KUCHARZ Świnoujście oferta pracy Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie i wydawanie posiłków.
Data publikacji: 2017-08-29
Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kasprowicza 11, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie i wydawanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2100 zł brutto+ dodatek
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnoujście
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Nazwa pracodawcy:
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Adres pracodawcy:
Dworcowa 19, 70-206 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.08.2017
Oferta pracy ważna do: 27.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 29.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 29.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw, dań barowych i obiadowych,
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Bobowa (małopolskie)
przygotowywanie posiłków (śniadanie, obiad, podwieczorek) dla ok. 100 dzieci zgodnie z wytycznymi
PRZEDSZKOLE SAMORZĄDOWE NR 20 - 2016-08-23 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
U Jędrusia Sp. zo.o. - 2016-05-17 - Wieliczka (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kalkulacją żywnościową
kontakt przez PUP - 2018-10-08 - Parczew (lubelskie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, kontrola jakościowa wydawanych potraw, dbanie o właściwą ekspozycję potraw, dbanie o czystość w miejscu pracy, odpowiednie zabezpieczenie towaru.
LAGDIW LTD. OUTSOURCING SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-03-18 - Kłodzko (dolnośląskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Wielgie (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie potraw tureckich, dbanie o porządek w miejscu pracy
FIRMA USŁUGOW0-HANDLOWA "AMIR" ABED TAKOUCHET - 2017-01-10 - Sochaczew (mazowieckie)
Odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni. Składanie zamówień na materiały u wietnamskich dostawców. Samodzielne przygotowywanie niektórych potraw kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Legionowo (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiemII zmiany od godz. 10.00
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWYANI ADAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ I CHIŃSKIEJ WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE MIN ZAWODOWE, STAŻ PRACYT MIN. 3 LATA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELO SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
prace pomocnicze w kuchni lub przygotowywanie posiłków
Mediterian Sp. z o.o. - 2018-02-23 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, praca w kuchni.Praca w Restauracji "Starówka" w Brodnicy
ALTEGRADIUS Artur Pesta - 2016-04-13 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Gambit Sp. z o.o. - 2017-04-24 - Sopot (pomorskie)
gotowanie według przepisów domowych ukraińskich
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - Kielce (świętokrzyskie)
wg stanowiska
MOMOT JOANNA - "U JOANNY" - 2017-10-16 - Gubin (lubuskie)
Przyrządzanie potraw, wydawanie, utrzymywanie porządku w miejscu pracy
SYRENKA S.C. Piotr Jurczyk, Beata Firla - 2016-05-31 - Radlin (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
JACEK URBAŃCZYK FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR - 2016-04-19 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Gotowanie posiłków tajskich i kuchni japońskiej, zachowanie czystości na stanowisku, dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia stanowiska pracy.
THAO THAI RESTAURANT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-01 - Gdańsk (pomorskie)
gotowanie w oparciu o aktualne trendy (zdrowa kuchnia), według wytycznych dietetyka, umiejętność dekorowania potraw, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie 3 posiłków ( śniadanie , obiad, podwieczorek) dla ok 170 dzieci w wieku od 1-6 roku życia. Prowadzenie dokumentacji niezbędnej na danym stanowsisku.
Żłobek A KUKU! Przedszkole ABC Ewa Stec-Dobrzyńska - 2017-07-04 - Tychy (śląskie)
- produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, - sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,- planowanie produkcji,- dbanie o asortyment, - kreowanie oferty posiłków - udoskonalanie menu
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2018-09-12 - Lublin (lubelskie)
Pracownik obsługi biurowej- oferta stażu realizowana w ramach projektu współfinansowanego ze środków EFS w ramach ( PO WER). Wymagania: wykształcenie wyższe, komunikatywność, odpowiedzialność, umiejętność pracy w zespole, kultura osobista.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska).
"Kuchnia Regionalna" Krystyna Gajewska - 2017-02-07 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie potraw, dań obiadowych, ustalanie menu.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KAMIŃSKI" Marian Kamiński - 2016-08-05 - Kępno (wielkopolskie)
Mile widziane wykształcenie gastronomiczne; min. roczne doświadczenie zawodowe jako samodzielny kucharz; aktualna książeczka sanepidowska; samodzielna praca na kuchni; umiejętność przygotowania posiłków; umiejętność organizacji pracy i współpracy w zespole; odpowiedzialność; chęci do pracy; umowa zlecenie z późniejszym przejściem na umowę o pracę; miejsce pracy Gliwice;
EUREST POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-22 - Gliwice (śląskie)
Kucharz: praca przy przygotowywaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Kraków (małopolskie)
zgodny ze stanowiskiem
RESTAURACJA SYRENKA - 2016-04-04 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami przyjętymi w firmie, dbałość o jakość potraw.
P&T 1 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-08 - Gdańsk (pomorskie)
- Dbałość o tereny zielone - zgodnie z zakresem okreslonym w Szkole,Kontakt: telefon 58 536-93-93, e-mail: zsaio (at) zaaio.pl
ZESPÓŁ SZKÓŁ AGROTECHNICZNYCH I OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH im. Stanisława Staszica - 2017-01-20 - Swarożyn (pomorskie)