KUCHARZ Śmigiel oferta pracy Firma Handlowo Usługowa Spółka Cywilna J.Grzelak, P.Skorupinska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: pizza,fast-food, catering, dania obiadowe
Data publikacji: 2016-05-30
Lokalizacja: Śmigiel (wielkopolskie)
Pracodawca: Firma Handlowo Usługowa Spółka Cywilna J.Grzelak, P.Skorupinska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kilińskiego 35, 64-030 Śmigiel, powiat: kościański, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: pizza,fast-food, catering, dania obiadowe
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Śmigiel
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kościański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Śmigiel
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie w gastronomii
Nazwa pracodawcy:
Firma Handlowo Usługowa Spółka Cywilna J.Grzelak, P.Skorupinska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kościanie
Adres pracodawcy:
Kilińskiego 35, 64-030 Śmigiel, powiat: kościański, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: kościański
Gmina pracodawcy: Śmigiel
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Śmigiel
Ulica pracodawcy: Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 35
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kościanie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.05.2016
Oferta pracy ważna do: 30.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przeprowadzanie obróbki surowców (mięs, warzyw, ryb itp), sporządzanie posiłków dań, deserów, sporządzanie menu (w zależności od rodzaju uroczystości)
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Warta (łódzkie)
1. Wykonywanie czynności pomocniczych przy pakowaniu, wydawaniu oraz odbiorze towaru z punktu sprzedaży.2. Zabezpieczanie eksponowanych artykułów przemysłowych przed uszkodzeniami i zniszczeniami.3. Dbanie o estetykę punktu sprzedaży art. przemysłowych w tym także utrzymywanie porządku w strefie pracy oraz terenu wokół niego.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Sierakowice (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków; część podopiecznych to osoby z Ukrainy w ramach rządowego programu adaptacyjnego w związku z czym wskazana jest znajomość języka rosyjskiego i ukraińskiego w stopniu komunikatywnym
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Rybaki (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Gościniec Woda na Młyn Sp. z o.o. - 2018-03-15 - Waćmierek (pomorskie)
Prace ogólnoremontowe.Możliwość przyuczenia.
UNITECH Alina Świątek - 2017-04-10 - Szamotuły (wielkopolskie)
przeprowadzanie transakcji sprzedaży, obsługa kasy fiskalnej, dbanie o dobre imię i prestiż firmy, zamawianie towaru i przyjmowanie dostaw, współpraca z handlowcami z Nepalu
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Rzekuń (mazowieckie)
Dzienna produkcja potraw.Wymagane średnie wykształcenie, 8 lat pracy, chęci do pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Łódź (łódzkie)
Wymagane wykształcenie średnie zawodowe, zasadnicze zawodowe - kucharz, kucharz małej gastronomii, żywienie zbiorowe, umiejętność pracy w zespole, sumienność, zaangażowanie w pracę, posiadanie aktualnej książeczki do badań sanitarno-epidemiologicznych. Charakterystyka pracy: przygotowywanie produktów spożywczych: mycie, obieranie, krojenie, dzielenie, sortowanie, przygotowywanie posiłków: gotowanie, pieczenie, smażenie, porcjowanie i wydawanie posiłków, odbieranie, zamawianie towarów zgodnie z zapotrzebowaniem, przygotowywanie imprez okolicznościowych: przygotowywanie posiłków, wystrój jadalni i obsługa, mycie naczyń i urządzeń kuchennych, utrzymywanie w czystości pomieszczeń kuchennych, zmywalni, obieralni, jadalni. Praca w godz. 7:00-15:00, 11:00-19:00, bądź 7:00-19:00. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ P.W. ŚW. JÓZEFA W LYSKACH - 2018-06-01 - Lyski (śląskie)
praca w kuchni
PPHU Pod Żaglami Zbigniew Nasuta - 2017-08-16 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i porcjowanie posiłków, dbanie o smak i jakość przygotowywanych posiłków, przestrzeganie przepisów BHP
SANPRO CONSULTING BPO Sp. z o.o. - 2017-08-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
wyk. zawodowe, bardzo dobra znajomość kuchni ukraińskiej zawierająca umiejętność produkcji pierogów ukraińskich.
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu, wyrób pizzy, obsługa kuchni. Praca na II zmiany w godzinach od 7.00 do 22.00
Cafe Bar Hades Bogdan Piechnik - 2015-12-07 - Wiśniowa (małopolskie)
Przygotowywanie potraw japońskich, koreańskich. Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur, szkolenie pracowników w zakresie kuchni japońskiej, koreańskiech, realizowanie zamówień zamówień przez koreańskich i japońskich klientów.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
DYM NA WODZIE - 2016-12-27 - Ustka (pomorskie)
jw.
Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej - 2017-12-27 - Warszawa (mazowieckie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Sulechów (lubuskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków wg przepisów dietetyka, obsługa urządzeń oraz narzędzi kuchennych, wydawanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu wykonywania czynności, oferta przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Sosnowiec (śląskie)
samodzielne przygotowanie potraw, umiejętnośc pracy w zespole
P.H.U. Igor Małecki "BAR ORKAN" - Dziwnówek - 2016-03-08 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
Praca w językach obcych (angielski i francuski): analizowanie i odpowiadanie na zapytania Klientów, administrowanie zamówień oraz usług serwisowych, odpowiadanie na reklamacje, przesyłanie zapytańdotyczących płatności, wystawianie faktur, podstawowe wsparcie techniczne Klienta, administrowanie pozostałej dokumentacji transakcyjnej, dbanie o wysoką jakość obsługi Klienta oraz budowanie relacji biznesowych z Klientem.
PerkinElmer Shared Services sp. z o.o. - 2016-12-09 - Kraków (małopolskie)
murowanie, zbrojenie, wykonywanie pracy zgodnie z dokumentacją techniczną
kontakt przez PUP - 2017-07-31 - Moszczenica (małopolskie)
Przyrządzanie dań, dbanie o czystość, obsługa maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Żagań (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
ZAKŁADY MIĘSNE "ZAKRZEWSCY" Dariusz Zakrzewski, Janusz Zakrzewski Spółka Jawna - 2015-12-02 - Kosów Lacki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w kuchni restauracji
Event Płock Sp. z o.o. - 2016-08-05 - Płock (mazowieckie)
racjonalne gospodarowanie towarami, przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami, dbałość o najwyższą jakość potraw oraz o higienę miejsca pracy
Henryk Bartoszewicz ,,BAX - POL" - 2017-02-21 - Górzno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków dla klientów restauracji
PIZZERIA LEONE LECH KAŹMIERCZYK - 2016-09-07 - Gdańsk (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie potraw, dbanie o porządek i higienę pracy
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2016-08-23 - Jachranka (mazowieckie)
praca w barze Kebab
Salon Fryzjersko-Kosmetyczny Orchidea Day-Spa& Hair Design Teresa Matusik - 2017-05-23 - Bytom (śląskie)