KUCHARZ ZE SPECJALNOŚCIĄ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ Pobierowo oferta pracy Przedsiębiorstwo Prywatne Katarzyna Turczyńska Praktyka Lekarska
Stanowisko: KUCHARZ ZE SPECJALNOŚCIĄ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie dan kuchni ukraińskiej dla gości restauracji w tym zdecydowanej większości klientom zagranicznym oraz porozumiewanie się w języku ukraińskim ze współpracownikami i gośćmi z Ukrainy
Data publikacji: 2016-10-11
Lokalizacja: Pobierowo (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Prywatne Katarzyna Turczyńska Praktyka Lekarska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MONIUSZKI 41, 72-346 Pobierowo, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie dan kuchni ukraińskiej dla gości restauracji w tym zdecydowanej większości klientom zagranicznym oraz porozumiewanie się w języku ukraińskim ze współpracownikami i gośćmi z Ukrainy
Forma zatrudnienia: Spółdzielcza umowa o pracę
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ZE SPECJALNOŚCIĄ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pobierowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rewal
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: ukraiński, w mowie - biegły, w piśmie - słaby
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
UMIEJĘTNOŚĆ SPORZĄDZANIA DAŃ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Prywatne Katarzyna Turczyńska Praktyka Lekarska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
MONIUSZKI 41, 72-346 Pobierowo, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pobierowo
Ulica pracodawcy: MONIUSZKI
Numer budynku pracodawcy: 41
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.10.2016
Oferta pracy ważna do: 30.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 11.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
SPA DEVELOPMENT Spółka zo.o. - 2016-08-26 - Ustroń (śląskie)
Wykonywanie masaży ayurvedyjskich: abhyanga, thalam, shirodhara, mukha lepam, navara facial, kati basti, pichu , udwarthanam, pizhichil, podi kizhi, padabhyanga.
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Jachranka (mazowieckie)
obsługa klientów przy stoisku z karpiem
kontakt przez OHP - 2016-12-01 - Kielce (świętokrzyskie)
Kierowanie zespołem pracowników ukraińskojęzycznych, prowadzenie dokumentacji produkcji zwierzęcej i roślinnej, wykonywnie innych prac w rolnictwie
kontakt przez PUP - 2015-12-24 - Kolechowice (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
dostarczanie, odbieranie dokumentów
kontakt przez PUP - 2018-01-03 - Żyrardów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach. Uczestniczenie w planowaniu i układaniu jadłospisów. Stosowanie normy i zasady zawarte w księgach HACCP oraz wypełnia jej dokumentację. Przyjmowanie towarów. Pobieranie próbek gotowych posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Głogów (dolnośląskie)
Prowadzenie zestawu z przyczepą dwuosiową
SARON s. c. - 2017-04-20 - Stary Sokołów (świętokrzyskie)
sporządzanie posiłków sg karty menuoraz róznego rodzaju posiłków, deserów, ciast
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KARTEL" Gracjan Mazgaj - 2017-06-20 - Lubawka (dolnośląskie)
przygotowanie potraw, dań barowych i obiadowych
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Bobowa (małopolskie)
Wykształcenie: min.zawodowe; prawo jazdy kat.B; doświadczenie w pracy ze zwierzętami; zakres obowiązków: karmienie i pielęgnacja zwierząt, bezpieczne i łagodne obchodzenie się ze zwierzętami, utrzymanie w czystości pomieszczeń i wybiegów dla zwierząt, zgłoszenie przełożonym o złym stanie zdrowia zwierząt oraz o awariach i usterkach, wyjazdy interwencyjne do zwierząt bezdomnych i zwierząt, które uległy wypadkom drogowym, utrzymanie w czystości samochodu interwencyjnego oraz dbanie o jego należyty stan techniczny; trzy zmiany; miejsce pracy: schronisko dla zwierząt Gliwice
MIEJSKI ZARZĄD USŁUG KOMUNALNYCH - 2017-10-04 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań z karty oraz na zamówienie pod grupę.
CH HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-07 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
- koordynowanie działań transportu w zakresie realizacji dostaw do Klientów krajowych i zagranicznych,- zabezpieczenie niezbędnej ilości środków transportu do realizacji,- przygotowanie dokumentacji, w tym: odbiór od spedytorów poprawnie wypełnionych dokumentów, opisanie faktur, czuwanie nad ich zgosnością ze zleceniem, zapewnienie właściwego obiegu informacji,- wprowadzenie właściwych danych do systemów komputerowych,- współpraca z magazynem wyrobów gotowych, surowców i opakowań w zakresie załadunków i rozładunków.
GRUPA INCO S.A. - 2018-02-21 - Susz (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw i dań z karty
PRZEDSIĘBIORSTWO RAMATECH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-08 - Kraków (małopolskie)
zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami bezpośredniego przełożonego na zmianie brygadzisty, sporządzenie posiłków zgodnie z normami żywienia oraz przestrzeganie przepisów i standardów kulinarnych, wydawanie posiłków, przestrzeganie godzin wydawania i ilości wydawanych posiłków, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a także utrzymanie czystości maszyn, urządzeń oraz sprzętu kuchennego i naczyń stołowych
Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie - 2017-12-12 - Głogów (dolnośląskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Siemkowice (łódzkie)
Praca na stanowisku kucharz przetwórstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezpłatny dowóz do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, Lęborka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwieńskich Błot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowości zgodnych z trasą dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-03-29 - Kartoszyno (pomorskie)
Piekarz - piecowy
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw i posiłków, układanie menu, organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Chmielno (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw.
CATERMED S.A. - 2018-03-23 - Kościerzyna (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie potraw, obsługa kelnerska
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
obsługa klientów; przygotywywanie posiłków serwowanych na miejscu oraz posiłków na catering;
EKOKOMPLEKS Krzysztof Oleksowicz - 2017-03-16 - Osowiec (opolskie)
- Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę. - Wynagrodzenie: 2000-3000 zł brutto (w zależności od posiadanego doświadczenia). Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godz.: 8:30-19:30. Wymagania: wykształcenie min. podstawowe. Wymagane min. 3 miesiące doświadczenia w gastronomii, w pracy na kuchni. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Wymagana umiejętność gotowania zup, kompozycji sałatek, wypieku burgerów wegańskich, innych potraw wegańskich. Wymagana umiejętność zachowania czystości i dbałość o czystość. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (tel.: 796-875-361) w godz.: 8:30-19:30 lub e-mail: kontakt (at) reburger.pl
REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-24 - Katowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie posiłków, obsługa śniadań, obiadów i kolacji
"Elbana" sp. z o.o. - 2016-05-24 - Mielno (zachodniopomorskie)
kucharz
Elbest sp. z o.o. Oddział Wawrzkowizna - 2018-03-20 - Dychów (lubuskie)
Przygotowywanie potraw wg receptur tj. pizza, pasta, przystawki.Proponowany okres zatrudnienia 1 rok.
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie dań wg. receptury
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2016-08-17 - Chełmek (małopolskie)