KUCHARZ Lubin oferta pracy HOUSE OF FOOD D. SŁOMINSKI-FABIŚ SPÓŁKA KOMANDYTOWO - AKCYJNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 16 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w restauracji Efez w Lubinie
Data publikacji: 2017-08-10
Lokalizacja: Lubin (dolnośląskie)
Pracodawca: HOUSE OF FOOD D. SŁOMINSKI-FABIŚ SPÓŁKA KOMANDYTOWO - AKCYJNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Generała Władysława Sikorskiego 20, 59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków w restauracji Efez w Lubinie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 16 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 16 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 16.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: osoby chętne do przyuczenia
Nazwa pracodawcy:
HOUSE OF FOOD D. SŁOMINSKI-FABIŚ SPÓŁKA KOMANDYTOWO - AKCYJNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Adres pracodawcy:
Generała Władysława Sikorskiego 20, 59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubiński
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubin
Ulica pracodawcy: Generała Władysława Sikorskiego
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.08.2017
Oferta pracy ważna do: 24.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 10.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 10.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i wydawanie dań kuchni pakistanskiej, dbanie o ład i porządek w kuchni i na sali, obsługa klientów, komunikacja z kontrahentami i dostawacami
HASAN KEBAB Roksana Bartoń - 2017-11-13 - Strzegom (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, przestrzeganie higieny pracy. Wysokość wynagrodzenia zależna od doswiadczenia. Praca w weekendy.
Tomasz Niedziółka 1. Catering Blue 2. ATN - 2017-05-18 - Mokobody (mazowieckie)
Zgodnie z programem stażu m.in:- obsługa maszyn i urządzeń znajdujących się w zakładzie- nauka obsługi kasy fiskalnej- poznanie obowiazków kelnerskich- organizacja pracy na sali konsumpcyjnej- przyjmowanie i rejestrowanie zamówień
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Żywiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci (szkoły, przedszkola)
Grzegorz Filipowski Restauracja "MEGA" - 2017-12-19 - Suchoraba (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 11-18 od poniedziałku do niedzieli.
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Michałowice (mazowieckie)
Oferta w ramach refundacji części kosztów za zatrudnienie bezrobotnego do 30r.ż.: praca w kuchni, gotowanie, dbanie o czystość na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie potraw tradycyjnych, wyżywienie stołówkowe, imprezy okolicznościowe.
Ośrodek Rekreacji Rehabilitacji i Wypoczynku 12 Dębów w Zaździerzu Kruszewska Edyta - 2016-04-13 - Zaździerz (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków wg tradycyjnej receptury kuchni ukraińskiej. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe, min. 6-miesięczne doświadczenie zawodowe związane ze znajomością tradycyjnej kuchni ukraińskiej.
ILTIN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-10 - Słońsk (lubuskie)
przygotowywanie posiłków w bursie szkolnej
Niepubliczna Bursa w Inowrocławiu - 2016-05-20 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Wolbrom (małopolskie)
Wykonywanie prac pomocniczych na magazynie, obsługa wózka widłowego, motywacja do pracy, książeczka sanepid, umiejętność pracy w zespole, dbałość o jakość, mile widziane uprawnienia do elektrowciągów
InterKadra Sp. z o.o. - 2016-07-29 - Słomniki (małopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 3500 do 4200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 5 lat na podobnym stanowisku. Wymagana osoba BEZ nałogów. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-220-80-09, 691-573-174) lub e-mail: bistro (at) bistroparkowa.pl
ANRO SPÓŁKA CYWILNA ROMAN RYGIEL, KRYSTIAN STREMPEL - 2015-12-21 - Katowice (śląskie)
produkcja i wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Zakliczyn (małopolskie)
praca w hotelowej restauracji - przygotowanie śniadań, produkcja + przygotowywanie wydawki, przygotowywanie bankietów i przyjęć, catering, produkcja podstawowych wyrobów cukierniczych
HOTEL "RZYMSKI" SP. Z O.O. - 2016-02-18 - Poznań (wielkopolskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe-gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
UNION PRO SILESIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-01 - Rybnik (śląskie)
-Mechanika pojazdów dostawczych,-Możliwość zakwaterowania i wyżywienia,-Kontakt telefoniczny: Adam Rąbała 509-706-134 oraz Agnieszka Rąbała 506-761-005-Kontakt e-mail: ksiegowosc (at) masarnia-bielawki.pl
ST. RĄBAŁA SP. Z O.O. - 2018-04-25 - Bielawki (pomorskie)
zakres obowiązków zgodny ze stanowiskiem pracy, praca sezonowa od 25.06.2016-31.08.2016
BAZA NOCLEGOWA "SKAUT" - KRYSTYNA PERUŻYŃSKA - 2016-03-31 - Ustka (pomorskie)
Praca w zawodzie kucharza (kuchnia japońska).
PREMIUM FOOD RESTAURANTS SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-08-29 - Kraków (małopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków dla dzieci.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TAJSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Rzeszów (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Warszawa (mazowieckie)
* obsługa klienta,* rozkładanie towaru,* pozyskiwanie klientów.
Rol-Bud Spółka Jawna Toczyłowscy, Michalczuk - 2017-04-12 - Janów (podlaskie)
PRZYGOTOWANIE: KEBAB , SOS POCHODZENIA TURECKIEGOMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: BAR KEBAB -PRACA W GODZINACH PONIEDZIAŁEK -CZWARTEK ,NIEDZIELA 10-24 ;PIĄTEK-SOBOTA 10-02
LARA ATES MESUT - 2016-12-07 - Dębica (podkarpackie)
Przyrządzanie wszelkiego rodzaju potraw według tradycyjnych receptur kuchni arabskiej. Przestrzeganie przepisów bhp obowiązujących w gastronomii, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Praca wg grafika - 2 zmiany w godzinach działania lokalu: 8-24.
EKRAM Kamel Zenai - 2017-12-07 - Wyszków (mazowieckie)
Pozyskiwanie klientów z Wietnamu, kooperacja z dostawcami wietnamskimi
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
1) Przygotowywanie dań z menu restauracji. 2) Utrzymanie czytsości i porządku naczyń i pomiszczeń. Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjnośc w godz.: 12-24. W późniejszym okresie istnieje możliwość zatrudnienia na umowę o pracę.
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
CS Szkolenie i Doradztwo Sp. z o.o. - 2016-08-23 - Warszawa (mazowieckie)