KUCHARZ/KUCHARKA Brodnica oferta pracy P.H.U. "COBA" Marcin Giżyński; F.H.U. Marcin Giżyński
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Wykonywanie prac kucharskich.
Data publikacji: 2017-02-10
Lokalizacja: Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: P.H.U. "COBA" Marcin Giżyński; F.H.U. Marcin Giżyński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Duży Rynek 16, 87-300 Brodnica, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Wykonywanie prac kucharskich.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Brodnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: brodnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Brodnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.02.2017
Data zakończenia pracy: 08.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagana chęć do pracy. Pracodawca nie wskazał poziomu wykształcenia wobec kandydata.
Nazwa pracodawcy:
P.H.U. "COBA" Marcin Giżyński; F.H.U. Marcin Giżyński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Brodnicy
Adres pracodawcy:
Duży Rynek 16, 87-300 Brodnica, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Skierowanie z PUP, Cv i list motywacyjny - kontakt z pracodawcą w godzinach 9:00-22:00.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 9:00-10:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: brodnicki
Gmina pracodawcy: Brodnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Brodnica
Ulica pracodawcy: Duży Rynek
Numer budynku pracodawcy: 16
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Brodnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.02.2017
Data dodania oferty pracy: 09.02.2017
Oferta pracy ważna do: 31.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie 3 posiłków dziennie dla dzieci w wieku przedszkolnym zgodnie z obowiązującymi normami.
Miejskie Przedszkole nr 14 - 2018-04-04 - Zgierz (łódzkie)
Obsługa interesantów, , urządzeń biurowych, sporządzanie zamówień (folii, gadżetów reklamowych, materiałów potrzebnych do reklamy), pozyskiwanie nowych klientów, ogólna obsługa biura
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Oława (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, dbanie o odpowiednią jakość produktów, przestrzeganie zasad higieny oraz BHP. Zapewnienie czystości i porządku w miejscu pracy.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE "RELAX" SP. Z O.O. - 2018-03-07 - Lublin (lubelskie)
Obróbka wstępna warzyw i owocow, sporządzanie surówek, sporządzanie garmażerki, sporządzanie dań mącznych typu pierogi, kluski, krokiety. Gotowanie i wydawanie posiłków, sporzadzanie dań mięsnych.Staż POWER lub RPO
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Strzelin (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Warszawa (mazowieckie)
Praca kucharza w przedszkolu obejmuje przygotowanie i wydanie 3 posiłków- śniadanie, obiad, podwieczorek oraz sprzątanie miejsca pracy- zbieranie naczyń, zmywanie, mycie podłóg, blatów, stolików, garnków itp. Podczas pracy wymagany jest fartuch ochronny.
Niepubliczne Przedszkole "PUCHATEK" - 2017-09-12 - Gdańsk (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukrainskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Gliczarów Dolny (małopolskie)
przygotowywanie potraw z kuchni orientalnej oraz organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posilków, znajomość należności żywieniowych, przestrzeganie procedur punktów kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganiaprzyrządzonych posiłków
31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-01-17 - Łódź (łódzkie)
w/g stanowiska
Hotel "Tęczowy Młyn" w Kielcach Sp. z o. o. - 2016-07-28 - Kielce (świętokrzyskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy - obróbka warzyw, przygotowywanie i wydawanie posiłków, sprzątanie miejsca pracy (praca dwuzmianowa, w godzinach 10-18, 14-22).
TAWERNA SPICHLERZ Ilona Bugajska-Krasucka - 2017-05-11 - Ustka (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POSIŁKÓW KLIENTOM
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Szówsko (podkarpackie)
Praca w zawodzie kucharza
Aleksandra Kubiesa A&J - 2016-08-12 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni szpitalnej kuchni szpitalnej w Inowrocławiu
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-18 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z zzawodem
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Prowadzenie gastronomii orientalnej kuchni indyjskiej, prowadzenie lokalu, przygotowywanie posiłków, przygotowywanie zamówień towarów spożywczych.
Ravinder Kumar - 2016-02-08 - Namysłów (opolskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Wrocław (dolnośląskie)
rozbiór oraz wykrawanie ćwierci wołowych, obróbka mięs przy użyciu urządzeń elektrycznych, identyfikacja i ocena elementów sztuk bydła po rozbiorze
"BEEF-MAREK" Marek Zbigniew Zakrzewski - 2018-01-09 - Brzeźnica (podlaskie)
przygotowywanie posiłków gotowanie dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2015-05-27 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Przygotowywanie potraw i napoi kuchni indyjskiej – dział curry i tandori. Praca w nowej restauracji w Sandnes, 12 km. od Stavanger.Wykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien mieć min. 10 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharza w przygotowywaniu potraw kuchni indyjskiej (Restauracja / Hotel)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego
INDIA TANDOORI RESTAURANT AS - 2016-02-24 - Norwegia (Norwegia)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Gdów (małopolskie)
Meldowanie i wymeldowanie gości, wystawianie faktur, wykonywanie raportów dobowych i miesięcznych, komunikacja telefoniczna oraz mailowa, udzielanie inforamcji turystycznych gościom.
Hotele Polskie Sp. z o.o. - 2016-05-04 - Gdańsk (pomorskie)
kucharz kuchni regionalnej i wschodniej (ukraińskiej)
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni egipskiejOferta pracy złożona w celu uzyskania informacji starosty o braku możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych w oparciu o lokalny rynek pracyOsoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o kontakt osobisty ul. Grunwaldzka 69B, 09-100 Płońsk.
kontakt przez PUP - 2016-11-17 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków sniadan. dla gości hotelowych, dań goracych, przygotowanie surowców do produkcji , wykonywanie wszelkich pomocniczych prac produkyjnych
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Pawłówek (kujawsko-pomorskie)
- zarządzanioe kuchnią- planowanie wspólnie z intendentem jadłospisów- przygotowywanie 3 posiłków dziennie dla grupy 125 dzieci w wieku 3 - 7 lat- praca w godz. 07:00 - 15:00
Przedszkole Miejskie Nr 152 - 2018-06-13 - Łódź (łódzkie)