KUCHARZ Głogów oferta pracy Centrum Ogumienia PIĄTEK Ryszard Piątek. Restauracja "CASABLANCA"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Data publikacji: 2016-11-10
Lokalizacja: Głogów (dolnośląskie)
Pracodawca: Centrum Ogumienia PIĄTEK Ryszard Piątek. Restauracja "CASABLANCA"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mickiewicza 64, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głogów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: głogowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głogów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
Centrum Ogumienia PIĄTEK Ryszard Piątek. Restauracja "CASABLANCA"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Adres pracodawcy:
Sikorskiego 53, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: głogowski
Gmina pracodawcy: Głogów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Głogów
Ulica pracodawcy: Sikorskiego
Numer budynku pracodawcy: 53
Profil działalności pracodawcy: 1. Centrum Ogumienia 2. Restauracja "CASABLANCA"
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.11.2016
Oferta pracy ważna do: 10.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 10.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 10.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w Restauracji CASA DE LOCOSPraca w godz. 10-21
BIFORIA Jerzy Sałata - 2016-03-16 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowanie potrwa, gotowanie, sprzatanie, mycie urzadzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Kąkolewo (wielkopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Tupadły (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie dań dla gości hotelowych.
Sadowa spółka z o.o. - 2018-05-10 - Gdańsk (pomorskie)
wyrabianie wszelkiego rodzaju mas i ciast, wyciskanie soków z owoców oraz warzyw, opiekanie potraw, zapiekanie potraw, opiekanie mięsa i ryb techniką beztłuszczową
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Bochnia (małopolskie)
wyrób pizzy innych dań podawanych w lokalu
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Wieluń (łódzkie)
Kucharz/pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Jacentów (świętokrzyskie)
organizacja pracy na kuchni, przygotowywanie posiłków
BADI Sp. z o. o. - 2016-08-18 - Zielona Góra (lubuskie)
Wykonywanie potraw kuchnii:chińskiej,wietnamskiej i malezyjskiej.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Radwanków Szlachecki (mazowieckie)
Ustalanie karty menu, przygotowywanie posiłków.Wymagania: wykształcenie kierunkowe, doświadczenie w pracy na ww. stanowisku.
Hotel Spa LASKOWO Katarzyna Pokorska - 2018-04-18 - Jankowice (śląskie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
MIK Małgorzata Grabowska Grand Hotel Tiffi Iława - 2016-03-30 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Właściwe przygotowanie posiłków, właściwy podział obowiązków pomiędzy współpracowników, troska o wysoki poziom sanitarny stanowisk pracy kuchni, stołówki i innych pomieszczeń, kontrola stanu czystości naczyń kuchennych, dbanie o sprzęty kuchenne, systematyczne prowadzenie rejestru i procedur technologicznych HACCAP-u.
GIMNAZJUM NR 5 Im. Księcia Jerzego Wilhelma - 2016-12-07 - Legnica (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
montaż łańcuchów
P.P.H.U."WŁOMET" S.C. WŁODZIMIERZ ŚPIEWAK, DANUTA ŚPIEWAK, KRZYSZTOF ŚPIEWAK. - 2018-04-10 - Myszków (śląskie)
Przygotowywanie menu, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu. Dbałość o sprzęt i urządzenia kuchenne zgodnie z przeznaczeniem.
GISO G. Kujda & W. Kujda Sp.j - 2018-02-13 - Dębno (zachodniopomorskie)
Organizowanie pracy w szkolnej stołówce, bezpośrednie przygotowywanie posiłków.
Szkoła Podstawowa nr 1 im. Św. Jana Pawła II - 2017-10-05 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
wg stanowiska. Prace administracyjno biurowe
Józef Kurek "KARPOL" Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Zamieście 165 - 2017-03-31 - Zamieście (małopolskie)
Przygotowywanie dań indyjskich, nepalskich w piecu tandori, pierogi nepalskie, kuchnia północnych Indii (rejon Gujaratu)/ Praca jednozmianowa w godz.: 11:00-19:00.
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-06 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
j.e
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz-Pizzer
PIZZERIA RÓŻA WIATRÓW Paweł Kosik - 2016-03-01 - Śliwin (zachodniopomorskie)
SPRAWNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE, KREATYWNOŚĆ, DYSPOZYCYJNOŚĆ, PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU;GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00;STAWKA 17,00 ZŁ ZA GODZINĘ
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Nowe Miasto nad Pilicą (mazowieckie)
kierowanie i organizacja pracy sklepu
Magdalena Glinkowska Firma Handlowo-Usługowa "Lenka" - 2016-04-08 - Stoczek (mazowieckie)
przygotowywanie potraw dla gości hotelu
RIVERSIDE HOTEL S.C. WIOLETTA LEWANDOWSKA, WOJCIECH KACZMAREK - 2017-03-08 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
- bieżąca obsługa produkcji w zakresie kontroli poprawności wykonania wyrobów gotowych, - wnoszenie propozycji zmian powodujących polepszenie jakości produkcji oraz zmniejszenia ilości braków- sumienne prowadzenie dokumentacji odbiorowej- dbanie o prawidłowość wykorzystania powierzonych przyrządów i narzędzi pomiarowych- kontrola części dostarczanych z zewnątrz
VOSSLOH COGIFER POLSKA SP. Z O.O. - 2016-04-01 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Nauczyciel przedmiotów informatycznych zawodowych w szkole średniej (Technikum)
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
pomoc w kuchni w trakcie imprez okolicznościowych, praca w nienormowanym czasie pracy
"APLAUZ" Błażej Ślęzak - 2016-10-20 - Sosnowiec (śląskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Olechów Stary (mazowieckie)