03-01
Lokalizacja: Głogów (dolnośląskie)
Pracodawca: MARILYN PUB AGNIESZKA WIŚNIEWSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Strumykowa 2/B, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: obsługa im prez zamkniętych
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 500 - 2 000 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głogów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: głogowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głogów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 500 - 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: MARILYN PUB AGNIESZKA WIŚNIEWSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Adres pracodawcy:
Strumykowa 2/B, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: głogowski
Gmina pracodawcy: Głogów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Głogów
Ulica pracodawcy: Strumykowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: Restauracja -bar
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.03.2016
Oferta pracy ważna do: 31.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 02.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni
Agroturystyka Mirosław Jarząbek, Stępień - 2017-04-03 - Stępień (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie dań.
PIRAMIDA sp. z o.o. - 2016-01-22 - Tychy (śląskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-04-01 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowanie potraw kuchni amerykańskiej (głównie steki), praca przy grillu. Praca w systemie 12/24h.
MSVISION S.C. SEBASTIAN BANAŚ, MARCIN MIERNICZEK - 2018-03-24 - Kraków (małopolskie)
- przygotowanie posiłków zgodnie z techniką i recepturą- kontrola zapasów, rotacja zapasów- typowe czynności porządkowe w miejscu pracy- przestrzeganie i wdrażanie zasad higieny
Schützenhaus Pulsnitz Gaststätten-Betriebs-GbR - 2018-06-29 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie posiłków.
Ośrodek Wypoczynkowy "PSIA GÓRA" Zofia, Jerzy, Tomasz, Wiktor Zych s.c. - 2016-04-06 - Swornegacie (pomorskie)
W ZAWODZIE. STAŻ NIE JEST WYMAGANY
CENTRUM EDUKACJI I DIALOGU - 2017-09-07 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
przyrządzanie dań w restauracji
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2018-06-15 - Lubin (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ WG KARTY, MENU WG USTALONYCH RECEPTUR
kontakt przez OHP - 2016-04-19 - Gdańsk (pomorskie)
Wykonywanie potraw chińskich.
"BEN-POL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-05 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
ANNA FRYGIEL "ANIA" - 2016-10-11 - Słubice (lubuskie)
- kontakt (obsługa klienta)- przygotowywanie posiłków (potraw) z menu lokalu- dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań a'la carte, utrzymanie czystości w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2017-08-04 - Niemcy (Niemcy)
-
NIERUCHOMOŚCI I OPŁATY LOKALNE SP. Z O.O. - OŚRODEK WCZASOWO-REHABILITACYJNY ,,AGAWA" - 2018-03-21 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Pomoc w pracach w kuchni, przygotowywanie produktów do dań.
Park Sp. z o.o. - 2016-06-01 - Sitaniec (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
Czerwiec & Czerwiec SC Club CORNER - 2015-11-30 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, obróbka wstępna surowców, wydawanie dań z kuchni zimnej i ciepłej
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Pęcław (mazowieckie)
samodzielne prowadzenie kuchni włoskiej; praca w godz. 14-22 w pizzerii Opolu, ul. Sosnkowskiego oraz w Murowie k/ Opola
ENZO Trattoria-Pizzeria - 2017-12-04 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw
"KRAKOWSKA 39" Magdalena Górecka, Robert Górecki Sp. C - 2017-03-06 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowanie posiłków dla pacjentów, wydawanie posiłków na oddziale szpitala
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie z umową.
FIRMA HANDLOWA - ANETA KĘPKA, STACJA PALIW PKN ORLEN - 2016-12-14 - Ropczyce (podkarpackie)
Praca na terenie Polski, Czech i Niemiec
TAO - ART Sp. z o.o. - 2017-07-14 - Wałbrzych (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
brukarz
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Kikół (kujawsko-pomorskie)
praca na magazynie i rozwóz towaru do klienta
KORONA II KOZŁOWSKI ADAM - 2018-04-10 - Rybitwy (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej i wietnamskiej, organizacja pracy w kuchni i restauracji, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Piaseczno (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków.
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy - 2017-08-29 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
instruktaż wstępny, stanowiskowy, zapoznanie się z regulaminem organizacyjnym, innymi przepisami wewnętrznymi, regulaminem BHP i p. poż., przygotowywanie posiłków dla pacjentów, dbanie o najwyższą jakość sporządzanych potraw, zgodnie z cyklem produkcji i przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych otrzymanych od kierownika, porcjowanie i wydawanie posiłków na oddziały według norm wagowych, dbałość o inwentarz kuchenny, zgłaszanie kierownikowi bieżących usterek i awarii, wykonywanie poleceń przełożonych, przestrzeganie zasad higieny osobistej higieny pracy, przestrzeganie tajemnicy zawodowej.
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Tarnów (małopolskie)
Obsługa grup zorganizowanych oraz gości indywidualnych, kreowania menu oraz wszelkich ofert promocyjnych, utrzymywania wysokich standardów potraw, przestrzegania zasad higieny pracy oraz przepisów HACCP
Zajazd Jurajski spółka jawna; Brewka Marcin, Brewka Barbara - 2016-03-23 - Podlesice (śląskie)