KUCHARZ Brodnica oferta pracy "Firma Turystyczno Handlowa Wie偶a pod Bocianem", "Biuro Us艂ug Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: gotowanie posi艂k贸w, przygotowywanie da艅, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zam贸wie艅 na imprezy okoliczno艣ciowe i ich kalkulacja, podzia艂 pracy w kuchni, dbanie o jako艣膰 potraw i gramatur臋, ustalanie harmonogramu pracy z kucharzem;
Data publikacji: 2016-10-25
Lokalizacja: Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: "Firma Turystyczno Handlowa Wie偶a pod Bocianem", "Biuro Us艂ug Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Przykop 53, 87-300 Brodnica, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
gotowanie posi艂k贸w, przygotowywanie da艅, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zam贸wie艅 na imprezy okoliczno艣ciowe i ich kalkulacja, podzia艂 pracy w kuchni, dbanie o jako艣膰 potraw i gramatur臋, ustalanie harmonogramu pracy z kucharzem;
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Brodnica
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: brodnicki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Brodnica
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 26.10.2016
Data zako艅czenia pracy: 25.01.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_1: 艣rednie zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wymagane wykszt. min. zawodowe; mile widziane 艣rednie
Nazwa pracodawcy:
"Firma Turystyczno Handlowa Wie偶a pod Bocianem", "Biuro Us艂ug Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Brodnicy
Adres pracodawcy:
呕wirki i Wigury 3, 87-300 Brodnica, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: brodnicki
Gmina pracodawcy: Brodnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Brodnica
Adres strony pracodawcy: www.sunny-travel.com.pl
Ulica pracodawcy: 呕wirki i Wigury
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Dzia艂alno艣膰 agent贸w turystycznych
Nazwisko osoby zg艂aszaj膮cej: Henryk Kowalski
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Brodnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.10.2016
Oferta pracy wa偶na do: 02.11.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 26.10.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji Efez w Lubinie
HOUSE OF FOOD D. S艁OMINSKI-FABI艢 SP脫艁KA KOMANDYTOWO - AKCYJNA - 2017-08-10 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie da艅 kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 zlecenie w godz. 7-19 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Siano偶臋tach, r贸wnie偶 w soboty i niedziele. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wy偶ywienie.
JSU Sp. z o.o. (O艣rodek Wczasowy NEPTUN) - 2018-06-12 - Siano偶臋ty (zachodniopomorskie)
Wdra偶anie polityki inwestycyjnej Zwi膮zku w rodzinnych ogrodach dzia艂kowych maj膮cej na celu rozw贸j i i modernizacj臋 ogrod贸w; wsp贸艂praca z zarz膮dami ROD w zakresie inicjowania i realizacji zada艅 remontowo - inwestycyjnych w ogrodach; opracowywanie wniosk贸w; planowanie i projektowanie zada艅; kosztorysowanie - uzyskiwanie wymaganych zezwole艅, pozwole艅, zg艂osze艅 - wyboru wykonawcy; pomoc w przygotowywaniu przetarg贸w, zawieranie um贸w; realizacja zada艅; dob贸r inspektor贸w nadzoru rob贸t bran偶owych w celu sprawowania nadzoru inwestorskiego; odbi贸r zadania - rozliczenie zadania i jego przyj臋cie; sporz膮dzanie plan贸w inwestycji
Polski Zwi膮zek Dzia艂kowc贸w Okr臋g Warmi艅sko-Mazurski w Olsztynie - 2017-12-19 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
VAGABUND MAREK DAGMARA - 2017-04-26 - Feliks贸w (wielkopolskie)
obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, obs艂uga lottomatu, przyjmowanie dostaw, robienie zam贸wie艅
kontakt przez OHP - 2017-09-18 - Namys艂贸w (opolskie)
praca w kuchni
Zak艂ad Us艂ugowo-Handlowy 艁ucjan Kremiec - 2017-08-08 - 呕ory (艣l膮skie)
-
Kaszubskie Centrum Sportowo - Rekreacyjne Sp. z o.o. - 2017-09-18 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
Pakowanie mebli
DOBRA FORMA SP脫艁KA Z O.O. M. Stencel Namys艂贸w - 2016-07-07 - Namys艂贸w (opolskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami przyj臋tymi w restauracji, wsp贸艂praca z szefem kuchni oraz innymi pracownikami, utrzymanie czysto艣ci stanowiska pracy.
P&T 3 Sp. z o.o. - 2017-06-14 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Samodzielne przygotowywanie potraw
Sanatorium Uzdrowiskowe "Rybniczanka" - 2015-12-11 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Bie偶膮ce rozliczanie dostaw kurcz膮t od hodowc贸w, prowadzenie dokumentacji w zakresie skupu drobiu, sporz膮dzanie raport贸w i analiz.
