KUCHARZ PRZETWÓRSTWA RYBNEGO Kartoszyno oferta pracy GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA

Stanowisko: KUCHARZ PRZETWÓRSTWA RYBNEGO
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: Praca na stanowisku kucharz przetwórstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezpłatny dowóz do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, Lęborka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwieńskich Błot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowości zgodnych z trasą dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
Data publikacji: 2018-03-29
Lokalizacja: Kartoszyno (pomorskie)
Pracodawca: GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Spokojna 3, 84-110 Kartoszyno, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca na stanowisku kucharz przetwórstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezpłatny dowóz do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, Lęborka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwieńskich Błot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowości zgodnych z trasą dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ PRZETWÓRSTWA RYBNEGO
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kartoszyno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krokowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: przetwórca ryb*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
możliwość przyuczenia, badania lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Adres pracodawcy:
Zachodnia 22, 84-200 Wejherowo, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, kontakt z pracodawcą telefoniczny, przez e-mail.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: wejherowski
Gmina pracodawcy: Wejherowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wejherowo
Ulica pracodawcy: Zachodnia
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: przetwórca ryb*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.03.2018
Data dodania oferty pracy: 29.03.2018
Oferta pracy ważna do: 30.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 29.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 29.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
według stanowiska; Kontakt osobisty oraz tel.
Pizzeria - Restauracja "Toscania" - 2016-05-16 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 11.00-23.00WYMAGANIA: wykształcenie średnie zawodowe, 1 rok doświadczenia zawodowegoCV+zdjęcie składać osobiście przy ul. Reymonta 3 w Jarosławiu od poniedziałku do piątku w godz. 9.00-14.00
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2016-12-22 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Wojewódzki Szpital Neuropsychiatryczny im Oskara Bielawskiego w Kościanie - 2018-04-11 - Kościan (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań w kuchni Polskiej
Pierogarnia Mikuliszyn Daria Jarmolińska-Mikuliszyn - 2016-06-09 - Nowa Sól (lubuskie)
Przygotowywawnie potraw wg oryginalnych receptur kuchni orientalnej z wykorzystaniem półproduktów typoweych dla tej kuchni, dania:(KEBAB, KANAPKI KEBAB, SAŁATKI I SURÓWKI).
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Łódź (łódzkie)
Praca w kuchni,przygotowywanie potraw,serwowanie dań,praca przy barze.Pracodawca zapewnia zakwaterowanie oraz zwrot kosztów dojazdu ( wg średniej ceny środków komunikacji publicznej)
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO - USŁUGOWA MALAZDRA MAREK - 2016-12-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona Ławruk - 2018-09-12 - Mielec (podkarpackie)
Zgodny z zajmowanym stanowiskiem
PHU AKWA Sikorska-liszkiewicz Spółka Jawna - 2017-11-09 - Czeladź (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
- gotowanie / przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku 7-18 lat- wymagane wykształcenie gastronomiczne lub osoby po kursie- praca w godz. 06:00 - 16:00
DOM DZIECKA NR.8 - 2018-06-26 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw od surowca do gotowych dań, obsluga urządzeń i narzędzi kuchennych, właściwe przechowywanie surowców i posiłków, dbałość o prządek oraz przestrzeganie przepisów sanitarnychkuchnia polska i włoska - pizza
PIZZERIA - RESTAURACJA "ARTMAR" ARTUR GARNCAREK, MARIUSZ GARNCAREK S.C. - 2018-05-07 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków, sprzedaż, obsługa kasy fiskalnej, zamawianie produktów
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Starachowice (świętokrzyskie)
Praca w kuchni hotelowej opierająca się o sporządzanie wysokiej jakości dań kuchni regionalnej z produktów regionalnych m.in. świeżych ryb bałtyckich, oraz ciast. Do obowiązków na w/w stanowisku należy również organizacja pracy w kuchni i planowanie menu, odpowiedzialność za zakup składników i ich odpowiednie przechowywanie.
kontakt przez OHP - 2016-07-22 - Niemcy (Niemcy)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZWODOWE KIERUNKOWE, DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SPSK NA POMORZANACH, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Odbieranie połączeń telefonicznych. Obsługa korespondencji. Skanowanie i archiwizacja dokumentów. Organizacja spotkań. Redagowanie pism, tłumaczenie korespondencji na język angielski. Organizacja podróży służbowych.
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie posiłków garmażeryjnych, utrzymanie czystości na kuchni.
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Oleśnica (dolnośląskie)
wg. stanowiska
ZAKŁAD CUKIERNICZO-PIEKARNICZY "STENIA" M.BASZURA - 2017-08-08 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I DAŃ ZGODNIE Z PRZYJĘTYMI STANDARDAMI; ZAPEWNIENIE WYSOKIEJJAKOŚCI USŁUG; WŁAŚCIWE I OPTYMALNE GOSPODAROWANIE TOWARAMI I INNYMI MATERIAŁAMIWYKORZYSTYWANYMI W RESTAURACJI; ZACHOWANIE STANDARDÓW W ZAKRESIE HACCP; ORGANIZOWANIEPRACY I NADZÓR NAD ZESPOŁEM; DBAŁOŚĆ O CZYSTOŚĆ I HIGIENĘ PRACY.Umowa zlecenie, 140h w miesiącu, średnio 35h w tygodniu
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, sprzedaż towarów i produktów, utrzymanie czystości na stanowisku
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe, przygotowywanie dań z karty menu.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Gotowanie. Obsługa klientów, obsługa kasy fiskalnej.
AHSAN HABIB JARGAL - 2016-04-27 - Gdynia (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
D&F Poland Łukasz Wójcik - 2016-04-29 - Gdańsk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni
Centrum Ogumienia PIĄTEK Ryszard Piątek. Restauracja "CASABLANCA" - 2016-11-10 - Głogów (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
GOTOWANIE POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, PRACE W SZPITALNEJ KUCHNI (SZPITALE UL. ARKOŃSKA I UL. UNII LUBELSKIEJ)WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZAANGAŻOWANIE, SUMIENNOŚĆ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU KUCHARZA 1 ROKPRACA WG GRAFIKU 6-14 NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE 502961492
FIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej. Praca w godzinach 8-16
PHU Sedno - 2018-08-13 - Opole (opolskie)
jw.
BAR KOLOROWA ANTONI ZARZECKI - 2017-01-20 - Michałowice (mazowieckie)
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw. Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy. Danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych. Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
kontakt przez OHP - 2018-02-27 - Wyszków (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Brzeska Wola (mazowieckie)