KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Świnoujście oferta pracy DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO - USŁUGOWA MALAZDRA MAREK
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Praca w kuchni,przygotowywanie potraw,serwowanie dań,praca przy barze.Pracodawca zapewnia zakwaterowanie oraz zwrot kosztów dojazdu ( wg średniej ceny środków komunikacji publicznej)
Data publikacji: 2016-12-22
Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pracodawca: DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO - USŁUGOWA MALAZDRA MAREK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wyb. Władysława IV 17B, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w kuchni,przygotowywanie potraw,serwowanie dań,praca przy barze.Pracodawca zapewnia zakwaterowanie oraz zwrot kosztów dojazdu ( wg średniej ceny środków komunikacji publicznej)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnoujście
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2017
Data zakończenia pracy: 30.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie w kuchni,sprawne zarządzanie miejscem pracy, jakim jest kuchnia,mile widziana znajomość podstawowych zwrotów w j.niemieckim
Nazwa pracodawcy:
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO - USŁUGOWA MALAZDRA MAREK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Olsztynie
Adres pracodawcy:
Wyb. Władysława IV 17B, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Świnoujście
Gmina pracodawcy: Świnoujście
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świnoujście
Ulica pracodawcy: Wyb. Władysława IV
Numer budynku pracodawcy: 17B
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Olsztynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.12.2016
Oferta pracy ważna do: 31.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 22.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 22.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przewozy krajowe
AG POL Jarosław Burchacki Jednorożec - 2016-12-29 - Jednorożec (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, pizzy, sałatek, obiadów, przyjmowanie towaru, przygotowywanie zamówień, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Sobala Adam - 2015-12-31 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Szczegółowy zakres obowiązków na stanowisku pracyodpowiedzialność za przestrzeganie zasad postępowania z żywnością zgodnych z HACCPodpowiedzialność za czystość w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepisów BHP, PPOŻodpowiedzialność za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zadań zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardamizapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,zachowanie estetyki wydawanych dań,współpraca z pozostałym personelem gastronomii.dbanie o czystość i higienę na przydzielonym stanowisku pracysprawność podczas przyjęcia oraz realizacji zamówieniaprzygotowuje i serwuje posiłki realizowane w ramach śniadań, przerw kawowych, bankietów; przygotowuje i serwuje posiłki dla uczestników konferencji; przygotowuje i serwuje posiłki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posiłki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i zażalenia z należytym wyczuciem - stara się zadośćuczynić wszystkim oczekiwaniom, życzeniom i wnioskom Gości zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich przełożonego (w szczególnych przypadkach konsultuje się z przełożonym)serwuje zamówione przez Klienta, Gościa potrawy we właściwej kolejnościsortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzgłasza przełożonemu wszelkie trudności inieprawidłowości (w tym dotyczące sprzętu iwyposażenia)bierze udział w inwentaryzacji środków trwałych inisko cennychzapewnia prawidłowy przepływ informacji i prawidłową komunikację z innymi działamiużytkuje wyposażenie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprzęt, wyposażenie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzieżązapewnia prawidłowy i terminowy obieg dokumentówprzestrzega zalecenia dotyczących godzin otwarcia punktów gastronomicznychwypełnia rzetelnie polecenia przełożonychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady księgi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posiłków, przyjęcia imagazynowania produktów, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprzętu i pomieszczeńprzestrzega zasad, przepisów i uregulowań wewnętrznych dotyczących tajemnicy służbowej iochrony danych osobowychwspółpracuje z innymi pracownikami działu iprzełożonymiwspółuczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownikówwspółuczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracowników i praktykantów, wspiera ich wdoskonaleniu umiejętnościSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)
- wypiek pizzy
Pizzeria"MALIBU"Mariusz Bidas - 2016-05-06 - Sandomierz (świętokrzyskie)
*Przygotowanie posiłków pod nadzorem szefa kuchni*Dbałość o sprawne wydawanie posiłków*Utrzymanie czystości w kuchni ( mycie naczyń i urządzeń kuchennych)*Przestrzeganie przepisów BHP *Współpraca w zespole
ZAV-International Placement Service - 2016-07-22 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej w piecu tandori
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie potraw na ciepło i zimno; obróbka wstępna produktów; przygotowywanie potraw tajskich z karty
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Stała opieka nad mieszkańcami domu, czuwanie nad stanem higienicznym, obecność przy rozdawaniu posiłków, przyjmowanie zleceń lekarskich i ich realizacja, rozkładanie i podawanie leków, prowadzenie dokumentacji medycznej, umawianie terminów badań i konsultacji. Praca na pełny etat od poniedziałku do piątku w godzinach 7-19, 19-7.
