KUCHARZ Szczecin oferta pracy PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: SPRAWNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE, KREATYWNOŚĆ, DYSPOZYCYJNOŚĆ, PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU;GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00;STAWKA 17,00 ZŁ ZA GODZINĘ
Data publikacji: 2018-04-24
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:RADOSNA 60, 70-752 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
SPRAWNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE, KREATYWNOŚĆ, DYSPOZYCYJNOŚĆ, PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU;GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00;STAWKA 17,00 ZŁ ZA GODZINĘ
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00;STAWKA 17,00 ZŁ ZA GODZINĘ
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: KREATYWNOŚĆ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: PRACA W ZESPOLE
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DYSPOZYCYJNOŚĆ
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
RADOSNA 60, 70-752 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, e-mail:kadry (at) hotel-panorama.com.pl; AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: RADOSNA
Numer budynku pracodawcy: 60
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.04.2018
Oferta pracy ważna do: 23.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 24.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 24.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem pracy, kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny, miejsce wykonywania pracy Sierpc i okolice
Gawlik Zbigniew Bar Gastronomiczny "KAPRYS" - 2016-08-30 - Sierpc (mazowieckie)
1.Przygotowywanie posiłków.2.Gotowanie.3.Obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Łęczyca (łódzkie)
Przyrządzanie posiłków od surowców dla dzieci i młodzieży.
Aldar Sp. z o.o. - 2018-06-25 - Legionowo (mazowieckie)
Zgodny, praca w Grudziądzu.
Kujawsko-Pomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy - 2017-02-23 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przestrzeganie przepisów BHP, GMP, GHP, przygotowywanie potraw, przygotowanie menu, dekorowanie potraw, dbałość o estetykę
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Góra (dolnośląskie)
Prace interwencyjne - oferta subsydiowana przeznaczona dla osób bezrobotnych zarejestrowanych w PUP w Wałbrzychu.
kontakt przez PUP - 2017-09-10 - Wałbrzych (dolnośląskie)
Gotowanie i przyrzadzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Skawa (małopolskie)
organizacja wyżywieniaprzygotowanie posiłków
Biuro Podróży "SKONTO" MAREK MALINOWSKI - 2016-03-18 - Śmiardowo Złotowskie (wielkopolskie)
Do głównych obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie należało:- umiejętność posługiwania się jadłospisem dziennym i asygnatą kuchenną,- właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i zasadniczej produktów żywnościowych,- jakościowe i terminowe przyrządzanie potraw zgodnie z jadłospisem i wskazówkami kuchmistrza,- przyjmowanie artykułów spożywczych do kuchni po ich dokładnym przeważeniu i sprawdzeniu terminu przydatności do spożycia oraz wydawanie ich z magazynu przykuchennego na podstawie asygnaty kuchennej,- właściwe pobieranie próbek żywnościowych oraz nadzór nad ich przechowywaniem według obowiązujących przepisów,- kierowanie i wydawanie poleceń personelowi stołówki przygotowującemu posiłki oraz zastępowanie kuchmistrza w dniach jego nieobecności,- przestrzeganie porządku dnia w stołówce oraz harmonogramu pobierania i wydawania posiłków,- ścisłe przestrzeganie wymogów higieniczno-sanitarnych zgodnie z zasadami GMP i GHP oraz systemu HACCP.
Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie - 2016-08-18 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów
OŚRODEK ALZHEIMEROWSKI sp. z o.o. - 2018-07-09 - Ścinawa (dolnośląskie)
utrzymywanie właściwej gospodarki magazynowej; przygotowywanie dań na podstawie receptur; utrzymywanie czystości na stanowisku pracy;
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast-food oraz deserów i dań mięsnych.
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - Gostyń (wielkopolskie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy z kucharzem;
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2016-10-25 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie i powiązane z gotowaniem
Firma Handlowa Andrzej Ilczuk - 2016-04-18 - Sosnowica (lubelskie)
staż - przygotowanie posiłków II zmiany
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
dbanie o czystość i porządk w pomieszczeniach szkolnych
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Bągart (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, pizzy, dań obiadowych, utrzymanie czystośći w miejscu pracy, pomoc przy, obróbce wstępnej.
