KUCHARZ Kłodzko oferta pracy LAGDIW LTD. OUTSOURCING SPÓŁKA KOMANDYTOWA

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 12,27 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, kontrola jakościowa wydawanych potraw, dbanie o właściwą ekspozycję potraw, dbanie o czystość w miejscu pracy, odpowiednie zabezpieczenie towaru.
Data publikacji: 2016-03-18
Lokalizacja: Kłodzko (dolnośląskie)
Pracodawca: LAGDIW LTD. OUTSOURCING SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:57-300 Kłodzko, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, kontrola jakościowa wydawanych potraw, dbanie o właściwą ekspozycję potraw, dbanie o czystość w miejscu pracy, odpowiednie zabezpieczenie towaru.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 12,27 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kłodzko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kłodzko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 12,27 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
doświadczenie w zawodzie (wymagany staż - lata: 10)
Nazwa pracodawcy: LAGDIW LTD. OUTSOURCING SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Poznańska 21/48, 00-685 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Poznańska
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.03.2016
Oferta pracy ważna do: 17.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni chińskiej pod nadzorem chińskiego szefa kuchni, składanie zamówień na produkty u chińskich dostawców, samodzielne przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2017-03-28 - Piekarzew (wielkopolskie)
.czynności związane z zawodem, tzn. obsługa maszyn i urządzeń do produkcji konstrukcji metalowych i ich części dla przemysłu; obróbka metali; piaskowanie, bębnowanie, czyszczenie metali; barwienie metalu; pokrywanie metali powłokami; polerowanie metali; obsługa pół zautomatyzowanych oraz automatyzowanych linii niezbędnych w procesie produkcyjnym; zdejmowanie partii produkcji oraz segregowanie, składanie, pakowanie ich w wyznaczonych miejscach; prace monterskie; prace magazynowe i porządkowe; inne prace pokrewne Miejsce pracy : wg. zleceń pracodawcy
PROJEKTANCI KARIERY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-06-06 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu, wyrób pizzy, obsługa kuchni. Praca na II zmiany w godzinach od 7.00 do 22.00
Cafe Bar Hades Bogdan Piechnik - 2015-12-07 - Wiśniowa (małopolskie)
Przuygotowywanie i dostarczanie posiłów
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Lutomiersk (łódzkie)
organizacja pracy w kuchni z jednoczesnym wykonywaniem obowiązków na stanowisku kucharza; praca w godz.7.00-22.00
Sklep Spożywczy "PIOTRUŚ' , Michał Pelc - Restauracja FAMILIA - 2018-04-11 - Ustka (pomorskie)
Przygowywanie i wydawanie posiłkówWysokość wynagrodzenia wzrośnie po okresie próbnym. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00 lub telefoniczny w godz. 10.00-20.00
BAR RESTAURACYJNY KOLIBER MARIA KMITA - 2016-05-18 - Załuski (mazowieckie)
Prace typowe dla kucharza, mile widziana znajomość tajników kuchni niemieckiej
Gasthof Forsthaus Siehdichtum Andrea Maßmann - 2017-11-29 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni wschodniej
"PASJA" Spółka Cywilna S. Załuski, P. Wilgucki - 2017-08-03 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Zgodny ze stanowiskiem; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach 10-17;
BOMAR Marcin Boniek - Pierogarnia - 2015-12-10 - Słupsk (pomorskie)
wykonywanie prac kucharskich; dwie zmiany (6-10,16-20); kontakt z pracodawcą e-mailowy praca (at) kormoran-rowy.com.
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń - Kormoran Wellness Medical Spa - 2015-12-22 - Rowy (pomorskie)
prawo jazdy kat.B, możliwość przyuczenia
Pizzeria Francuska MERIDIEN Napierała Alina - 2017-06-05 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiempraca z zespolemożliwość zakwaterowania
Przedsiębiorstwo Budowlano-Inwestycyjne Witold Śliwiński - 2016-05-25 - Zełwągi (warmińsko-mazurskie)
Czyszczenie i przygotowywanie pojazdów ciężarowych do sprzedaży (pracana myjce). Dbałość o stan techniczny pojazdów na placu (np. wymianaakumulatorów, wymiana kół). Pomoc przy pracy mechaników. Praceporządkowe.
