KUCHARZ Śrem oferta pracy Spółka Cywilna Gastronomiczno-Handlowa Zygmunt Bianek, Mariusz Bianek, Damian Bianek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 720 PLN
Zakres obowiązków: - układanie menu, nadzór nad estetyką i jakością wydawanych dań,,- nadzór nad pracoownikami,- kontrola zapasu artykułów spożywyczych- praca przy daniach polskich- umowa na okres próbny 6 miesięcy (docelowo umowa na czas nieokreślony),- praca na dwie zmiany 8.00-16.00, 16.00-24.00- wynagrodzenie ok 17 zł/h brutto - ok 2720 zł brutto
Data publikacji: 2018-04-04
Lokalizacja: Śrem (wielkopolskie)
Pracodawca: Spółka Cywilna Gastronomiczno-Handlowa Zygmunt Bianek, Mariusz Bianek, Damian Bianek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jana Kochanowskiego 2, 63-100 Śrem, powiat: śremski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- układanie menu, nadzór nad estetyką i jakością wydawanych dań,,- nadzór nad pracoownikami,- kontrola zapasu artykułów spożywyczych- praca przy daniach polskich- umowa na okres próbny 6 miesięcy (docelowo umowa na czas nieokreślony),- praca na dwie zmiany 8.00-16.00, 16.00-24.00- wynagrodzenie ok 17 zł/h brutto - ok 2720 zł brutto
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 720 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Śrem
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: śremski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Śrem
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 720 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: badania sanepidowskie
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadcznie na stanowisku kucharz minimum 2 lata, aktualna książeczka sanepid, dyspozycyjność, punktualność, kreatywność, samodzielność w wykonywaniu powierzonych zadań.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Spółka Cywilna Gastronomiczno-Handlowa Zygmunt Bianek, Mariusz Bianek, Damian Bianek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Śremie
Adres pracodawcy:
Jana Kochanowskiego 2, 63-100 Śrem, powiat: śremski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: śremski
Gmina pracodawcy: Śrem
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Śrem
Ulica pracodawcy: Jana Kochanowskiego
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Śremie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.04.2018
Oferta pracy ważna do: 30.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 04.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pizza,fast-food, catering, dania obiadowe
Firma Handlowo Usługowa Spółka Cywilna J.Grzelak, P.Skorupinska - 2016-05-30 - Śmigiel (wielkopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Lipówki (mazowieckie)
wywiązywanie rozdzielni elektrycznych, rozkładanie instalacji elektrycznych
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "ZALTOM" TOMASZ ZALETA - 2018-03-27 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanioe posiłków dla gości restauracji Praca w systemie dwuzmianowym: I 12:00-20:00, II 13:00-21:00
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2016-10-06 - Dębska Kuźnia (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, pizzy.
PIZZERIA "SPERANZA" Zbigniew Strojny - 2018-06-07 - Grajewo (podlaskie)
przygotowywanie produktów do wykonywania posiłków, zmywanie naczyń, pomoc w wykonywaniu posiłków i wydawaniu posiłków,
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, wynagrodzenie 18 zł/h
VASPOL SP. Z O.O. - 2017-04-19 - Wioska (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Łapy (podlaskie)
załadunek i rozładunek złomu
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Radom (mazowieckie)
-zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami,-dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg. ustalonych procedur,-dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług,-utrzymywanie dobrych relacji z zespołem
Sowia Dolina Frank Enözel - 2018-05-07 - Pieszyce (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Warszawa (mazowieckie)
wypiek, sprzedaż, dowóz pizzy do klientów
Firma Gastronomiczno-Handlowo-Usługowa Jaszczyk Wiesław - 2017-09-06 - Wręczyca Wielka (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej wg oryginalnych przepisów.
TAMARYND S.C. - 2017-07-07 - Gdańsk (pomorskie)
Obsługa klienta w kancelarii, wprowadzanie danych do komputera.
KANCELARIA NOTARIALNA W SIEDLCACH NOTARIUSZ ELŻBIETA SIKORSKA - 2017-09-27 - Siedlce (mazowieckie)
Praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MARKUS-BIS W Łebie Roman Marek - 2016-06-15 - Łeba (pomorskie)
Kucharz. Kontakt tel. 513-173-100
PHU " HURT-DETAL" ROBERT ŁUCZAK, Korczyn 133a, 26-067 Strawczyn - 2016-07-26 - Snochowice (świętokrzyskie)
praca w godzinach od 06:00 do 14:00, od 14:00 do 22:00 i od 22:00 do 06:00; przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami Sodexo, przestrzeganie zasad BHP i HACCP.
Sodexo Polska - 2018-04-11 - Stargard (zachodniopomorskie)
Samodzielne gotowanie potraw kurdyjskich, obsługa klienta. Praca na 3 zmiany: 8-16, 12-20, 14-22. Miejsce pracy Auchan Bielany.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw; ocena surowców, półproduktów, tworzenie nowych potraw
Katina Sp. z o.o. - 2017-09-21 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Terminowe przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, przestrzeganie jakości i ilości wydanych posiłków, utrzymywanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.Zakres odpowiedzialności:Całokształt powierzonych obowiązków, ścisłe przestrzeganie wszystkich zarządzeń, instrukcji i poleceń otrzymywanych na bieżąco w czasie wykonywania obowiązków służbowych na zajmowanym stanowisku.
Dom Pomocy Społecznej w Bolesławcu - 2016-04-26 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.praca od godz. 09:00 do 17:00 i od 14:00 do 22:00kontakt: e-mail: strefads (at) gmail.com
Strefa Dobrego Smaku s.c. Piotr i Paweł Jastrząb - 2016-05-17 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań ciepłych i zimnych, deserów
ACER Sp. z o.o. - 2016-05-05 - Międzyrzecz (lubuskie)
znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Zakopane (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Korytowo (zachodniopomorskie)
sporządza potraw dla gości Pensjonatu Michelin
GOSPODARSTWO ROLNE HODOWLA KONI I AGROTURYSTYKA "MICHELIN" TOMASZ GAWROŃSKI - 2017-11-21 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Warszawa (mazowieckie)
możliwość przyuczenia do zawodu
GASTROMAX SŁAWOMIR SŁODZINKA - 2018-05-10 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z jadłopisem dla szpitali
VENDI SERVIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-09 - Świdnica (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw i napojów, przechowywanie żywności
TERAPIA I TURYSTYKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-27 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Czynności związane z procesami technologicznymi żywności.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2017-10-12 - Legnica (dolnośląskie)