KUCHARZ Bogatynia oferta pracy MEGASERWIS Sp. z o. o
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 300 - 2 800 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych, ciast, deserów oraz napojów; praca na terenie Elektrowni lub KWB TURÓW;
Data publikacji: 2017-09-22
Lokalizacja: Bogatynia (dolnośląskie)
Pracodawca: MEGASERWIS Sp. z o. o
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Młodych Energetyków 6, 59-916 Bogatynia, powiat: zgorzelecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych, ciast, deserów oraz napojów; praca na terenie Elektrowni lub KWB TURÓW;
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 300 - 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bogatynia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zgorzelecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bogatynia
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 300 - 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2017
Data zakończenia pracy: 31.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: MEGASERWIS Sp. z o. o
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zgorzelcu
Adres pracodawcy:
Zgorzelecka 4, 59-920 Bogatynia, powiat: zgorzelecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: (proszę umawiać się telefonicznie)
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: zgorzelecki
Gmina pracodawcy: Bogatynia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bogatynia
Ulica pracodawcy: Zgorzelecka
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zgorzelcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.09.2017
Data dodania oferty pracy: 19.09.2017
Oferta pracy ważna do: 17.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 19.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 18.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków garmażeryjnych, utrzymanie czystości na kuchni.
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Oleśnica (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Gorzyń (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań według receptur.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław - 2017-08-16 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
montaż lub remont instalacji sanitarnej wodnej, kanalizacyjnej, c.o., i gazu, montaż kotłów c.o., kolektorów słonecznych, pomp ciepła, prace budowlane związane z montażem lub remontem instalacji
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Lubin (dolnośląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Brzozów (podkarpackie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych, przygotowanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych
Zespół Pałacowy Sp z o.o. Kurozwęki - 2017-03-02 - Kurozwęki (świętokrzyskie)
Przygotowywanie prostych dań kuchni polskiej. Obróbka składników spożywczych.
PHU AUTOMATYKA-SERWIS MIROSŁAW KNOCIŃSKI - 2016-04-25 - Gdańsk (pomorskie)
•PRACA W SYSTEMIE RÓWNOWAŻNEGO CZASU PRACY – DOBOWY WYMIAR CZASU PRACY 12 GODZIN;•OBSŁUGA SYSTEMÓW INFORMATYCZNYCH W SZCZEGÓLNOŚCI SYSTEM DOZORU ELEKTRONICZNEGO SDE;•UTRZYMYWANIE KONTAKTU TELEFONICZNEGO I WSPÓŁPRACA Z CENTRALĄ MONITOROWANIA SDE ORAZ PODMIOTEM DOZORUJĄCYM;•SPORZĄDZANIE RAPORTÓW Z CZYNNOŚCI PRZEPROWADZONYCH U OSÓB OBJĘTYCH SDE;•REALIZACJA ZADAŃ SŁUŻBOWYCH ZGODNIE Z USTALONYMI I ZATWIERDZONYMI PROCEDURAMI DOTYCZĄCYMI SDE•WYKONYWANIE U OSÓB OBJĘTYCH SDE CZYNNOŚCI POLEGAJĄCYCH NA INSTALACJI, KONTROLI, WYMIANIE I DEINSTALACJI URZĄDZEŃ MONITORUJĄCYCH,•I INNYCH ZADAŃ ZLECONYCH PRZEZ DYREKTORA ZAKŁADU KARNEGO W RZESZOWIE.
ZAKŁAD KARNY W RZESZOWIE - 2018-05-02 - Rzeszów (podkarpackie)
śniadań w formie bufetu (dania ciepłe i zimne). Praca 5 dni w tygodniu w godz. 6-14, również w weekendy.
HTI Sp. z o.o. - 2017-05-25 - Kraków (małopolskie)
Gotowanie potraw w żywieniu zbiorowym dla 400 osób, obiady, przygotowanie przekąsek, deserów, brunch, pełna gama żywieniowa przy przeprowadzanych szkoleniach, przyjęciach okolicznościowych, weselach. Praca na pełny etat od poniedzialku do niedzieli w godzinach 5-13, 13-22.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Sękocin Stary (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Rytro (małopolskie)
- układanie menu, nadzór nad estetyką i jakością wydawanych dań,,- nadzór nad pracoownikami,- kontrola zapasu artykułów spożywyczych- praca przy daniach polskich- umowa na okres próbny 6 miesięcy (docelowo umowa na czas nieokreślony),- praca na dwie zmiany 8.00-16.00, 16.00-24.00- wynagrodzenie ok 17 zł/h brutto - ok 2720 zł brutto
Spółka Cywilna Gastronomiczno-Handlowa Zygmunt Bianek, Mariusz Bianek, Damian Bianek - 2018-04-04 - Śrem (wielkopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz w Kadyny Folwark Hotel & SPAWynagrodzenie do uzgodnienia uzalkeżnione od umiejętności i kwalifikacji.
Kadyny Folwark Hotel & SPA Marian Kaczmarek - 2018-01-11 - Kadyny (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie sushi i potraw japońskich i koreańskich
HL BNF Sp. z o.o. - 2016-06-28 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
PASJA SMAKU FIRMA Cateringowa Iwona Gaweł - 2017-02-10 - Brzeg (opolskie)
- przygotowywanie posiłków na różne imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
"ANNA" Spółka Jawna M. i Z. Kupijaj - 2017-03-31 - Grabów nad Prosną (wielkopolskie)
kontakt osobisty i tel. z pracodawcą w godz. 12-21
Zakład Gastronomiczny "Leśna Chata" Izabela Labudda - 2016-04-27 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowanie dań kuchni wietnamskiej
KEN Sp. z o.o. - 2018-04-18 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej, tureckiej, pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Chełm (lubelskie)
Kierowca samochodu dostawczego kat.B
Zakład Piekarniczo-Cukierniczy Dariusz i Małgorzata Oleś - 2017-04-11 - Olesno (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
Produkcja Pierogów Domowych - 2017-07-24 - Biały Dunajec (małopolskie)
wg stanowiska
Agnieszka Kumar RAHUL COMPANY - 2016-11-03 - Grodków (opolskie)
do uzgodnienia
FIRMA BARTEK - 2016-12-02 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie dań, menu, negocjacje z kontrahentami
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Jabłonowo (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA WIĘKSZEJ LICZBY OSÓB, KILKULETNIE DOŚWIADCZENIE, KREATYWNOŚĆ, SAMOORGANIZACJA, PUNKTUALNOŚĆ, SOLIDNOŚĆ, UCZCIWOŚĆ. PRACA PODCZAS IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH.
WESTERN RANCH SALOON - 2016-01-18 - Większyce (opolskie)