KUCHARZ Ośno Lubuskie oferta pracy P. W. SĘKPOL L.KUKUROWSKI, L. CHOMICZ SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 320 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań z różnych kultur kulinarnych, przekąsek, przystawek. estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy
Data publikacji: 2017-08-24
Lokalizacja: Ośno Lubuskie (lubuskie)
Pracodawca: P. W. SĘKPOL L.KUKUROWSKI, L. CHOMICZ SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Słubicka 50, 69-220 Ośno Lubuskie, powiat: słubicki, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań z różnych kultur kulinarnych, przekąsek, przystawek. estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 320 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ośno Lubuskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słubicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ośno Lubuskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 320 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność pracy w zespole, przyrządzanie potraw, komunikatywność
Nazwa pracodawcy:
P. W. SĘKPOL L.KUKUROWSKI, L. CHOMICZ SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słubicach
Adres pracodawcy:
Słubicka 50, 69-220 Ośno Lubuskie, powiat: słubicki, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: słubicki
Gmina pracodawcy: Ośno Lubuskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ośno Lubuskie
Ulica pracodawcy: Słubicka
Numer budynku pracodawcy: 50
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słubicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.08.2017
Oferta pracy ważna do: 15.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zadania:przygotowanie potrawdekoracje potrawprowadzenie ewidencji przygotowywanych potraw zgodnie z wymaganiami HCCP (Dobrych Praktyk Higienicznych)utrzymywanie w czystości pomieszczeń i sprzętu kuchennegosporządzanie potraw zgodnie z gramaturąOferta Stażowa realizowana w ramach RPO +30
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Ruda Śląska (śląskie)
zgodny
Przedsibiorstwo Handlowo - Usługowe RESTAURANT & GRILL "GROTA" Krzysztof Szymański - 2016-08-04 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z harmonogramem stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Ligota Górna (opolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów , praca w systemie równoważnym ( dwa dni pracy - dwa dni wolne)
RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna Gładysz,Jarosław Gładysz - 2017-08-17 - Zawiercie (śląskie)
pomoc w kuchni, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
PŁUCIENNICZAK PIOTR MAŁA GASTRONOMIA "PIZZERIA POD PAPUGAMI" - 2017-06-22 - Turek (wielkopolskie)
praca w Restauracji Esperanto Cafe
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2017-01-23 - Białystok (podlaskie)
kucharzpraca na 2 zmiany w godz 10-22
Maciej Witek BOCIANÓWKA - 2016-04-05 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,utrzymanie na bieżąco czystościna stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych
BARBARA LADŻYŃSKA "ART-MAT"BIURO TURYSTYKI HANDLU I USŁUG 90-426 ŁÓDŹ STRUGA ANDRZEJA 2 - 2018-03-07 - Kłodzko (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Międzychód (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw w pizzerii.
Firma Uslugowo- Handlowa ROUTE 66 Krzysztof Żach - 2016-05-04 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych, ciast, deserów oraz napojów; praca na terenie Elektrowni lub KWB TURÓW;
MEGASERWIS Sp. z o. o - 2017-09-22 - Bogatynia (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Brzozów (podkarpackie)
Przygotowywanie sushi i innych dań z ryby.
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Jabłonna (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Ustalanie karty dań. Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków, utrzymywanie czystości w pomieszczeniach kuchennych.
P.U.H. "ARTEX" Piotrowski Artur - 2016-10-21 - Markuszowa (podkarpackie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie; obsługa klienta, przygotowywanie posiłków typu fast food -kebab; dbanie o czystość; umowa zlecenie; jedna zmiana od 13:30; miejsce pracy: Pilchowice
Bistro NA WIDELCU Monika Kotysz - 2018-08-13 - Pilchowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw, dań obiadowych.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KAMIŃSKI" 63-604 Baranów, Łęka Mroczeńska 9 Marian Kamiński - 2016-01-25 - Kępno (wielkopolskie)
prace (na niskim napięciu) elektryczne polegające na pomocy przy montażu tras kablowych zgodnie z bieżącym zleceniem
JD MERCURY Sp. z o.o. - 2016-12-02 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowanie sałat, sosów, mięs i innych dań
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej
KING 72 SP. Z O.O. ŻARY - 2017-11-21 - Żary (lubuskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Łódź (łódzkie)
staż - obsługa administracyjno-biurowa: uzupełnianie bieżącej dokumentacji ( wnioski/ braki ), obsługa skrzynek mailowych, ksera, skanera, drukarki, rozliczenia produkcji - wypełnianie ZLW/kontrolowanie punktów, rozliczenia polis (papierowe, systemowe ), zamawianie art. biurowych, przygotowanie i wysyłka poczty, zdobywanie informacji o firmach partnerskich oraz o konkurencji, Obsługa klienta: kalkulacja składek/ oferty( majątek i życie ), wystawianie i odnawianie polis ( + ich dostarczanie, zdjęcia do AC), kontaktz opiekunami towarzystw i banków, obsługa i aktualizacja bazy klientów +( urodziny, kartki świąteczne, rocznice umów), pisanie roszczeń i odwołań, umawianie spotkań z klientami, kalenrarz google - obsługa, mailowe i telefoniczne pozyskiwanie klientów, prowadzenie wykazu polis i przypisu składek ( kalendarz polis), Sprawy pracownicze: kontrola realizacji zadań i planów tygodnia ( analiza, doradztwo, serwis + nazwiska ), generowanie raportów z systemu MyOVB ( jakość produkcji), organizacja szkoleń, zebrań, prezentacji, spotkań, umawianie rozmów kwalifikacyjnych, prowadzenie analizy potencjału, nauka analizy finansowej, Komputer: ilość godzin 6
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanoie, dekorowanie oraz wykończanie posiłków, obsługa urządzeń gastronomicznych, obróbka wstepna surowców
kontakt przez PUP - 2018-02-10 - Żagań (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni żywienia zbiorowego, w szkole podstawowej dla 200 osób
INVESTO Kamil Stopikowski - 2016-08-12 - Kazuń Nowy (mazowieckie)
Produkcja garmażeryjna na potrzeby własne (sklepy, CKB Rubin)
"WĘDLINKA" SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS - 2016-08-29 - Łódź (łódzkie)
W/g programu stażu PO WER dla osób do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Łódź (łódzkie)
obszar produkcji:grill,frytownice,przygotowanie kanapekobszr sprzedaży: przyjmowanioe zamówień,składanie zamówień,prace magazynowe,prace porzadkowe w restauracji
McDonald's Polska Sp. z o.o. - 2017-03-15 - Wojtówka (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej, przygotowywanie pizzy, makaronów, sałat, pieczenie ciast, przygotowywanie ciasta do pizzy.
GORĄCY PIEC JAROSŁAW BONDA, OLGA JANKIEWICZ SPÓŁKA CYWILNA - 2017-02-23 - Chwaszczyno (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Warszawa (mazowieckie)
praca w gabinecie oraz terenie zgodnie z kwalifikacjami
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
Tadeusz Margol - 2017-03-07 - Zwierzyniec (lubelskie)