KUCHARZ- PIZZERMAN Tuszyn oferta pracy F.H. Maj Cezary Maj
Stanowisko: KUCHARZ- PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: kucharz w pizzerii
Data publikacji: 2016-04-01
Lokalizacja: Tuszyn (łódzkie)
Pracodawca: F.H. Maj Cezary Maj
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:3 Maja 22, 95-080 Tuszyn, powiat: łódzki wschodni, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kucharz w pizzerii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- PIZZERMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tuszyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łódzki wschodni
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tuszyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: staż pracy 2 lata
Nazwa pracodawcy: F.H. Maj Cezary Maj
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy Łódź-Wschód
Adres pracodawcy:
3 Maja 22, 95-080 Tuszyn, powiat: łódzki wschodni, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: łódzki wschodni
Gmina pracodawcy: Tuszyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tuszyn
Ulica pracodawcy: 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy Łódź-Wschód
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.04.2016
Oferta pracy ważna do: 30.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 01.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 01.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków typu fast-food
FPUH "MAREK" MAREK ROZWADOWSKI - 2016-08-08 - Gdów (małopolskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań, potraw, posiłków, praca na terenie Sosnowca lub Dąbrowy Górniczej
SZCZERBIK WOJCIECH AGENCJA HANDLOWA POL-FORUM - 2016-01-25 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowanie posiłków, obsługa gości
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Łowicz (łódzkie)
- przygotowywanie potraw kuchni polskiej
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe " BORECKI" Bogumił Borecki - 2016-07-20 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
współtworzenie ofert gastronomicznych, dbałość o wydawanie posiłkóu wg receptur restauracji, dbałośc o powierzony sprzęt, kontrola i dbałość o jakość, walory smakowe przygotowywanych potraw, obserwowanie terenów działań konkurencji
FOOD & FUN II Sp. z o.o. - 2016-04-06 - Poznań (wielkopolskie)
Sprzątanie pomieszczeń hotelu i restauracji.
Kompleks Hotelowo Gastronomiczny LABIRYNT Sp. z o.o. - 2016-06-07 - Łomża (podlaskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2016-05-12 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Kraków (małopolskie)
Według stanowiska
FROCH - TRANS Michał Froch - 2017-06-12 - Pułtusk (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw na potrzeby restauracji
kontakt przez PUP - 2015-09-17 - Sadki (kujawsko-pomorskie)
Według programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Lipinki (małopolskie)
Przygotowanie potraw, gotowanie, obróbka mięsa, obieranie warzyw. kontakt tel:
ZPC "ZŁOTY KŁOS" Spółka Jawna, Os. Barwinek 28 Kielce - 2016-01-27 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
MILA TOMASZ LUDERA - 2017-01-23 - Puławy (lubelskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Wschowa (lubuskie)
Gotowanie posiłków dla uczniów, grup i na spotkania okolicznościowe (urodziny, chrzciny, wesela itp.)
Diecezjalny Dom Formacyjny - 2017-12-14 - Nysa (opolskie)
Obróbka wstępna surowców ( ręczna, mechaniczna, termiczna), posługiwanie się narzedziami , maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, sporzadzanie potraw podstawowych dla różnych diet
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Klęczany (małopolskie)
Przygotowywanie zimnej płyty, stawka od 14zł brutto/godz. w zależności od kwalifikacji, pracodawca zapewnia wyżywienie
Paśnik Janina Restauracja "Dworek Mikołaj" - 2017-02-27 - Wadowice (małopolskie)
praca na kuchni, przygotowanie posiłków
F.H.U. Wiesław Brzeźnicki - 2015-12-07 - Kazimierza Wielka (świętokrzyskie)
Gotowanie barszczu, pieczenie serników, smażenie placków ziemniaczanych. Praca w godzinach 12-20.
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
KUCHARZ/BARMANMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY : "OAZA" PUSTYNIA
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "PEPER" S.C. JOLANTA OCHAB, WOJCIECH OCHAB - 2018-01-15 - Pustynia (podkarpackie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej- samosy, kulfi, biryani itp. Przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Ciechanów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu i kartą dań
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Piła (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków, kontakt z pracodawcą tel. 509 470 919 lub osobisty
F.H.U.P. INEZ Dariusz Kaczmarczyk - 2016-01-20 - Lelice (mazowieckie)
Przyrządzanie potraw dań, przekąsek, ciast i deserów, utrzymanie czystości, ładu i estetyki wyglądu stanowiska pracy, przekazanie wykonanych wyrobów kulinarnych bezpośrednio klientom lub za pośrednictwem personelu pomocniczego, raportowanie z przygotowywanych produktów do kierownika; kontrola uzupełnianie produktów spożywczych,; dbałość o klienta znajomość sztuki kulinarnej kuchni ukraińskiej i włoskiej.
MY PASSIONS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-22 - Józefosław (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, praca w godz. 10.00-22.00
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Bogatynia (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym- kuchni chińskiej, przyrządzanie potraw chińskich.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni w internacie dla 30dzieci. Przygotowywanie zamówień produktów.
Podkarpacka Organizacja Promocji Sportu - 2017-09-18 - Hadle Szklarskie (podkarpackie)
wykonywanie robót elektromontażowych
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
obsługa klientów, obsługa kuchni (smażenie, panierowanie)
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-31 - Adamów-Parcel (mazowieckie)