KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ Wólka Kosowska oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 200 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym- kuchni chińskiej, przyrządzanie potraw chińskich.
Data publikacji: 2018-04-20
Lokalizacja: Wólka Kosowska (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wólka Kosowska, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym- kuchni chińskiej, przyrządzanie potraw chińskich.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wólka Kosowska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piaseczyński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.05.2018
Data zakończenia pracy: 20.05.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: chiński, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziana umiejętność przyrządzania potraw chińskich
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Szkolna 20, 05-500 Piaseczno, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczyński
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piaseczno
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 20.04.2018
Data dodania oferty pracy: 19.04.2018
Oferta pracy ważna do: 02.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
SPORZADZANIE DAŃ Z KARTY M,ENU DLA KLIENTÓW OBCOJEZYCZNYCH W TYM KLIENTÓW Z UKRAINY
FHU "REKIN" Wojciech Schweitzer - 2017-09-22 - Rewal (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i napojów dla gości obecnych w hotelu,catering i na przyjęcia okolicznościowe,wykańczanie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie posiłków,utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.
HOTEL STACJA KUTNO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-29 - Kutno (łódzkie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
realizacja zamówień spływajacych do kuchni, nadzór nad innymi pracownikami
Burak Robert Restauracja Toscana - 2017-01-26 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków; przyjmowanie zamówień; dbanie o porządek w miejscu pracy; godziny pracy 7.30-15.30, 13.00-21.00
"GRAMATURA - JEDZENIE NA WAGĘ" DAWID ZAPIÓRKOWSKI - 2018-06-20 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Praca w kuchni szpitala wg zakresu obowiązków. Praca w systemie dwuzmianowym ( 06:00-14:00, 09:00-17:00).
Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych - 2018-05-08 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji "Domek w Dolinie". Pracodawca gwarantuje przyuczenie.
Hotel "Spa Dr Irena Eris" Krynica- Zdrój Sp. z o.o. - 2015-11-23 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, praca w systemie II zmianowym w godz. 10.00-23.00
Pizzeria -Restauracja STRZECHA Dawid Ruliński - 2016-04-18 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Kucharz samodzielny
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2016-05-09 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2016-11-03 - Ściegny (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Jawor (dolnośląskie)
cv
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Skorochów (opolskie)
Sprzedawca -kasjer
MARKET BUDOWLANY PSB MRÓWKA F.W. "KLUSEK " S.J. BOGDAN KLUSEK, KRYSTYNA KLUSEK - 2015-12-18 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
obsługa klientów, pomoc przy przygotowywaniu posiłków
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Irena Goć-Karaś - 2017-06-23 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygtowywanie posiłków.Znajomość receptur kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Łódź (łódzkie)
PI RPO przygotowanie posiłków (dań i zup) według ścisle określonych procedur
EAT ME Sp. z o.o. - 2018-01-24 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Łosice (mazowieckie)
wykształcenie zasadnicze zawodowe; umiejętności wykonywania potraw kuchni wietnamskiej; uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych; doświadczenie zawodowe min 3 lata na ww. stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie posiłków, dań kuchni wietnamskiej. Miejsce wykonywania pracy: Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Lublin (lubelskie)
Wykonywanie prac kucharskich.
P.H.U. "COBA" Marcin Giżyński; F.H.U. Marcin Giżyński - 2017-02-10 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań obiadowych oraz innych posiłków, robienie sosów, surówek oraz innych dodatków obiadowych, obsługa sprzętu gastronomicznego.
P.H.U. "COBA" Marcin Giżyński; F.H.U. Marcin Giżyński - 2015-12-21 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie potraw kuchni orientalnej w szczególności kuchni ormiańskiej i gruzińskiej. Przygotowywanie potraw regionalnych Kaukazu. Prezentowanie potraw i szczegółowy opis składników dań klientom restauracji.Wymagania pracodawcy: wykształcenie średnie zawodowe, umiejętność przygotowywania potraw kuchni orientalnej: ormiańskiej i gruzińskiej, mile widziana książeczka sanitarno- epidemiologiczna, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku.Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren Polski.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, DAŃ WG. MENU KUCHNI EGZOTYCZNYCH Z ZASTOSOWANIEM PRZYPRAW AZJATYCKICH ORAZ STOSOWANIA METOD I TECHNIK KUCHNI AZJI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG. KUCHNI EGZOTYCZNEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni hotelowej polegająca na przygotowywaniu dań dla klientów indywidualnych i grupowych.
"MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O. - 2016-05-25 - Wronki (wielkopolskie)
Nauczyciel przedszkola.
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Piątnicy - 2016-08-24 - Piątnica Poduchowna (podlaskie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie zawodowe; zakres obowiązków: przygotowywanie sałatek, surówek, gotowanie dań obiadowych, desery; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-12-23 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni gruzińskiej i ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Łódź (łódzkie)
Praca na kuchni, przygotowywanie dań a la carte.
Petzold GbR Hotel Fürstenberg - 2018-01-10 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie posiłków dla mieszkańców zgodnie z jadłospisem
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Łódź (łódzkie)
Obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.), przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie pracą na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-12-20 - Lubin (dolnośląskie)