KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ Wyszków oferta pracy EKRAM Kamel Zenai
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 400 PLN
Zakres obowiązków: Przyrządzanie wszelkiego rodzaju potraw według tradycyjnych receptur kuchni arabskiej. Przestrzeganie przepisów bhp obowiązujących w gastronomii, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Praca wg grafika - 2 zmiany w godzinach działania lokalu: 8-24.
Data publikacji: 2017-12-07
Lokalizacja: Wyszków (mazowieckie)
Pracodawca: EKRAM Kamel Zenai
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Świętojańska 57, 07-200 Wyszków, powiat: wyszkowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przyrządzanie wszelkiego rodzaju potraw według tradycyjnych receptur kuchni arabskiej. Przestrzeganie przepisów bhp obowiązujących w gastronomii, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Praca wg grafika - 2 zmiany w godzinach działania lokalu: 8-24.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wyszków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wyszkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wyszków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.01.2018
Data zakończenia pracy: 24.01.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Komunikatywność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Praca w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność przyrządzania i przygotowywania potraw arabskich
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: EKRAM Kamel Zenai
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wyszkowie
Adres pracodawcy:
Tadeusza Kościuszki 15, 07-200 Wyszków, powiat: wyszkowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: --
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: wyszkowski
Gmina pracodawcy: Wyszków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wyszków
Ulica pracodawcy: Tadeusza Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil działalności pracodawcy: gastronomia
Nazwisko osoby zgłaszającej: Kamel Zenai
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wyszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 07.12.2017
Oferta pracy ważna do: 20.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 07.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-11-08 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Samodzielna realizacja lub/i asystowanie przy sporządzaniu dań. Umiejętność pracy w systemie "a la carte". Dbałość o przestrzeganie norm BHP. Umiejętność pracy w zespole i pod presją czasu.
kontakt przez OHP - 2018-01-15 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie półproduktów takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obsługa grilla, robienie burgerów.
TOKO SUSHI S.C. - 2018-02-28 - Rumia (pomorskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
Zespół Szkół Publicznych w Lenartowicach - 2018-08-24 - Rokutów (wielkopolskie)
według stanowiska
RESTAURACJA "PROMENADA" S.C. ZOFIA GATZ, HANNA GATZ, KATARZYNA GATZ - 2016-01-21 - Złotów (wielkopolskie)
- praca na samodzielnym stanowisku,- przygotowywanie dań mącznych, mięsnych, bezmięsnych, deserów, pizzy
TOM-AS GROTA ANDRZEJ SIKORSKI - 2018-02-16 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
wg zakresu obowiązków
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Głosków (mazowieckie)
wykonywanie prac porządkowych
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Końskie (świętokrzyskie)
Kucharz - praca na samodzielnym stanowisku. Praca w godzinach 8-16, 16-24.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2018-01-09 - Łąka (dolnośląskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań.
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Łódź (łódzkie)
- Transport żywego drobiu z ferm hodowlanych do ubojni w Gniszewie- Kontakt: telefon 608-664-505; e-mail: oskquattro (at) wp.pl
Tomasz Chudzik „QUATTRO” Ośrodek Szkolenia Kierowców, Usługi Transportowe - 2018-08-24 - Gniszewo (pomorskie)
Samodzielne gotowanie
P.P.H.U. " PRZEMYK" Tadeusz Okulski - 2016-02-22 - Władysławowo (pomorskie)
przygotowanie i podawanie potrawm napoi i deserów z zakresu kuchni orientalnej (hindyjskiej i bengalskiej)
JAMUNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Gdów (małopolskie)
-
NIERUCHOMOŚCI I OPŁATY LOKALNE SP. ZO.O. - OŚRODEK WCZASOWO-REHABILITACYJNY ,,AGAWA" - 2016-08-01 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
GOTOWANIE WG. MENU KUCNI HINDUSKIEJ, STOSOWANIE PRZYPRAW I TECHNIK WG. METODY I TRADYCJI STOSOWANEJ W INDIACH, OBSŁUGA PIECÓW, WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, UIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA WG MENU KUCHNI HINDUSKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELKSIEGO, NIEMIECKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla osób starszych przewlekle chorych,
PPHU "TIM" Teresa Wyszomierska - 2017-06-27 - Marki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej i kresowej, ustalanie karty dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań zgodnie z menu - staranność i sumienność, zamawianie produktów, dbanie o czystość swojego stanowiska pracy
AUTO-FINANSE MICHAŁ NAWROCKI - 2017-04-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań z różnych kultur kulinarnych, przekąsek, przystawek. estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy
P. W. SĘKPOL L.KUKUROWSKI, L. CHOMICZ SPÓŁKA JAWNA - 2017-08-24 - Ośno Lubuskie (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków dla uczestników obozu harcerskiegoOkres wykonywania pracy: 01.07.2016 - 22.07.2016Miejsce pracy: Orzysz - Obóz Harcerski
Związek Harcerstwa Polskiego Komenda Chorągwi Śląskiej - 2016-05-10 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej z oryginalnych przepisów wietnamskich, bezpośredni kontakt (zamawianie produktów) z producentami żywności z Wietnamu.
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posilkow, dowóz posiłków na terenie Rzeszowa
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie sosów, mięs i ciasta do pizzy oraz inne czynności kucharza
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowanie zgodne z wewnętrznymi procedurami oraz standardami bufetu śniadaniowego dla gości hotelowych, pomoc w pracy w kuchni zgodnie z wytycznymi szefa kuchni.
DOM.DEVELOPER RESORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-16 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, utrzymywanie porządku w miejscu pracy
LIU YUEHONG - 2016-01-12 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelu.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Lublin (lubelskie)
układanie jadłospisów, przygotowanie posiłków, dbanie o czystość w miejscu pracy
Fundacja "Opiekuńczość" - 2018-08-16 - Raba Niżna (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Prywatny Dom Opieki "Sielanka" Jarosław Połeć - 2018-03-15 - Palmiry (mazowieckie)