Truckport Sp. z o.o. - 2017-04-20 - Dąbrowa (opolskie)
Sprzedaż aut, obsługa kontrahentów
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
POWOZOWNIA KRZYSZTOF SROCZYŃSKI Wolsztyn - 2016-06-02 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Kontakt osobisty, tel:33 875 74 00 lub CV przesłać na maila: praca (at) phlyson.pl. Przygotowywanie potraw wg zamówień, nadzór nad jakością dań,estetyczne prezentowanie potraw i dań.
ARKONA Sp. z o.o. - 2016-05-12 - Inwałd (małopolskie)
jw.
Przedszkole Ala ma kota Konrad Sadowski - 2017-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
- Telefoniczna obsługa klienta, pozyskiwanie nowych klientów drogą telefoniczną. Sprzedaż szkoleń BHP oraz produktów pośrednich.- Wynagrodzenie: 9,84 zł/brutto/godzina + premia + prowizja. Praca na umowę zlecenie na 1 miesiąc, z możliwością podpisania kolejnej umowy (zleceniodawca odprowadza składki ZUS).- Zlecenie będzie wykonywanie w godzinach pracy biura: 8:00-15:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Doświadczenie NIE jest wymagane -> zleceniodawca zapewnia branżowe szkolenia. Wymagana chęć zdobywania wiedzy. Wysoko rozwinięte umiejętności komunikacyjne. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-14:00) (Tel. 787-604-304) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Walerego Wróblewskiego 29, 40-214 Katowice) lub e-mail: mpawlowska (at) km2.slask.pl
CENTRUM ROZWOJU I EDUKACJI MANDALA KARINA INDRYKA - 2016-07-04 - Katowice (śląskie)
Kucharzpraca na dwie zmiany:7.00--15.0014.00-22.00Praca również w weekendy
REG BENZ sp z o.o. Sp. K. - 2017-02-10 - Mielec (podkarpackie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
SMACZNY BAREK Aneta Iwanowicz - 2016-03-14 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie dań tureckich, odpowiedzialność za sprzęt i porządek w kuchni, zamawianie niezbędnych produktów
TURECKI KEBAP, Mehmet Erdal - 2018-04-20 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz przygotowywanie posiłków (KUCHNIA EUROPEJSKA),praca na 1/2 etatu, dyspozycyjność 12:00-24:00 w soboty do 01:00, kontakt z pracodawcą osobisty,sala G
P-1 S.C.Samuszkiewicz Zbigniew Kostański Włodzimierz - 2017-06-01 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie tostów, hamburgerów, zapikeanek, mycie i korojenie warzyw, przygotowywanie koktajli, kaw, herbat i pozostałych produktów z karty menu
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
przygotowywanie dań obiadowych, przygotowywanie mięs, zup, dodatków
"COMPASS GROUP POLAND" Sp. z o.o. - 2017-08-21 - Sosnowiec (śląskie)
Oczekiwania:-Dobra komunikacja z ludźmi, -Umiejętność organizacji pracy na poszczególnych stanowiskach,-Wiedza i umiejętności żywienia małych dzieci, zgodnie z rozporządzeniem Ministra Zdrowia, zasadami dobrej praktyki figienicznej /GHP/ dotyczącej produkcji obrotu żywnością w warunkach higienicznych,-Stosowanie wszystkich procedur w praktyce.Wynagrodzenie do uzgodnienia.Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV z klauzulą: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz.U.z 2015r., poz. 2135 z późn. zm.)." na adres e-mail: mbartnicka (at) puptczew.pl
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Tczew (pomorskie)
Sporządzanie dan kuchni ukraińskiej dla gości restauracji w tym zdecydowanej większości klientom zagranicznym oraz porozumiewanie się w języku ukraińskim ze współpracownikami i gośćmi z Ukrainy
Przedsiębiorstwo Prywatne Katarzyna Turczyńska Praktyka Lekarska - 2016-10-11 - Pobierowo (zachodniopomorskie)