Dom Pomocy Społecznej w Czubinie - 2016-11-03 - Czubin (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków wg jadłospisu
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Barcząca (mazowieckie)
przygotowywanie wg tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, czytanie receptur, układanie menu, składanie zamówień za granicą
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Piaseczno (mazowieckie)
-Obsługa frezarki,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny: 55 271-21-06 lub 602-703-875-Kontakt e-mail: meto (at) meto.com.pl
TADEUSZ BĄK - ZAKŁAD PRODUKCJI I USŁUG TECHNICZNYCH METO - 2016-08-24 - Lisewo Malborskie (pomorskie)
Zgodnie z załączonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Jeleśnia (śląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, nadzór nad jakościa serwowanych dań.Umowa zlecenie okolo 168h w m-cu, praca wg garfiku 6:00-21:00Miejsce pracy Wrocław Pasaż GrunwaldzkiKontakt z pracodawcą: p.garbat (at) smaknatak.pl
P&T INVESTMENT Sp. z o.o. Sp. k. - 2017-06-13 - Wrocław (dolnośląskie)
TRANSPORT TOWARÓW NA POTRZEBY WŁASNE
PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT GÓRNICZYCH KUPRYT II SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-23 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Łódź (łódzkie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-06-20 - Tczew (pomorskie)
Zgonie ze stanowiskiem
BTS SOLUTION Sp. z o.o. - 2016-06-30 - Łęgowo (pomorskie)
w/g stanowiska
Hotel "Tęczowy Młyn" w Kielcach Sp. z o. o. - 2016-02-04 - Kielce (świętokrzyskie)
Wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Ostrołęka (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o porzadek w kuchni.
Restauracja Zakątek s.c. - 2017-06-08 - Sochaczew (mazowieckie)
Przygotowanie i sprzedaż posiłków typu fast food, obsluga kasy fiskalnej, prace związane z przygotowaniem stanowiska do otwarcia, obsluga klienta. Praca na umowę zlecenie, 160 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność w godz.7:30-16:30 - od poniedziałku do piątku. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Wrocław (dolnośląskie)
prace związane z wykończeniem wnętrz
BWB WOJCIECH BUGAŁA - 2018-01-08 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
-Praca w Galerii Kociewskiej w Pizzerii Włoskiej,-Osoby zainteresowane pracą proszone są o przesłanie CV wraz ze zdjęciem na adres: izka249 (at) op.pl,-Godziny pracy wg grafiku - Pizzeria otwarta od poniedziałku do niedzieli w godz. 9-21,-Samodzielna praca na stanowisku pizzermana.
CEZARY SUSKA SCS - 2017-08-10 - Tczew (pomorskie)
malowanie, szpachlowanie, drobne prace murarskie, tynkarskie
"BUDOSTYL"RYBARCZYK STANISŁAW - 2016-04-07 - Bobrek (małopolskie)
Nauczanie języka angielskiego od zerówki do klasy VII.
Szkoła Podstawowa w Kałęczynie - 2017-08-16 - Kałęczyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia włoska. Praca na 2 zmiany w godz. 14-22.00 (poniedziałek - czwartek) lub 16-24.00 (weekend) w Bielsku-Białej.Oferta skierowana dla osób bezrobotnych poniżej 30 roku zycia, z ustalonym II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie dań, ustalanie karty dań, Dbanie o wybór składników do potraw.
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Łódź (łódzkie)
praca w magazynie
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Rakoniewice (wielkopolskie)
Przygotowanie dań obiadowych, pizzy, dbanie o prządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Jawor (dolnośląskie)
wykonywanie instalacji elektrycznych silno i niskoprądowych, montaż sieci napowietrzny, budowa linii kablowych, montaż stacji transformatorowych, pomiary, badania elektryczne
"BARBARA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-13 - Ruda Śląska (śląskie)