Animex Foods sp. z o.o. sp.k. Oddzia艂 w Opolu - 2016-11-17 - Opole (opolskie)
Sporz膮dzanie da艅z karty menu dla klient贸w obcoj臋zycznych w tym dla go艣ci z Ukrainy, przygotowywanie menu ukrai艅skiego na podstawie stron internetowych
FRAJDA El偶bieta Barwina - 2017-05-30 - Rewal (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 10-20
Restauracja SZAFRAN Andrzej Adamkiewicz - 2016-06-21 - S艂upsk (pomorskie)
obs艂uga kasy fiskalnej, dbanie o estetyk臋 stanowiska pracy, obs艂uga klienta, pakowanie produkt贸w zakupionych przez klienta
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie pizzy i potraw
DW脫R KU殴NICZKI R.D膭BROWSKI I WSP脫LNICY - SP脫LKA JAWNA - 2016-05-23 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
Kusa Wojciech Us艂ugi Gastronimiczne "Fast food" - 2017-12-01 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w(r臋czna,mechaniczna,termiczna)przygotowanie potraw z mi臋sa i warzyw.
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Zambr贸w (podlaskie)
wypiek dro偶d偶贸wek, p膮czk贸w, ...wykszta艂cenie zawodowezaw贸d - cukiernikpraca w godzinach nocnych
P.H.P.U. AMIGA Urszula Ku艣wik - 2017-01-25 - Przybys艂awice (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Chmielnik (艣wi臋tokrzyskie)
Praca w zawodzie, praca od 12.00.
S艂awomir Knecht HOTEL "TYNIECKI" restauracja - 2016-09-07 - Krak贸w (ma艂opolskie)
wg stanowiska
"PEPPES" PIZZA MA艁GORZATA KUMALA,KRZYSZTOF KUMALA SP脫艁KA CYWILNA - 2016-04-28 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowanie potraw kuchni wschodniej ukrai艅skiej, obs艂uga grila gastronomicznego
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w kuchni. Praca w godzinach 11:00-22:00.
MISTERIUM Maciej Jewu艂a - 2018-04-24 - Sufczyn (ma艂opolskie)
obr贸bka warzyw i mi臋s, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z opracowanymi recepturami, normami i wymogami oraz zatwierdzonym jad艂ospisem dekadowym; wydawanie podstawowych posi艂k贸w w nast臋puj膮cych godzinach: 艣niadanie: 8.00-10.00, obiad: 13.00-15.00, kolacja 18.00-20.00; przestrzeganie zasad higieny, zasad i procedur zapewniaj膮cych w艂a艣ciw膮 jako艣膰 偶ywno艣ci; przestrzeganie zasad okre艣lonych w funkcjonuj膮cym systemie HACCP, przepis贸w dotycz膮cych zbiorowego 偶ywienia oraz zalece艅 sanepidu; dbanie o nale偶yte przechowywanie 偶ywno艣ci; utrzymanie porz膮dku na stanowiskach pracy, w pomieszczeniach kuchni, w jadalni, w przyleg艂ych do kuchni korytarzach i toaletach, w szatni oraz utrzymanie w czysto艣ci sprz臋t贸w, urz膮dze艅 b臋d膮cych na wyposa偶eniu kuchni; dbanie o estetyczny wygl膮d jadalni, nakrycie sto艂贸w do posi艂k贸w dla Mieszka艅c贸w; stosowanie czystej odzie偶y ochronnej, dbanie o schludny wygl膮d; sprawdzanie stanu technicznego sprz臋tu i urz膮dze艅 przed i po zako艅czeniu pracy; zg艂aszanie bezpo艣rednim prze艂o偶onym lub konserwatorowi faktu uszkodzenia lub zniszczenia u偶ywanego sprz臋tu kuchennego i urz膮dze艅; prawid艂owe i ekonomiczne u偶ywanie sprz臋tu i urz膮dze艅, dbanie o oszcz臋dne wykorzystywanie gazu, energii elektrycznej wody; ekonomiczne wykorzystywanie produkt贸w spo偶ywczych oraz 艣rodk贸w czysto艣ci.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Gorlice (ma艂opolskie)
przygotowywanie potrawporcjowanie i pakowanie da艅 gotowychprzyjmowanie dostaw surowc贸wutrzymanie czysto艣ci
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Zebrzydowice (艣l膮skie)
sporz膮dzanie da艅 gor膮cych,sur贸wek ,sa艂atek
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Zambr贸w (podlaskie)
Przygotowywanie i podawanie posi艂k贸w
P.H.U. NEDS Ewelina Skwiercz - 2016-02-09 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
TIGER JOB SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-09-01 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)