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS - 2017-06-06 - Wodzisław Śląski (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Warszawa (mazowieckie)
przyrządzanie posiłków dla dzieci w przedszkolu
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw według receptur, przestrzeganie zasad HACCAP w kuchni restauracyjnej
CAFE BISTRO "SANTA KRUSS" AGATA KRUSS - 2017-10-30 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, znajomość gastronomii oraz przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskiej
"OLIMP" Alan Mirchani - 2016-11-08 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej i azjatyckiej.Pozyskiwanie receptur i produktów z krajów azjatyckich.Kontaktowanie się z kontrahentami i dostawcami zagranicznymi, w celu sprwadzania przypraw z Indii i AzjiWymagana znajomość przypraw i receptur kuchni indyjskiej i azjatyckiej.
VIKA DAWIDOWSKA, MOSPAN S.C. - 2018-02-07 - Gdańsk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Warszawa (mazowieckie)
- Treść ogłoszenia na stronie: https://www.mops.katowice.pl/praca/pozostale- Informacja o naborze DS. 14001.63.2018. Dyrektor Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Katowicach poszukuje kandydatów na stanowiska: PRACOWNIKA SOCJALNEGO.- Zakres obowiązków: przeprowadzanie wywiadów środowiskowych, prowadzenie pracy socjalnej z wykorzystaniem metod pracy socjalnej, praca socjalna ze środowiskiem lokalnym przy współdziałaniu z organizacjami i społecznościami lokalnymi, udzielanie wskazówek i pomocy w zakresie rozwiązywania spraw życiowych oraz informowanie o dostępnych formach pomocy.- Wynagrodzenie: 2225 zł/brutto + dodatek stażowy + 250 zł dodatek dla pracownika socjalnego. Praca na umowę o pracę na czas określony , z możliwością przedłużenia na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:30-15:30.- Wymagania niezbędne:1. wykształcenie policealne lub wyższe, uprawniające do wykonywania zawodu pracownika socjalnego, zgodnie z ustawą o pomocy społecznej,2. praktyczna wiedza na temat metod pracy socjalnej, 3. znajomość ustawy o pomocy społecznej i przepisów wykonawczych w tym rozporządzenia w sprawie rodzinnego wywiadu środowiskowego oraz kontraktu socjalnego;2) dodatkowe: 1. co najmniej roczne doświadczenie w zawodzie pracownika socjalnego,2. znajomość systemu pomocy społecznej,3. znajomość kpa, ustawy o systemie ubezpieczeń społecznych, ustawy o świadczeniach zdrowotnych finansowanych z NFZ, ustawy o ochronie zdrowia psychicznego, ustawy o świadczeniach rodzinnych i ustawy o dodatkach mieszkaniowych;Kandydatów posiadających następujące predyspozycje i umiejętności :odporność na stres, komunikatywność, cierpliwość, opanowanie, nastawienie na rozwiązywanie problemów, chęć podnoszenia własnych kompetencji, wysoka kultura osobista.
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ W KATOWICACH - 2018-06-14 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Oświęcim (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Olkusz (małopolskie)
przygotowanie potraw kuchni tureckiej
City Kebab Sp. z o.o. - 2018-03-08 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnych z polskiej kuchni oraz dań typu fast food. Prace porządkowe.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Otmuchów (opolskie)
- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej w tym wschodniej- przygotowywanie potraw dla różnych rodzajów diet
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Łódź (łódzkie)
Ścisłe przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków, racjonalne wykorzystywanie w posiłkach produktów spożywczych pobranych z magazynu, właściwe porcjonowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi, przygotowywanie i przychowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, dbanie o czystość w kuchni oraz czystość sprzętu i naczyń.
Akademicki Związek Sportowy COSA Ośrodek w Gdańsku - 2017-07-07 - Gdańsk (pomorskie)